Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούριου λαπτοπ έως 1000 ευρώ!

Fronimitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πέρα από αυτό να προσθέσω πως η εγγύηση δεν ισχύει για οθόνη κ μπαταρία πέραν του ενός έτους...Οπότε όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται δεν νομίζω πως αξίζει!

Η μπαταρια ετσι κι αλλιως θεωρειται αναλωσιμο..

Η 3ετης εγγυηση καλυπτει σιγουρα σκληρο,dvd,mobo,gpu (ολα αυτα δηλαδη που ειναι πιο πιθανον να χαλασου) κ γενικοτερα ολο το μηχανημα .

Νομιζω οτι καλυπτει κ την οθονη.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η μπαταρια ετσι κι αλλιως θεωρειται αναλωσιμο..

Η 3ετης εγγυηση καλυπτει σιγουρα σκληρο,dvd,mobo,gpu (ολα αυτα δηλαδη που ειναι πιο πιθανον να χαλασου) κ γενικοτερα ολο το μηχανημα .

Νομιζω οτι καλυπτει κ την οθονη.

Έχω την εντύπωση πως η οθόνη δεν καλύπτεται από καμία εταιρεία όσον αφορά την εγγύηση πέραν του ενός έτους.Ίσως να κάνω λάθος αλλά αυτή την εντύπωση έχω. Όσον αφορά τα υπόλοιπα η εγγύηση τα περιλαμβάνει κανονικά.

Δημοσ.

Τελικά το Toshiba θα πάρω.Λόγω εμπιστοσύνης στην Toshiba περισσότερο και λόγω της πολύ καλής οθόνης που έχει (ανάλυση 1440χ900).

Δημοσ.
λόγω της πολύ καλής οθόνης που έχει (ανάλυση 1440χ900).

Για διπλοτσεκαρε το , γιατι το Πλαισιο , αλλα λεει στο κειμενο(1440x1900) και αλλα στα χαρακτηριστικα του (1280x800).

Kατα τα αλλα εγω δεν θα ειχα προβλημα να παρω και Turbo X Iron με την καλη οθονη (1689χ1050) και την εγγυηση του Πλαισιου ...μονο που ειναι λιγο ακριβουτσικα , πρεπει να το κοιταξει αυτο ο θεμα το ΠΛαισιο.

Δημοσ.

Το έχω τσεκάρει 200 φορές.Σε μαγαζιά όπως το saturn και το mediamarkt τα λαπτοπ είναι ανοικτά για να τα δοκιμάζεις.Το Toshiba satellite A300-1GN και το Toshiba Satellite A300-1NC έχουν ανάλυση οθόνης 1440χ900.Τα φτηνότερα toshiba είναι στα 1280χ800 όπως το A300-1LT.

Δημοσ.
Προχώρησες σε αγορά τελικά?Αν ναι σε ποιο κατέληξες?Ενημέρωσε για εντυπώσεις γιατί ψάχνομαι κι εγώ σιγά-σιγάB)

Ναι φίλε μου.Χτές πήρα αυτό που έλεγα το Toshiba Satellite A300-1GN.Όπως σας είχα πεί η οθόνη έχει ανάλυση 1440χ900 (όχι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά απο τις καλές οθόνες των 1280χ800).Έχω μόνο ένα μικρό πρόβλημα προσαρμογής μιάς και είχα συνηθίσει στο Toshiba U300 που ήταν 13 ιντσών και αυτό μου φαίνεται σαν 17άρι.Κατασκευ'η σούπερ,τα ηχεία απλά τα καλύτερα που έχω ακούσει σε λαπτοπ (είχα πάει μια μέρα στο Saturn και είχα ακούσει όλα τα λαπτοπ για να τα συγκρίνω) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σαν τα εξωτερικά(είπαμε για λαπτοπ:P).Έχουν πολύ καλή ένταση και πολύ καλή ποιότητα(τα ΗΡ είχαν τα πιο χαμηλά σε ένταση ηχεία for the record).

Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιήμενος αλλά ακομά το έχω μια μέρα.Για ότι απορία έχεις ρώτησε με.

Δημοσ.
Απλα , καλοριζικο και να το χαρεις !! :-)

Να 'σαι καλά φίλε μου!Σε ευχαριστώ πολύ!Άσχετο αλλά φοράει pionneer dvd rom...Όσοι γράφουν παιχνίδια για το xbox360 ξέρουν γιατί το λέω...Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να πώ με σιγουριά.

Δημοσ.
Καλορίζικο! Ηχεία φοράει Harman-Kardon, απλά το καλύτερο σύστημα ήχου για μένα σε laptop.

Το ίδιο αγόρασα και έγω πρωτού 20 μέρες,πάντος η Toshiba είναι αλλού,καταπληκτική ποιότητα,ο ήχος φανταστικός,Home Theatre,έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν χρησιμοποιήσα ακόμα,πάντος άξιζε η αγορά του,έχουμε και εγγύηση 4 χρονάκια..;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...