Προς το περιεχόμενο

Καλό Netbook

zervakise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα πήγα να πάρω extra μνήμη για το notebook που έχω και είδα αυτό και ενθουσιάστηκα

http://www.infopcstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&Itemid=26&category_id=167&product_id=780

Μου είπαν τα παιδιά εκεί οτι είναι το μόνο netbook με pci express slot, κλειδαριά για να το δένεις να μην στο κλέψουν λέει και επέκταση μνήμης μέχρι 1.5 gb ram.

και η τιμή του είναι τζάμπα 369€ και σε 6 άτοκες

Βγαίνει επίσης σε ένα κόκκινο που βγάζει μάτι , πολύ ωραίο και είναι και lenovo (για μένα τα καλύτερα) το συγκρίνω μόνο με το asus αλλα είναι πολύ ακριβο 449€

απο την άλλη τα acer είναι για μένα τελείως μάπα και οτι είχα μου χάλαγε.

Νομίζω είναι καλή περίπτωση...?

ειδικά για διακοπές (πάσχα κοντά) και βόλτες...?

Δημοσ.
Σημερα πήγα να πάρω extra μνήμη για το notebook που έχω και είδα αυτό και ενθουσιάστηκα

http://www.infopcstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&Itemid=26&category_id=167&product_id=780

Μου είπαν τα παιδιά εκεί οτι είναι το μόνο netbook με pci express slot, κλειδαριά για να το δένεις να μην στο κλέψουν λέει και επέκταση μνήμης μέχρι 1.5 gb ram.

και η τιμή του είναι τζάμπα 369€ και σε 6 άτοκες

Βγαίνει επίσης σε ένα κόκκινο που βγάζει μάτι , πολύ ωραίο και είναι και lenovo (για μένα τα καλύτερα) το συγκρίνω μόνο με το asus αλλα είναι πολύ ακριβο 449€

απο την άλλη τα acer είναι για μένα τελείως μάπα και οτι είχα μου χάλαγε.

Νομίζω είναι καλή περίπτωση...?

ειδικά για διακοπές (πάσχα κοντά) και βόλτες...?

περσυνα νεα φιλε

κυκλοφορει εδω και καιρο,και σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο.

εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης σαν λενοβο, αλλα δεν προσφερει τπτ παραπανω σε σχεση με τον ανταγωνισμο εκτος απο την θυρα pci express που για εμενα ειναι ασημαντη σε αυτη την κατηγορια.

η κλειδαρια που λες παιζει και σε αλλα οπως στο δικο μου ασους 901..αλλα παλι αχρηστη.

και τελος η μνημη φτανει μονο μεχρι 1,5 οπως λες ενω στα ασους, μσι, αντβεντ κλπ παει στα 2 (σημαντικο αν σκοπευεις να βαλεις πανω βιστα)

η διαφορετηκοτητα του εγγειται στο μεγεθοςτου καθως εχει μεγεθος 8.9 ιντσων λαπτοπ με οθονη 10.1

αποτελει μια ακομα προταση και θα ηταν αρκετα πιο ενδιαφερουσα αν ειχε καλυτερη μπαταρια

οπως και να χει, με 50 ευρω αγοραζεις απεξω και εισαι τζι τζι

γενικα δεν το θεωρω κακη αγορα, και θα το προτιμουσα απο μσι, lg, multirama,turbo x,advent αλλα οχι απο asus,samsung

Δημοσ.

Αυτά που λές σημαντικά,

απλά κάτσε γιατί δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβα

δηλαδή είναι 10" αλλα έχει μέγεθος 8.9"

και το συγκρίνεις με το asus 1000h?

Σωστό και εγώ το asus θεωρώ το καλύτερο (όχι το 901 έτσι) απλα το asus το 1000h το βρίσκω 439€ ετοιμοπαράδοτο

http://www.infopcstore.gr/eshop/7-14-othonh/asus/756-asus-eeepc1000h-blk076x-windowsxp-black.html

και αν βάλεις την διαφορά παίρνεις και μια μπαταρία ακόμα 6cell lenovo που υπάρχει για το ideapad

Δηλαδή με τα ίδια λεφτά παίρνω καλή ποιότητα, φορητότητα και αυτονομία για 7+3.5 ώρες (σύνολο 10.5ώρες).Ά

ρα και πάλι δεν συμφέρει?

Αυτό που λές για το εξωτερικό δεν κατάλαβα , μήπως παίζει τίποτα απο εκεί καλό?

Αλλα αμα σου συμβεί κάτι , τί κάνεις?Εγώ ξέρω οτι θα πάρω εκεί και θα μου βρούν λύση, άσε που είναι και δίπλα μου.

Δημοσ.

lenovo:

- φθηνοτερο

- pci express

asus

- 2 χρονια εγγυηση

- draft n στην ασυρματη καρτα δικτυου

- bluetooth

-μεγαλυτερο και πιο ανετο πληκτρολογιο

- πολυ καλυτερη μπαταρια

οποιο και να παρεις, εχουν και τα 2 παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.

