digimyth Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Έχω σιχαθεί και έχω βαρεθεί τη Cosmote γιατί εδώ και καιρό οι υπηρεσίες που παρέχει πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αυτές τις μέρες με αποκορύφωμα τη σημερινή (δε ξέρω για τις επόμενες) προσπαθώ απο χτες το βράδυ να βάλω την υπηρεσία plus... Πραγματικά έχω στείλει δεκάδες μηνύματα και ούτε αναφορά δε μου έρχεται! Άσε που με χρεώνει για κάθε μήνυμα που στέλνω και άσε που έστειλα καμιά 10ριά μηνύματα και μόνο τα 4 πήγανε.... ΕΛΕΟΣ!!! Επίσης άσε που παίρνω τηλέφωνο και μετά απο λίγο μου το κλείνει στα μούτρα αφού ακούσω κάτι παράξενους ήχους... Και που να παραπονεθείς...?! Ξέρει κανείς τι γίνεται με τη Cosmote ποιά? Σκέφτομαι σοβαρά να βάλω wind που έχει αυτό το φοβερό πρόγραμμα με τα 1000 λεπτά! (*Συγγνώμη για το επιθετικό χαρακτήρα του κειμένου αλλά έχω φρίξει...!)
Κomos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 πολλοι συνδρομητες ελαχιστη υποδομη τα ιδια χαλια πανω κατω και οι αλλες 2 με διαφορα οτι η wind δεν ποιανει σημα
digimyth Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 πολλοί συνδρομητές ελάχιστη υποδομή Βασικά μόλις είδα ότι και η cosmote έβαλε αυτό με τα 1000λεπτά αλλά μάλλον λόγω της ελάχιστης υποδομής δε μπορούν να το υποστηρίξουν με τόσες αιτήσεις που θα δέχονται...
tolis_01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά μόλις είδα ότι και η cosmote έβαλε αυτό με τα 1000λεπτά αλλά μάλλον λόγω της ελάχιστης υποδομής δε μπορούν να το υποστηρίξουν με τόσες αιτήσεις που θα δέχονται... Και το καλοκαίρι με τα 1200 λεπτά τα ίδια γινόντουσαν. Καλύτερα 600 και άνετα, παρά όσα δίνουν και δεν λειτουργεί τίποτα...
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω έχει και η Vodafone αυτό με τα 1000 λεπτά και μάλιστα με 9€ αντί για 10€ της Wind \m/ \m/ Αλλά να πέφτει η γραμμή (ή να χρεώνεσαι) κάθε 3 λεπτά είναι λιγάκι σπαστικό αμα θες να μιλήσεις κάμποση ωρίτσα.
exploited Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το χειρότερο με την Cosmote είναι οι χαμηλές επιδοτήσεις...Εγώ πήρα 80 Ευρώ για πρόγραμμα με 35Ε πάγιο ενώ οι λογαριασμοί μου ήταν μέσο όρο 50 Μόλις έμαθα ότι η Vodafone δίνει 300 Ευρώ επιδότητηση για αντίστοιχο πρόγραμμα αποχώρησα ανακουφισμένος και αηδιασμένος...
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Το χειρότερο με την Cosmote είναι οι χαμηλές επιδοτήσεις...Εγώ πήρα 80 Ευρώ για πρόγραμμα με 35Ε πάγιο ενώ οι λογαριασμοί μου ήταν μέσο όρο 50 Μόλις έμαθα ότι η Vodafone δίνει 300 Ευρώ επιδότητηση για αντίστοιχο πρόγραμμα αποχώρησα ανακουφισμένος και αηδιασμένος... Από το στόμα μου το πήρες. Πολύ χαμηλές επιδοτήσεις και στα εταιρικά και στα προσωπικά. Εγώ έχω εταιρικό 7-8 χρόνια με λογαριασμούς σίγουρα πάνω από 50 ευρώ, και η επιδότηση είναι γύρω στα 70 ευρώ κάθε χρόνο, όταν επίσης μαθαίνω οτι η vodafone δίνει πολλά παραπάνω . Το χειρότερο είναι οτι δεν το παίρνω απόφαση να φύγω
Critter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Από το στόμα μου το πήρες. Πολύ χαμηλές επιδοτήσεις και στα εταιρικά και στα προσωπικά. Εγώ έχω εταιρικό 7-8 χρόνια με λογαριασμούς σίγουρα πάνω από 50 ευρώ, και η επιδότηση είναι γύρω στα 70 ευρώ κάθε χρόνο, όταν επίσης μαθαίνω οτι η vodafone δίνει πολλά παραπάνω . Το χειρότερο είναι οτι δεν το παίρνω απόφαση να φύγω Παντως σε εταιρίες με πολλά κινητα που εχουν προφανως διαπραγματευτικη δύναμη, οι τιμες των επιδοτησεων και των εκπτωσεων κτλ της cosmote ειναι πολυ μεγαλες αν χειριστεις σωστα το θέμα των διαπραγματεύσεων και του ανταγωνισμού.
