Voorhees Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Είχα μεταφράσει υπότιτλους απο μια σειρά και την έκανα σε DVD με το convertxtodvd και τώρα ψάχνω να βρω τρόπο για να τους βγάλω ξανά σε αρχεία .srt ή κάποιας μορφής υποτίτλων τέλος πάντων. Γίνεται κάτι τέτοιο;
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Εξαγωγή υποτίτλων από video stream Μπορώ να πάρω τους υπότιτλους από AVI;
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω να δουλέψει αυτό Parsifal. Μάλλον με το subrip (για srt) ή με το DVD SUBRipper (για idx/sub), ή το VOBEdit (για demux)πρέπει να γίνει η δουλειά αφού τα έχει σε dvd ήδη. Για αρχή δοκίμασε με το Subripper που είναι πιο γρήγορο.
parsifal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Το ConvertXToDVD βάζει στο τελικό αποτέλεσμα τους υποτίτλους ως selectable stream μόνο, ως «καμμένους» μέσα στην εικόνα μόνο ή μπορεί να επιλέξει ο χρήστης κάποιον από τους δύο τρόπους; Υπέθεσα (κακώς ίσως) πως δεν είμαστε στην πρώτη περίπτωση, καθώς έχει αρκετά τετριμμένο τρόπο για εξαγωγή υποτίτλων...
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω εντοπίσει κάποια επιλογή να τους κάνει hardsubbed το convertx και δεν νομίζω να έχει τέτοια δυνατότητα.
Axelfc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ούτε και γω έχω δει επιλογή για hardsubbed. Τους βάζει ως stream ωστε να μπορείς να προσθέσεις όσους θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.