αν μπορεις να φερεις απεξω μπαταρια, παρε το λενοβο

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το Lenovo το κόκκινο και θα συμφωνήσω με τα παιδιά,

- Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

- Η μπαταρία στο δικό μου κρατάει 2 ώρες

- Πολύ καλή οθόνη

- Πληκτρολόγιο όχι πολύ άνετο

- Έχει bluetooth

Γενικά δεν ξέρω αν θα έδινα 369 για να το πάρω, ίσως να υπάρχουν καλύτερα στα λεφτά αυτά (το πήρα 200 απο φίλο). Για τη δουλειά που το θέλω αξίζει μέχρι τελευταίου cent :-)

Δημοσ.

Απλα θα σου αναφερω οτι αυτο που γραφεις εχει 369 ευρω και το asus 1000h εχει πλεον 407 ευρω...και σε 12 ατοκες δοσεις αφου το θετεις ετσι...

Επισης θα σου πω 407-369=38 ευρω..σου φτανουν για να παρεις μεγαλυτερη μπαταρια?...δεν νομιζω...

Βαλε κατω τωρα οτι το asus παιρνει μνημη χωρις να χανεις την εγγυηση μεχρι 2..και πολυ ευκολα αναβαθμιζεις και το σκληρο του αν θες...

Βαλε κατω και το πρωτοκολο draft n...και τα 2 χρονια εγγυηση και νομιζω πολυ ευκολα καταλαβαινεις πιο ειναι καλυτερο...

επισης και κλειδαρια εχει και φοβερο touchpad και ευχρηστο πληκτρολογιο..οι οθονες σε ολα πανω κατω τα ιδια ειναι...

Επισης αξιζει να αναφερω οτι h asus εχει και φοβερα forum για support..κατι πολυ σημαντικο για μενα...

Βεβαια μπορει τα 38 ευρω της διαφορας να ειναι παρα πολλα για καποιον..αλλα νομιζω οποιος δεν τα εχει δεν παιρνει τετοιο gadget..αφου ετσι το εθεσες και στην αρχη...για ταξιδια κτλ..

Εντελως φιλικα ψαξε το καλα αν αποφασισεις να παρεις ενα τετοιο μηχανηματακι...οχι γιατι δεν αξιζει, αλλα γιατι πχ στα 300 ευρω πλεον παιρνεις το advent που μαλλον ειναι value for money...

Αναλογως παντα τι θελει ο καθενας..αλλα netbook με 2200 μπαταρια για μενα απλα δεν υπαρχει..

Δημοσ.

Μπαταρια βρισκεις απεξω 6 cell με 40-45 κατι ευρω και 9cell με 55-60 για ολα σχεδον τα netbook.

Vista αυτα τα netbook δε σηκωνουν, και με 2GB μνημη (λογω καρτας γραφικων και επεξεργαστη). Ισως "σηκωνουν" τα καινουρια με N280 και GN40(hardware HD, DX10 support) που ερχονται σε λιγο (η Acer εχει ανακοινωσει ενα 10αρι τετοιο για τελη Μαρτιου, αλλα ακριβο γυρω στα 550$ ). Μαλλον θα τα σηκωνε o Dual Atom, αλλα η Intel δε θα τον βγαλει συντομα, γιατι η κυκλοφορια του φτηνου Atom (παροτι επιτηδες τον σεταρε με το 945 GSE chipset για να μην ειναι και πολυ ελκυστικος) κατεσφαξε τις πωλησεις των C2D που ειναι πολυ πιο κερδοφοροι... Τελικα βλεποντας την πλατφορμα Ion της Nvidia προ των πυλων, εβγαλε αρον αρον το GN40 chipset, τα ακριβη χαρακτηριστικα του οποιου δεν ξερουμε ακομα... O Ν280 ειναι ενα facelift του N270 (λιγο στη συχνοτητα 1.6 -->1.66 , λιγο στο FSB 533 --> 667)...

Δημοσ.

Όσον αφορά τη μνήμη ανεβαίνει άνετα στα 2,5 GB με ενα so-dimm 2GB (το έβαλα στο δικό μου την μέρα που το πήρα) την οποία τα windows 7 την βλέπουν ολόκληρη. Τα ΧΡ βλέπουν 2 GB. Μνήμη και σκληρό δίσκο αλλάζεις χωρίς απώλεια της εγγύησης γιατί ανοίγει απο κάτω ξεχωριστό καπάκι χωρίς να ανοίγεις όλο το netbook. Οπως στα μεγάλα λαπτοπ. Γενικά το έχω από τα χριστούγεννα και είμαι πολύ ευχαριστημένος (το 15.4 fujitsu το χάρισα :lol:)

Δημοσ.
Απλα θα σου αναφερω οτι αυτο που γραφεις εχει 369 ευρω και το asus 1000h εχει πλεον 407 ευρω...και σε 12 ατοκες δοσεις αφου το θετεις ετσι...

Μία παρέμβαση θέλω να κάνω, γιατί κι εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν, αλλά...

Το προϊόν πωλείται στα καταστήματα Πλαίσιο 439,00 €

και πάνω σε αυτή τη τιμή θα πρέπει να υπολογιστούν οι 12 άτοκες, καθώς αν το παραγγείλεις μέσω net στα 407€, δεν παρέχονται άτοκες δόσεις (που μόνο άτοκες όπως καταλαβαίνετε δεν είναι).

