stavros34 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εχει κανενας recovery disk απο sony vaio vgn-cr21s/e ή καποιος που να εχει το συγκεκριμενο laptop και να μπορει να δημιουργησει recovery disks??????????????????????????? εχω σοβαρο προβλημα με τον υπολογιστη και δεν εχω δισκακια αλλα και το partition εχει σβηστει για να μπορω να κανω εγω....... καινουργια εχουν 50€και δεν ειμαι καλα οικονομικα.....
michalis2610 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχώς δεν γίνεται να χρησημοποιείσεις τους δίσκους ανακτησης από άλλο φορητό. Είναι κλειδωμένοι μόνο για ένα μοναδικό σύστημα.
stavros34 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχώς δεν γίνεται να χρησημοποιείσεις τους δίσκους ανακτησης από άλλο φορητό. Είναι κλειδωμένοι μόνο για ένα μοναδικό σύστημα. γιατι ρε το κανουν αυτο για να αγοραζουμε cd απο την sony? αν αγορασω cd απο την sony πως θα γινει και θα μπορεσει να με αφησει αφου ειναι για ενα μοναδικο υπολογιστη?
giorgos147 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Αν έπαιρνες κανένα τηλέφωνάκι microsoft/sony και έλεγες τι λάθος έκανες;Πες και καλά οτι ήταν της αδερφής σου και πήγε να κάνει μόνη της φορμάτ αλλά δεν ήξερε πως γινόταν...Και κάτι έκανε και καθάρισε όλο τον δίσκο
polidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Και μετα σου λεει γιατι βαζεις πειρατικα. Εμμ!! αν δεν σου δινουν τη δυνατότητα να εχεις ενα recovery CD να κανεις τη δουλεια σου αστα να πανε
giorgos147 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μωρέ πάρε εκεί ένα τηλέφωνο τη sony ή τη microsoft,και αν δε σου στέλνουν άλλα ρίχτους αυτό για τη πειρατία που λέει και ο φιλαράκος απο πάνω
stavros34 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μωρέ πάρε εκεί ένα τηλέφωνο τη sony ή τη microsoft,και αν δε σου στέλνουν άλλα ρίχτους αυτό για τη πειρατία που λέει και ο φιλαράκος απο πάνω ναι ρε παιδια εστειλα ηδη στην sony και το μην που μου στειλαν ειναι: "Αξιότιμε κύριε Χ, ευχαριστούμε για το e-mail που μας στείλατε. Πρώτα βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πια partition στον υπολογιστή. Σβήστε τον υπολογιστή, συνδέστε τον στο ρεύμα και αφαιρέστε όλες τις εξωτερικές συσκευές (εάν δηλαδή χρησιμοποιείτε εξωτερικό mouse θα πρέπει να το αφαιρέσετε). Θα πατήσετε το POWER και αμέσως μετά το πληκτρο F10 πολλές φορές ανα δευτερόλεπτο (tik tik tik tik). Μέχρι να εμφανίσει το RECOVERY WIZARD (βοηθός ανάκτησης). Σε περίπτωση που δεν ανοίξει σημαίνει ότι έχει σβηστεί και θα πρέπει να αγοράσετε τα δισκάκια ανάκτησης, τα οποία κοστίζουν 42.35Ευρώ. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπέζης ή μέσω πιστοτικής κάρτας. Εάν ενδιφέρεστε για την αγορά καλέστε το 0080044142962 με τον σειριακό αριθμό του VAIO" καταλαβατε δεν τους νοιαζει αν επαθες ζημια το θεμα ειναι να πληρωσεις για να το φτιαξεις........αν δοκιμασω με τα δισκακια απο κανεναν αλλον δεν εχω να χασω τιποτα οποτε αν εχει κανενας ας στειλει ενα messege..........plsssssssss
giorgos147 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Να τους βρίσεις!Ρίχτους και καμιά καταγγελία!Αφού το λαπτοπ τα είχε αυτά,δε φταις εσύ που αυτοί "βαριούνται" να δημιουργήσουν ένα cdάκι!Έλεος δηλαδή!Ε μα!Μας πέρασαν για ηλίθιους για αυτό το κάνουν αυτό...Νομίζω πρέπει να ξυπνήσουμε και εμείς κάποτε!
notios7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 να πω την δικη μου γνωμη χωρις παρεξηγηση?να κατεβασεις τους οδηγους που σε ενδιαφερουν και να βαλεις ενα λειτουργικο εστο απο τον θειο.κανε μια προσπαθεια.δεν χανεις τιποτα.
polidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ναι ρε παιδια εστειλα ηδη στην sony και το μην που μου στειλαν ειναι:"Αξιότιμε κύριε Χ, ευχαριστούμε για το e-mail που μας στείλατε. Πρώτα βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πια partition στον υπολογιστή. Σβήστε τον υπολογιστή, συνδέστε τον στο ρεύμα και αφαιρέστε όλες τις εξωτερικές συσκευές (εάν δηλαδή χρησιμοποιείτε εξωτερικό mouse θα πρέπει να το αφαιρέσετε). Θα πατήσετε το POWER και αμέσως μετά το πληκτρο F10 πολλές φορές ανα δευτερόλεπτο (tik tik tik tik). Μέχρι να εμφανίσει το RECOVERY WIZARD (βοηθός ανάκτησης). Σε περίπτωση που δεν ανοίξει σημαίνει ότι έχει σβηστεί και θα πρέπει να αγοράσετε τα δισκάκια ανάκτησης, τα οποία κοστίζουν 42.35Ευρώ. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπέζης ή μέσω πιστοτικής κάρτας. Εάν ενδιφέρεστε για την αγορά καλέστε το 0080044142962 με τον σειριακό αριθμό του VAIO" καταλαβατε δεν τους νοιαζει αν επαθες ζημια το θεμα ειναι να πληρωσεις για να το φτιαξεις........αν δοκιμασω με τα δισκακια απο κανεναν αλλον δεν εχω να χασω τιποτα οποτε αν εχει κανενας ας στειλει ενα messege..........plsssssssss XAXAXAXA!!!!! Εγω αν λάμβανα αυτο το mail ξερεις τι θα τους απαντούσα. Αξιότιμοι κύριοι. Οχι μονο δεν θα παρετε τα 42,35 ευρω που ζητάτε αλλα ουτε 42,35 τριχες απο τα @@. Υπαρχουν ξερετε και αλλού πορτοκαλιες που κανου πορτοκάλια.
slr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς να εγκαταστήσεις windows original αφού έχεις serial number στο αυτοκόλλητο κάτω από το laptop. Απλά δανείσου ένα cd από κάποιον και κάντο εγκατάσταση με το δικό σου serial number.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.