_Drakos_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ για την επιδώτηση τους είχα πάει γραπτή προσφορά από άλλη εταιρία, για αντίστοιχο πρόγραμμα, και μου ανέβασαν αντίστοιχα Το θέμα είναι να το χειριστείς χαλαρά, χωρίς νεύρα. Να πας και να τους πεις ότι η τράδε εταιρία, αν μεταφερθώ εκεί με το ίδιο πάγειο, μου δίνει τόσα για συσκευή. Αν δεν μου δώσεις κι εσύ τα ίδια την κανά
user12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 : Μόλις έμαθα ότι η Vodafone δίνει 300 Ευρώ επιδότητηση για αντίστοιχο πρόγραμμα αποχώρησα ανακουφισμένος και αηδιασμένος... Πότε έγινε αυτό ισχύει ακόμα?
notios7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Πότε έγινε αυτό ισχύει ακόμα? οχι .σταματησε το περασμενο σαββατο.ηταν μονο για μια βδομαδα.πηγα σημερα να κανω συμβολαιο και μου εδιναν 60 ευρω επιδοτηση για 30 ευρω προγραμμα.την εκανα με ελαφρα πηδηματακια φυσικα.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ τα ίδια με την Cosmote, μετά απο κάθε ανανέωση με κάρτα έπρεπε να κλεισω και να ξανανοίξω το κινητο μου για να μπορέσω να στείλω ΣΜΣ! Έβαλα Wind, κανένα πρόβλημα, και έχω και ιντερνετ με 3,5€ το μήνα
ApSiMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ για την επιδώτηση τους είχα πάει γραπτή προσφορά από άλλη εταιρία, για αντίστοιχο πρόγραμμα, και μου ανέβασαν αντίστοιχα Το θέμα είναι να το χειριστείς χαλαρά, χωρίς νεύρα. Να πας και να τους πεις ότι η τράδε εταιρία, αν μεταφερθώ εκεί με το ίδιο πάγειο, μου δίνει τόσα για συσκευή. Αν δεν μου δώσεις κι εσύ τα ίδια την κανά Δoκίμασα κ στην Wind το συγκεκριμένο αλλά δεν έπιασε.... Με την πρώτη ευκαιρία θα γιρύσω σε Vodafone που έχει καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών...
exploited Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Πότε έγινε αυτό ισχύει ακόμα? H Vodafone είχε κάνει μια προσφορά για νέους συνδρομητές σε πρόγραμμα συμβολαίου από 30 Ευρώ πάγιο και πάνω και έδινε 300 ευρώ επιδότηση για κινητό. Ίσχυε μέχρι 31/1...Ένας φίλος μου που πήγε να ρωτήσει στις 5 αυτού του μήνα του είπαν να ξαναπεράσει την ίδια μέρα το απόγευμα που θα ήταν κάποιος υπεύθυνος να του πει.Δεν ξέρω τι έγινε τελικά αλλά γενικώς από αυτά που είπε μάλλον υπάρχει μια ανοχή αν είσαι για λίγες μέρες εκτός ορίου....και ειδικά αν είσαι σε άλλη εταιρεία
SOWHAT Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω έχει και η Vodafone αυτό με τα 1000 λεπτά και μάλιστα με 9€ αντί για 10€ της Wind \m/ \m/ Αλλά να πέφτει η γραμμή (ή να χρεώνεσαι) κάθε 3 λεπτά είναι λιγάκι σπαστικό αμα θες να μιλήσεις κάμποση ωρίτσα. 'Εχει κανείς την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσει ΠΩΣ λειτουργεί αυτή η πατέντα με τα 3 λεπτά;;;; Γιατι ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει.................................................................................καθόλου...........................:p:p Ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.