Προς το περιεχόμενο

Xbox Live Gamertag Thread

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το cod 5 ειναι must κανενα αλλο δε το φτανει.

ο χειρισμός στο cod 5 πως είναι? συνηθίζεται?

μπορείς δηλαδή να παίξεις σαν pro :P η noobistika και κατά τύχη head shot?

Δημοσ.
GAUnit.png

Με το GTAIV άρχισα το online γιαυτό το μικρό rep :o

από ότι είδα εσύ από pc παίζεις ε?

δηλαδή με το ίδιο account που έχει κάποιος στο xbox μπορεί να παίξει και τα games που έχει στο pc?

Δημοσ.
από ότι είδα εσύ από pc παίζεις ε?

δηλαδή με το ίδιο account που έχει κάποιος στο xbox μπορεί να παίξει και τα games που έχει στο pc?

Όχι όλα τα παιχνίδια, είναι πολύ λίγα που είναι cross-platform, αλλά με το gamertag του 360 μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν gamertag για τα παιχνίδια του PC. (Μόνο αυτά που είναι Games for Windows).

Δημοσ.

MiltoZ.png

Τελευταία δεν βρίσκω πολύ χρόνο για online αλλά είμαι πάντα ζεστός για λίγο Forza, gears και fifa.

p.s. Yπάρχει ήδη σχετικό thread αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποιο που να τα συγκεντρώνει όλα. Οι περισσότεροι έχουν αναφέρει το gamertag τους παλιότερα σε άλλα thread παιχνιδιών που τους ενδιαφέρουν.

Δημοσ.
MiltoZ.png

Τελευταία δεν βρίσκω πολύ χρόνο για online αλλά είμαι πάντα ζεστός για λίγο Forza, gears και fifa.

p.s. Yπάρχει ήδη σχετικό thread αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποιο που να τα συγκεντρώνει όλα. Οι περισσότεροι έχουν αναφέρει το gamertag τους παλιότερα σε άλλα thread παιχνιδιών που τους ενδιαφέρουν.

Εδώ είναι μόνο για Xbox Live:-)

Δημοσ.

εγώ έφτιαξα την κάρτα στο site αλλα μόλις την βάζω στο forum βγαίνει μικρή σε σχέση με τον άλλον.

και δεν κατάφερα με τίποτα να την βάλω στην υπογραφή μου...

οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 01 : 39 : 03-----

εγώ έφτιαξα την κάρτα στο site αλλα μόλις την βάζω στο forum βγαίνει μικρή σε σχέση με τον άλλον.

και δεν κατάφερα με τίποτα να την βάλω στην υπογραφή μου...

οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη

edit:μονο αυτή που έχω τώρα κατάφερα να βάλω στην υπογραφή τις άλλες με τίποτα...

• 6 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...