Προς το περιεχόμενο

MX revolution Charge Error

ApSiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω εδώ κ αρκετά χρόνια το εν λόγω ποντίκι της Logitech (MX revolution).

Δυστυχώς πριν 1 βδομάδα περίπου άρχισαν τα καλά....

Δεν φορτίζει, αρχίζει κ αναβοσβήνει κόκκινη η ένδειξη της μπαταρίας και δεν καταφέρνει να φορτίσει.

Το πρόβλημα μπορείτε να το δείτε στο youtube στο ακόλουθο βίντεο:

Δοκίμασα να καθαρίσω (καλά) τις επαφές του ποντικιού με την βάση, έβγαλα κ έβαλα την μπαταρία αλλά τίποτα...

Υποθέτω πως η μπαταρία τα έχει φτύσει τελείως...

Logitech Hellas δεν υπάρχει, το κατάστημα που το είχα αγοράσει (έχει περάσει κ η εγγύηση) έχει κλείσει, έχω στείλει 2 φορές στην logitech International (μέσω της ειδικής φόρμας που έχει στην σελίδα support) και δεν έχω πάρει απάντηση!!!!!

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε??????

PS

Επίσης στο youtube βρήκα έναν τύπο που ισχυρίζεται ότι το έφτιαξε αγοράζοντας κάτι πραγματάκια από Radioshack. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι ακριβώς λέει ότι αγόρασε....όποιος μπορεσει κ το κάνει decode....

Edit: Το ξαναάκουσα καλύτερα κ λέει resistors. Επίσης βρήκα κ το site που δίνει οδηγίες για το πως να φτιάξεις την βάση

http://www.cooperbills.com/Projects/MXRevolution/

Κόλλησα τώρα, φταίει η βαση φόρτισης ή η μπαταρία???

• Super Moderators
Δημοσ.

το κάνει και το δικό μου μια στο τόσο και φτίαχνει μόνο...

συνήθως αν το αφήσεις να αποφορτιστεί τελείως βοηθάει...

Δημοσ.

Προφανώς δεν του έχεις φερθεί και πολύ καλά, το φόρτιζες πριν αδειάσει, δεν το άφηνες να φορτίσει τελείως, τέτοια πράγματα;

Από την μικρή μου εμπειρία, όλα αυτά που λένε για τις μπαταρίες Λιθίου δεν στέκουν. Πιστεύω ότι οι μπαταρίες αυτές πρέπει να αποφτορτίζονται πλήρως και μετά να φορτίζονται πάλι πλήρως, με την μία. Σε όσες συσκευές φέρομαι έτσι (και στο MX, ενάμιση χρόνο τώρα), οι μπαταρίες είναι ακόμη σαν καινούργιες.

Η lοgitech θα σου απαντήσει, φημίζεται για την υποστήριξή της.

Δημοσ.
το κάνει και το δικό μου μια στο τόσο και φτίαχνει μόνο...

συνήθως αν το αφήσεις να αποφορτιστεί τελείως βοηθάει...

Το έχω αφήσει μερικές μέρες τώρα (από όταν διάβασα την απάντηση σου), είναι με κόκκινο λαμπάκι κ δεν λέει να τελειώσει η μπαταρία με τπτ!!!!σκυλί!!!εχεχεχεχ

Προφανώς δεν του έχεις φερθεί και πολύ καλά, το φόρτιζες πριν αδειάσει, δεν το άφηνες να φορτίσει τελείως, τέτοια πράγματα;

Από την μικρή μου εμπειρία, όλα αυτά που λένε για τις μπαταρίες Λιθίου δεν στέκουν. Πιστεύω ότι οι μπαταρίες αυτές πρέπει να αποφτορτίζονται πλήρως και μετά να φορτίζονται πάλι πλήρως, με την μία. Σε όσες συσκευές φέρομαι έτσι (και στο MX, ενάμιση χρόνο τώρα), οι μπαταρίες είναι ακόμη σαν καινούργιες.

Η lοgitech θα σου απαντήσει, φημίζεται για την υποστήριξή της.

Προφανώς δεν του έχω κάνει την ιδανική χρήση (συνήθως το φόρτιζα στην 1 γραμμή) αλλά μην ξεχνάς ότι το έχω κ διπλάσιο χρόνο από το δικό σου!!!Ιδανικές φορτίσεις σπανίως κάνω στις συσκευές μου. Το πως αντιδρούν οι μπαταρίες λιθίου κανονικά πιστεύω είναι μεγάλο θέμα (κ άλλο επίσης...)

Μου απάντησε χτες η Logitech, δυστυχώς όμως δεν πήρα απάντηση που με βοήθησε!

Με έκανε παραπομπή σε αυτό το link που έχει 2 τεχνικές συμβουλές (κλασικές αξίες, βγάλε κ βάλε το ποντίκι από την βάση κλπ).

μου είπε επίσης να το επιστρέψω στο μαγαζί από το οποίο το αγόρασα για να το στείλουν αυτοί πίσω, καθώς logitech hellas από ότι φαίνεται δεν υπάρχει.

Επίσης στην ερώτηση μου από που μπορώ να προμηθευτώ νέα μπαταρία η απάντηση ήταν αποκρουστική:

I would like to inform you that the battery of the MX Revolution is built in and cannot be replaced.The Revolution rechargeable lithium-ion battery is a non-serviceable battery and should never be taken apart. Opening the bottom of this mouse to get to the battery will void the warranty.

