Solarized Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορα που χρησιμοποιώ το μtorrent δεν φορτώνει σελίδες, δεν μπορώ να στριμάρω και είναι σαν να καταναλώνει όλο το bandwidth. Ακόμη και όταν το κλείσω συνεχίζει να μη φορτώνει τπτ και μόνο αν σβήσω-ξαναανοίξω to router μου στρώνει. Επίσης έχω βάλει και upload-download limit στο μtorrent αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τι μπορώ να κάνω?
LuxJaja Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 σίγουρα το upload limit που έχεις βάλει είναι αρκετά μικρό ; με τι γραμμή είσαι ;
Solarized Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ρε συ, ήταν μικρό. Forthnet έχω στα 24Mbps αλλά το θέμα είναι ότι και αφού κλείσω το μtorrent πάλι το ίδιο. Πάλι δεν φορτώνει τπτ. Η κατάσταση σώζεται μόνο αν βάλω-βγάλω το router από το ρεύμα...
bablyk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασες να μειώσεις το number of connections?
Solarized Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Το δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι τπτ. Ουτε σελίδες μπορώ να φορτώσω, ούτε αρχεία να κατεβάσω η να στριμάρω. Καρκινιάζει το bandwidth
StrEaMLiNe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα άλλο BitTorrent client για παράδειγμα αυτό: http://www.download.com/BitComet/3000-2196_4-10296306.html?tag=mncol Επίσης πες τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει στο utorrent.
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε στις Advanced ρυθμίσεις να βάλεις στο bt.connect_speed από 20 στα 10 και το net.max_halfopen από 8 στα 4 Επίσης απενεργοποίησε τελείως το DHT και το Peer Exchange από την καρτέλα BitTorrent στις ρυθμίσεις.
mindtrapper Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε αυτά που σου είπαν τα παιδιά πάνω αλλά να ξέρεις ότι ακόμα και να κλείσεις το utorrent έχεις ακόμα άτομα να "βαράνε" την ΙΡ σου για το αρχείο που μοιραζόσουν. Η μια λύση είναι να αλλάξεις ΙΡ κάνοντας disconnect και μετά connect από το interface του router σου. Η άλλη λύση είναι να βρεις ένα προγραμματάκι που το λένε "Unlocker". Η κύρια χρήση του είναι να σου επιτρέπει να σβήσεις αρχεία όταν τα Windows βγάζουν αυτό το ενοχλητικό μήνυμα ότι δεν μπορούν να σβήσουν κάτι επειδή χρησιμοποιείται. Όμως μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στον δίσκο που είναι τα αρχεία που μοιράζεσαι και να πατήσεις unlock. Στο παράθυρο που θα ανοίξει θα δεις ότι το utorrent χρησιμοποιεί τα αρχεία ακόμα. Το κάνεις kill από εκεί και θα είσαι ΟΚ λογικά.
Solarized Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, στην καρτέλα Bandwidth: Global maximum number of connected peers per torrent 500 Maximum number of connected peers per torrent 250 Number of upload slot per torrent 5 Τσεκαρισμένη η επιλογή use additional uploaded slot if uploaded speed<90% Το Qos στο ρουτερ έχει UBR επιλογή Δοκίμασα όσα πρότεινε ο micos000 για τις advanced επιλογές αλλά πάλι δεν έχει διαφορά...
NickPlusPlus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα . κατα τη διαρκεια που το ειχα ανοιχτο κ μετα ακομα κ αν το εκλεινα ολα νεκρα. ε και επειδη δεν ηθελα να το ψαξω εβαλα το Bittorrent. και ειμαι κυριλες τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.