mindcrime Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 είχα δοκιμάσει παλιότερα μtorrent και azureus. τελικά κατέληξα στο azureus (vuze πια) λόγω του auto-speed που καθορίζει αυτόματα την ταχύτητα του upload προς όφελος του download όταν κατεβάζεις και βελτιώνει κατά πολύ την απόδοση. αν θυμάμαι καλά είναι το μtorrent μία τέτοια λειτουργία αλλά δεν δούλευε ικανοποιητικά. τώρα έχουν βελτιωθεί τα πράγματα; στην τελική είναι τόσο χρήσιμη η συγκεκριμένη λειτουργία ή είναι ιδέα μου; το βατράχι έτσι όπως το έχουν κάνει το έχω σιχαθεί πια..
NickPlusPlus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 η δικια μου εκδοση utorrent δλδ 1.8.1 και χωρις να πειραξω καμια ρυθμιση στην αρχη το εκανε λογικα απο μονη της αυτο το ρυθμισμα. εχω 16mbps ταχυτητα συνδεσης και σε παρα πολλα (συνηθως υγιη torrents) πιανω απο 1 μεχρι 1.5 mb/s = κοντα στο οριο. οσο για το vuze που λες θα συμφωνησω απολυτα! το εχουνε κανει μ@@ια. μια χαρα ητανε πριν το μετονομασουνε ετσι. τι το θελανε?
mindcrime Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 βασικά δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. το feature που λέω εγώ δεν είναι αυτό που του λες στην αρχή τι σύνδεση έχεις αλλά αυτό που κατά την διάρκεια του κατεβάσματος αυξομειώνει την ταχύτητα του ανεβάσματος για καλύτερες επιδόσεις.
NickPlusPlus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 αααα sorry δεν ξερω για αυτο. αλλα αμα σου λεω οτι πιανω στανταρ καλες ταχυτητες γιατι να σε νοιαζει πως γινεται αυτο , μεσω πιου feature κτλ ? :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.