Δημοσ.
Μπαταρια βρισκεις απεξω 6 cell με 40-45 κατι ευρω και 9cell με 55-60 για ολα σχεδον τα netbook.

Vista αυτα τα netbook δε σηκωνουν, και με 2GB μνημη (λογω καρτας γραφικων και επεξεργαστη). Ισως "σηκωνουν" τα καινουρια με N280 και GN40(hardware HD, DX10 support) που ερχονται σε λιγο (η Acer εχει ανακοινωσει ενα 10αρι τετοιο για τελη Μαρτιου, αλλα ακριβο γυρω στα 550$ ). Μαλλον θα τα σηκωνε o Dual Atom, αλλα η Intel δε θα τον βγαλει συντομα, γιατι η κυκλοφορια του φτηνου Atom (παροτι επιτηδες τον σεταρε με το 945 GSE chipset για να μην ειναι και πολυ ελκυστικος) κατεσφαξε τις πωλησεις των C2D που ειναι πολυ πιο κερδοφοροι... Τελικα βλεποντας την πλατφορμα Ion της Nvidia προ των πυλων, εβγαλε αρον αρον το GN40 chipset, τα ακριβη χαρακτηριστικα του οποιου δεν ξερουμε ακομα... O Ν280 ειναι ενα facelift του N270 (λιγο στη συχνοτητα 1.6 -->1.66 , λιγο στο FSB 533 --> 667)...

Παντως το 1000h το asus τα σηκωνει τα vista και εχουν βγει και drivers γι αυτο το λογο...και τα σηκωνει απροβληματιστα..και μιλαω για τα ultimate..με 2gb μνημη!!!

Δημοσ.
Παντως το 1000h το asus τα σηκωνει τα vista και εχουν βγει και drivers γι αυτο το λογο...και τα σηκωνει απροβληματιστα..και μιλαω για τα ultimate..με 2gb μνημη!!!

Mα ρε παιδια τι 1000h και κουραφεξαλα...

Ολα εχουν ακριβως τον ιδιο επεξεργαστη,ιδιο chipset.Ραμ,σκληρος δισκος και παπαρδελακια(bluetooth,μπαταρια,αναγνωστης καρτων μνημης κτλ) αλλαζουν.

Αν σηκωνει το asus τα vista θα τα σηκωνουν ολα που εχουν n270...

Ισως μια εξαιρεση το msi που υπερχρονιζετε κιολας.

Οσο για τον topic starter...

Η αληθεια ειναι οτι ειναι τριπακι αντε να βγεις στα 369 που ειναι το lenovo,μετα εισαι 38 ευρω μακρια απο το asus 1000h αλλα τοσα για να εχεις ατοκες κτλ...

Η αποψη μου παρολο που ισως ειναι το λιγοτερο designατο:advent στα 299 στον κοτσοβωλο με δωρο τσαντουλα(νομιζω πως κανει κ ατοκες).

Το οποιο εχει αλλα δυο +,

α)παιρνει hackintosch για οποιον ψηνετε να πειραματιστει

β)παιρνει bios απο το msi(πανομοιοτυπα σε ολα) και μπορεις να το υπερχρονησεις ενα ~25%.

Εναλλακτικα εαν χρειαζεσαι μεγαλυτερη φορητοτητα και καρτα draft n δινεις ~120 ευρω παραπανω και πας για 1000h.

Δημοσ.

Για να μην το παμε off topic καθος εδω μεσα ο καθενας λεει το μακρι του και το κοντο του....

Σε λιγο θα μας πει οτι το asus 1000h ψήνει και αυγά :lol:

Εγω να προτηνω στο παλικαρι αυτο εδω

http://www.dailymotion.com/related/x5kl1x/video/x2wsvt_nanobook-easynote-english_business

εχει και τηλ μαζι :P

Τι βγαλανε παλι ελεος :eek: :fear:

Δημοσ.

Οντως ολα πανω κατω τα ιδια ειναι...αλλα για μενα φορητοτηρα με μικρη μπαταρια δεν αξιζει..προσωπικη αποψη..

Οπως ειπατε ολα φτιαχνονται αγοραζωντας μια μπαταρια απο το εξωτερικο..

Οντως ολα πανω κατω τα ιδια ειναι...και σε ολα τα vista τρεχουν μια χαρα, ομως καλυτερα σε αυτα που μπορεις να βαλεις 2 gb μνημη..και δεν χανεις την εγγυηση...

Παντως για να λεμε την αληθεια αυτη τη στιγμη το advent στα 300 ευρω ειναι value for money...

Αλλα το παιδι ειπε οτι συζηταει μονο για το levono και το asus αρα τα υπολοιπα μαλλον ξεφευγουν απο τη συζητηση..οχι οτι ειναι κακο να παρει πλεον ιδεες...

Και επειδη καποιος φιλος ειπε για υπερχρονισμο να πω οτι το asus μου τρεχει στα 2,05 εντελως απροβληματιστα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...