nick#18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδια..... εχω ενα παλιο laptop (Compaq armada 100s) και θελω να το βαλω για κατεβαστιρι και αν χαλασει δεν με νοιαζει καθολου λογο αρχαιοτητας φοραει amd k6+ (κατι τετοιο) στα 533 128 ram και 5ρη σκληρο (θα του βαλω εξωτερικο) πιο ειναι το καλητερο λειτουργεικο εκτος απο win98?
nrg85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ζει ακομα ????? Δεν νομίζω ότι έχεις άλλη επιλογή εκτός από 98...Κ ΧΡ να του βάλεις στην καλύτερη 8α σέρνεται απίστευτα (128 ράμ ??? !!!!!)
nick#18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ζει και βασιλευει...bootarei σε 30δευτερολεπτα κιολας... σε linux τιποτα?
Αδμιν Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μονο Linux. Base-install καποιας διανομης με μονο τα απαραιτητα. Χωρις GUI*, μονο το rtorrent για client. *Αν θες GUI βαζεις κατι πολυ ελαφρυ οπως το openbοx Ασχετο: Με τα Win98 υπαρχουν περιορισμοι; Το network stack, δεν εχει filesystem που να μην εχει οριο >4GB -αρα το κανει αχρηστο για κατεβαστηρι- κλπ και γιαυτο ψαχνεις κατι αλλο, η απλα σερνεται με τα 98? ΥΓ. Δεν εχω καταλαβει αυτη τη μοδα με τα κατεβαστηρια, αλλα το μελεταω το θεμα γιατι θελω να φτιαξω ενα σπιτικο File Server ενοψει της αυξησης του υπολογιστικου πληθυσμου στο σπιτι.
nick#18 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 τα 98 τα παει αερατα χωρις προβλημα αλλα μιας και θα του κανω format γιατι εκανα μια βλακεια με ενα αρχειο και βαριεμαι να επιδιορθωνω και 2 εχω βαρεθει το κλασικο περιβαλον που εχουν τωρα για τη μοδα που λες εγω προσοπικα το κανω επιδι κατεβαζω πολλα και διαφορα και το pc το κανονικο καιει πολυ περισσοτερο ρευμα βαζω το laptop...απλα για λογους οικονομιας...
million_voices Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 windows 2000 http://support.microsoft.com/kb/304297
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν θες linux βαλε puppy ή dsl linux. Θα ειναι πιο γρηγορο απο τα windows.
michalis2610 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 GNU/Linux baby! Συμφωνώ με τον Αδμιν αλλά θα σου είναι πιο ευκολο να προσαρμοστείς με ένα puppy που αναφέρει ο ghostgr_a_n ή την ελληνική έκδοση puppel. Γενικά άμα ρίξεις μια ματιά την σχετική ενότητα του φόρουμ θα δεις δεκάδες θέματα σχετικά με αναζήτηση διανομής για παλιό σύστημα. Γνώμη μου είναι να μην το κουράσεις πολύ. Κατέβασε 2-3 κάψε τα δισκάκια σου και κάνε μια δοκιμή. Οποια σου αρέσει την κρατάς και προχωράς.
nick#18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω παιδια....κατεληξα σε win 2000 sp4 αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και τιποτα σε linuχ αργοτερα...
SpyrosR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Για μένα θα 'πρεπε να βάλεις Linux χωρίς να το σκεφτείς. Θα έφτιαχνες ένα μηχανηματάκι που πάει σφαίρα και δε θέλει και συντήρηση. Μη ξεχνάς πως όλα τα M$ filesystems έχουν το πρόβλημα του fragmentation, που σε μεγάλα "γράψε-σβήσε" είναι ενοχλητικότατο.
nick#18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ξεχασα...τελικα το παραταμε το compaq γυρνοντας σπιτι μια μερα βλεπω ενα κουτακι διπλα σε ενα καδο πανω σε ενα πεταμενο τραπεζακι (ο γυφτος κ' ετσι ) που ειχε βυσματακια υπολογιστη ηταν εν hp e-vectra με καμενο cpu του τον αλαξα με ενα αντοιστοιχο απο ενα παλιο pc που ειχα, φοραγε και τον 80ρη του πανω με 256 ram (max για το chipset) και δεν καταλαβενει τιποτα...win xp pro sp3 (gr) με panda antivirus 2009 και δεν κολαει πουθενα για κανενα λογο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.