Το θέμα μου είναι ότι το ποντικάκι είναι δώρο, δεν έχω ιδέα από που το αγόρασε ο τύπος, και έχω χάσει επαφή μαζί του πλέον (για να επικοινωνήσω κ να μου πει).

Εμένα με προβλημάτισε το link που έδωσα πάνω, που το πρόβλημα το έχει η βάση φόρτισης κ όχι η μπαταρία...........

Σε πρώτη φάση περιμένω να αδείασει τελείως κ να ξανα δοκιμάσω να το φορτίσω μήπως και γίνει κάνα θαύμα!!!

Αν έχετε καμιά άλλη ιδέα-εμπειρία plz μοιραστείτε την μαζί μας!!!!

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις παίδες!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Από την μικρή μου εμπειρία, όλα αυτά που λένε για τις μπαταρίες Λιθίου δεν στέκουν. Πιστεύω ότι οι μπαταρίες αυτές πρέπει να αποφτορτίζονται πλήρως και μετά να φορτίζονται πάλι πλήρως, με την μία.

μπορώ να σου βρω αρκετά άτομα που υποστηρίζουν το αντίθετο :-(

Δημοσ.

Εμενα που το χω 2 χρόνια τώρα άρχισε να τα παίζει η ροδέλα. Δεν ανταποκρίνεται αμέσως οταν την γυρνας και σου σπαει τα νευρα.

Το προβλημα που αναφερεις οχι δεν το έχω, και το φόρτιζα όποτε να ναι (ακομα και αν ηταν στο 2 η στο 3)

Δημοσ.

Απ ότι γράφει ο τύπος στο http://www.cooperbills.com/Projects/MXRevolution/ η λύση του έχει δουλέψει σε αρκετούς παθόντες.

Αν το έχεις χρόνια το ποντίκι, οι μπαταρίες του σίγουρα δεν είναι καινούριες οπότε καλό θα ήταν να τις αλλάξεις πρώτα.

Μετά αν συνεχίσει και σου παρουσιάζει το ίδιο δοκιμάζεις την λύση που ανέφερες - είναι απλή στην υλοποίηση της.

/sc

Δημοσ.
μπορώ να σου βρω αρκετά άτομα που υποστηρίζουν το αντίθετο :-(

Δεν αμφιβάλλω, αλλά γιατί να το διακυνδυνεύσω; Ας μείνω και 3 ώρες χωρίς ποντίκι όσο το MX φορτίζει, θα βάλω άλλο!

Δημοσ.
Απ ότι γράφει ο τύπος στο http://www.cooperbills.com/Projects/MXRevolution/ η λύση του έχει δουλέψει σε αρκετούς παθόντες.

Αν το έχεις χρόνια το ποντίκι, οι μπαταρίες του σίγουρα δεν είναι καινούριες οπότε καλό θα ήταν να τις αλλάξεις πρώτα.

Μετά αν συνεχίσει και σου παρουσιάζει το ίδιο δοκιμάζεις την λύση που ανέφερες - είναι απλή στην υλοποίηση της.

/sc

Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω την μπαταρία του πουθενά!

Ένα παλικάρι (τεχνικός) σε Multirama μου είπε ότι η μπαταρία του θυμίζει κάποιας κάμερας αλλά δεν θυμόταν ποιας.....θα πάρω σβάρνα ψηφιακές φωτογραφικές-βιντεοκάμερες να βρω παρόμοια μπαταρία....

Η πλάκα είναι ότι εδώ κ 3 μέρες το ποντίκι είναι με κόκκινο λαμπάκι (=χωρίς μπαταρία) κ δουλεύει κανονικά το άτιμο!!!

λες να είχε κολλήσει ο μετρητής του κ ενώ έχει μπαταρία η ένδειξη να μην λειτουργεί????

Δημοσ.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω την μπαταρία του πουθενά!

Ένα παλικάρι (τεχνικός) σε Multirama μου είπε ότι η μπαταρία του θυμίζει κάποιας κάμερας αλλά δεν θυμόταν ποιας.....θα πάρω σβάρνα ψηφιακές φωτογραφικές-βιντεοκάμερες να βρω παρόμοια μπαταρία ...

Η απλά παίρνεις την μπαταρία ανά χείρας και πας Βήχο Πλ. Καρύτση -για Αθήνα- και του ζητάς να σου φτιάξει μια από ίδια στοιχεία. Αν συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά τότε πειράζεις και τον φορτιστή. ;)

/sc

Δημοσ.

Oh MY GOD!

Ούτε κατά διάνοια να φανταζόμουν ότι γίνεται κάτι τέτοιο!!!

Τρομερή πληροφορία madsc να σαι καλά!!!

Θα το κοιτάξω άμεσα το συγκεκριμένο!!!!

Δημοσ.

Well, σήμερα αποφορτίστηκε τελείως το ποντίκι (μετά από 5 μέρες σε low battery), το έβαλα στην βάση αλλά κάνει το ίδιο πράγμα!!!

Μάλλον θα πεταχτώ στην Βήχο να μου φτιάξει μπαταρία....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...