Xρηστος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, η οθονη μου ειναι η samsung 930bf 19'' εχει παρουσιασει ενα πολυ πολυ παραξενο προβλημα. Την ωρα που ανοιγω τον υπολογιστη και μετα την οθονη ενω ο υπολογιστης δουλευει κανονικα και μπαινει στα windows ( φανταζομαι ) η οθονη δεν ανοιγει καθολου. Ουτε στην αρχη ουτε ενδιαμεσα. Οταν πρωτοεμφανιστηκε αυτο το προβλημα η οθονη αφου την ανοιγα μετα απο 3 λεπτα καθυστερηση και ενω ηταν καταμαυρη , σαν να μην την ανοιξα ποτε ανοιγει και κανω κανονικα τις εργασιες μου. Μια αλλη φορα που την ανοιξα τα 3 λεπτα εγιναν 5, μετα μια λααη φορα 10, υστερα 30 μετα 90 και μετα επι 6 ωρες απο τοτε που την ειχα ανοιξει μαζι με τον υπολογιστη δεν ανοιγε καθολου!!! Ακομα να σημειωσω οτι το λαμπακι της οθονης οταν την ανοιγω ειναι για καποια κλασματα του δευτερολεπτου αναμμεννο αντι να ειναι συνεχεια και σαν να κανει σηματα μορς επι οση ορα την εχω ανοιχτη πριν με βγαλει στο desktop. Ελπιζω να μου λυσετε αν μπορειτε το προβλημα. Ευχαριστω
Age4Greeks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Βεβαιωσου οτι ειναι προβλημα οθονης με το να συνδεσεις μια αλλη για δοκιμη. Αν δουλευει η αλλη σωστα, τοτε απο οσα περιγραφεις αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ειτε κατι τρεχει με τη τροφοδοσια ειτε η οθονη απλα θελει να αποχαιρετησει το κοσμο τουτο. Κανε εναν ελεγχο στο καλωδιο και δες επισης τις συνδεσεις της.
Xρηστος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον εχεις δικιο με το οτι θελει να αποχαιρετησει τον κοσμο τουτο. Εχω δοκιμασει και αλλες οθονες στον ιδιο υπολογιστη και λειτουργουν οποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.