Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite Α300-1MT

koulis1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1217631

ανοιγω αυτο το θεμα για να ρωτισω γνωμες γυρω απο αυτο εδω το λαπτοπ το οποιο μου φαινεται τιμιο για τα λεφτα του....απλα με προβληματιζει το θεμα σερβις εννοω ειανι εφαμιλλο αλλων εταιριων η θα σου βγαζουν την πιστη

Δημοσ.

πολυ καλο μονο λιγο παλιας τεχνολογιας cpu εχει αλλα για τα βασικα (office internet κλπ) αλλα και για κανα παιχνιδι(μιας και εχει αυτνομη καρτα γρφηκων) θα σε καλυψει και με το παραπανω.στα + ειναι και τα 3GB ram που εχει.για τα χρηματα του πιστευω ειναι πολυ καλο

Δημοσ.

οτι λαπτοπ και να παρεις το θεμα ειναι service ειναι σχετικο....αναλογα με το τι θα παθει και αν υπαρχει spare ανταλλακτικο εδω στην ελλαδα για να μη σε καθυστερησει στην επισκευη...εγω για μια αλλα γη keyboard σε ενα fujitsu περιμενα 12 μερες...ηταν δουλεια 10 λεπτων αλλα εκανε να ερθει απ εξω 10 μερες!!

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια ...ουτως η αλλως για να βασικα το θελω και εγω..απλα να ρωτησω επεδη εχω ακουσει κατι για την σειρα της ατι οτι κανουν γραμμες οταν παιζουν hd ταινιες...μιας και εχει εξοδο λεω να την χρισιμοποιω με την τηλεοραση να βλεπω καμια ταινια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...