rpg_master Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Ξέρει μήπως κάποιος από εσάς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το PC που να μπορώ να αποθηκεύω internet-ικους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε μια κάποιου είδους playlist, έτσι ώστε να μπορώ να ακούω π.χ. Αθηναϊκούς σταθμούς στη Πάτρα, χωρίς να πρέπει κάθε φορά να ανοίγω το browser μου και να τους ψάχνω?
cosmos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ αυτό που κάνω είναι να αποθηκεύω την url των σταθμών και μετά το κάνω playlist με τον media player.Ετσι κάθε φορά που δεν θέλω να ανοίγω τον browser ,με ένα διπλό κλικ πάνω στον σταθμό που είναι αποθηκευμένος στην μορφή playlist ακούω κατευθείαν
Cr33p_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 A) Nexus Radio Google Radio Δεν γράφω με greeklish... Αγγλικά γράφω... Ti xazodetection einai ayto pou na parei?
kingzback Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Απο μενα media monkey. Απειροι σταθμοι και χωρισμενοι και ανα ειδος που παιζει ο καθενας
rpg_master Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 thank you guys! Θα τα κοιτάξω όλα.
Gigenis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 http://www.screamer-radio.com/ Πανάλαφρο και με εγγραφή!!
vagpap Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Με βάση αυτό για Amarok, μετέτρεψα τη λίστα σε m3u format και παίζει κανονικά στο Winamp. Απλά το txt να γίνει μετονομασία σε m3u. GreekRadios.txt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.