muretto Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Εχω αυτο το μοντελο laptop sony VGN-AR31S με writer matshita bd-mlt uj-210s ata και εχω το εξεις προβλημα το cd-dvd writer δεν γραφει dvd με κανενα προγραμμα χρησιμοποιω το itunes εδω και καιρο και πριν λιγες μερες αγορασα το ConvertXtoDvd 3 δοκιμασα να γραψω αρκετα αδεια dvd απο διαφορες εταιριες αλλα μου βγαζει το ιδιο error write failed can't find write strategy at sector 3744 to firmware ειναι το τελευταιο που βρηκα 1.05 δοκιμασα να γραψω και με αλλα προγραμματα αλλα πχ nero/itunes αλλα τιποτα (το DVD παιζει και διαβαζει κανονικα) εχω κανει απεγκατασταση τον προγραμματων ενα ενα αλλα παλι τιποτα Παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι παρακαλω να βοηθησει ευχαριστω Η.Γ το writer ειναι σχεδον αχρησιμοποιητο
giopap87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Έχω ακριβώς το ίδιο laptop. Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers και να τους ξαναπεράσεις? (ή άλλες λύσεις όπως format? - Δεν λέω σε καμία περίπτωση να κάνεις format - απλά ενημερωτικά) Έχεις γράψει ποτέ dvd ή cd ή blueray? Εμένα τα γράφει όλα κανονικά και με nero και με InfraRecorder. Αρκετά καλό δοκίμασε το είναι free αλλά μάλλον δεν είναι εκεί το προβλημά σου.
muretto Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Έχω ακριβώς το ίδιο laptop. Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers και να τους ξαναπεράσεις? (ή άλλες λύσεις όπως format? - Δεν λέω σε καμία περίπτωση να κάνεις format - απλά ενημερωτικά) Έχεις γράψει ποτέ dvd ή cd ή blueray? Εμένα τα γράφει όλα κανονικά και με nero και με InfraRecorder. Αρκετά καλό δοκίμασε το είναι free αλλά μάλλον δεν είναι εκεί το προβλημά σου. Οταν λες απεγκατάσταση τους drivers εννοεις απο το καταργηση συσκευων? αν ναι το εχω κανει αλλα τιποτα.format εκανα 1 μηνα πριν, dvd ή cd ή blueray δεν εχω δοκιμασει να γραψω ακομα αλλα και παλι θα ειχα το ιδιο αποτελεσμα μαλλον. κατι δεν αφηνει το DVD writer να αρχισει την εγγραφη
giopap87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Οταν λες απεγκατάσταση τους drivers εννοεις απο το καταργηση συσκευων?αν ναι το εχω κανει αλλα τιποτα.format εκανα 1 μηνα πριν, dvd ή cd ή blueray δεν εχω δοκιμασει να γραψω ακομα αλλα και παλι θα ειχα το ιδιο αποτελεσμα μαλλον. κατι δεν αφηνει το DVD writer να αρχισει την εγγραφη Ναι από device manager -> DVD -> MATSHITA -> UNISTALL και μετά επανεκίνηση & install. Πριν το φορματ είχες δοκιμάσει να γράψεις?
muretto Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ναι από device manager -> DVD -> MATSHITA -> UNISTALLκαι μετά επανεκίνηση & install. Πριν το φορματ είχες δοκιμάσει να γράψεις? Ναι το εχω δοκιμασει αλλα δεν γινεται τιποτα παλι τα ιδια. Καιρο πριν το φορματ ναι ειχα δοκιμασει και εγραφε τα παντα μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.