lion2486 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γειά σας, έχω ένα απλό Yahoo mail και έβαλα internet στο κινητό μου (nokia 6288), και θέλω να ελέγχω τα μυνήματά μου. Από το κινητό κόλαγε το yahoo.gr και έφτιαξα ένα gmail και έβαλα το yahoo να κάνει προώθηση στο Gmail και τα βλέπω από το κινητό με το gmail. Όμως δεν βλέπω τα μυνήματά μου στα εισερχόμενα του yahoo. Εγώ θέλω να υπάρχουν και εκεί και αν γίνεται να φένεται η διεύθυνση του yahoo Μου όταν στέλνω από gmail.
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Με ποιόν τρόπο βλέπεις το e-mail του Gmail στο κινητό σου? Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να δεις μηνύματα τα οποία είναι forwarded.
lion2486 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 παω στο gmail.com από το κινητό μου και τα βλεπω, δεν μπορώ να τα δω από το yahoo.gr. Το πρόβλημά μου είναι ότι τα μυνήματα σβήνονται από το yahoo και πάνε μόνο στο gmail και εγά τα θέλω και αντίγραφα στο yahoo μου.
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 παω στο gmail.com από το κινητό μου και τα βλεπω, δεν μπορώ να τα δω από το yahoo.gr. Το πρόβλημά μου είναι ότι τα μυνήματα σβήνονται από το yahoo και πάνε μόνο στο gmail και εγά τα θέλω και αντίγραφα στο yahoo μου. Όταν κάνεις forward δεν πάνε ποτέ τα e-mail στο αρχικό. Αν θες αυτήν την υλοποιήση σβήσε το forward και πήγαινε στο Gmail και βάλε POP3 τo Yahoo αλλά θα αργούν να σου έρχονται. Γιατί δεν μπαίνεις από το κινητό κατευθείαν στο Gmail?
lion2486 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 μπαινω στο gmail αλλα το βασικο μου mail ειναι το YAHOO!
random Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Οπως σου απάντησε ο _DiMoN_, όταν ορίζεις προώθηση στο yahoo, αυτομάτως σταματάει να στα κραταει στο inbox. δεν δέχονται να στα κάνουν και τα δύο. Το ένα αποκλείει το άλλο. Ετσι λειτουργει η yahoo (οσον αφορά τα free accounts, γιατι τα επι πληρωμή δεν τα έχω δοκιμάσει). Αντι να κάνεις τη δουλειά μεσω Γιαχου, θα την κάνεις απο το Γκουγλ. Πας στο yahoo, καταργείς την προώθηση. και τα mail θα κρατιουνται στο inbox. μετα πας στο Gmail, και στις ρυθμίσεις /Accounts προσθέτεις εναν νέο pop3 λογαριασμό, με τα στοιχεία του yahoo.gr mail σου (βάζεις εκει ότι θα έβαζες στο outlook/thindirbird για να "τραβάει" ta mail σου). Στην ίδια καρτέλα, accounts, πιό πάνω λεει "send mail as..." εκει αλλαζεις το e-mail που θα βλέπουν οι παραλήπτες των μηνυμάτων σου απο [email protected], σε [email protected]. επαναλαμβάνω: αυτο ειναι το mail που θα βλέπουν οι άλλοι (και θα στείλουν απάντηση, αν πατήσουν το reply message.) αυτό που εννοείς "βασικό μου". Αν στειλεις μηνυμα μεσα απο το gmail,... απο το gmail θα διακινηθεί, απλά θα μοιάζει οτι στάλθηκε απο yahoo. -------------------------------------------------------- και μια προσωπική σύσταση: καθιέρωσε το gmail για "βασικό σου". Εχει πολυ καλύτερο spam filter, και πολλά αλλα πλεονεκτήματα έναντι του yahoo. (έτσι δεν θα χρειάζεσαι να "τραβαει" το gmail απο to yahoo. Θα ενεργοποιησεις ξανα το forward του yahoo, και θα τα έχεις ολα αποθηκευμενα στο gmail)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.