Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ ποστάρουμε όλοι τα Gametag μας. Έτσι να βρεθούμε καμιά φορά για κανένα παιχνιδάκι
shadowmann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ ποστάρουμε όλοι τα Gametag μας. Έτσι να βρεθούμε καμιά φορά για κανένα παιχνιδάκι ωραία ιδέα! άντε γιατί έχω μοναξιές όταν μπαίνω xbox live Gamertag:Shadowman27GR
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ωραία! Όσοι θέλετε βάλτε την υπογραφή σας όπως έκανε ο Whiteyez.
shadowmann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 αυτή τι καρτέλα από που την φτιάχνεις?από το επίσημο site του xbox?
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 αυτή τι καρτέλα από που την φτιάχνεις?από το επίσημο site του xbox? http://mygamercard.net βάλε το gamertag σου και αν θέλεις να το βάλεις σαν υπογραφή στο insomnia, εκεί που λέει Select Theme επέλεξε Sig (340x40) px, πατας Generate Gametag Code, επιλέγεις Forums (Image), κάνεις copy τον BBcode και paste στις επιλογές υπογραφής του προφίλ σου. Αν πάλι θές απλό post με την υπογραφή σου, επιλέγεις Default theme, και εμφανίζεται κάπως έτσι: (Τα στοιχεία της κάρτας, π.χ παιχνιδια, achievements, κ.τ.λ, ανανεώνονται αυτόματα με κάθε είσοδο στο Xbox Live).
shadowmann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 http://mygamercard.net βάλε το gamertag σου και αν θέλεις να το βάλεις σαν υπογραφή στο insomnia, εκεί που λέει Select Theme επέλεξε Sig (340x40) px, πατας Generate Gametag Code, επιλέγεις Forums (Image), κάνεις copy τον BBcode και paste στις επιλογές υπογραφής του προφίλ σου. Αν πάλι θές απλό post με την υπογραφή σου, επιλέγεις Default theme, και εμφανίζεται κάπως έτσι: (Τα στοιχεία της κάρτας, π.χ παιχνιδια, achievements, κ.τ.λ, ανανεώνονται αυτόματα με κάθε είσοδο στο Xbox Live). ok! είναι ασφαλές αυτό το site e?
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ok!είναι ασφαλές αυτό το site e? Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα, εξάλλου αν προσέξεις πάνω στην ιστοσελίδα λέει: "An Official Microsoft Partner".
mavlamemos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 να μαι και εγω!!!!!οποιος θελει κανα ματσακι gow2 η forza ειμαι μεσα!!
xaros73 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Με την υπογραφη δεν το καταφερα ακομη... Στην προεπισκοπιση μου το εμφανιζει αλλα στα μυνηματα που γραφω οχι.Που ακριβως το κανω paste to BBcode? To βαζω εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης, σωστα?
supermario29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Για να δω κι εγω... ΟΚ. Αυτο δουλευει. Την υπογραφη δεν την καταφερνω....
shadowmann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 http://mygamercard.net βάλε το gamertag σου και αν θέλεις να το βάλεις σαν υπογραφή στο insomnia, εκεί που λέει Select Theme επέλεξε Sig (340x40) px, πατας Generate Gametag Code, επιλέγεις Forums (Image), κάνεις copy τον BBcode και paste στις επιλογές υπογραφής του προφίλ σου. Αν πάλι θές απλό post με την υπογραφή σου, επιλέγεις Default theme, και εμφανίζεται κάπως έτσι: (Τα στοιχεία της κάρτας, π.χ παιχνιδια, achievements, κ.τ.λ, ανανεώνονται αυτόματα με κάθε είσοδο στο Xbox Live). όταν πάω και βάζω ας πούμε στο theme aero και το βάζω μετά σε ένα forum στο avatar το βγάζει μικρό...γιατί?ενώ βλέπω κάποια αλλα members στο ίδιο forum και είναι πιο μεγάλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.