Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού......

Μερικοί παίκτες είναι πολύ καλοί αλλά ο κλασικός ο Έλληνας θα γκρινιάξει ακόμα και για αυτό. Έχω κάνει και 29/2 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είχα bot. Μέτριος παίκτης είμαι αλλά δεν φταίνε οι άλλοι όταν χάνω.... έλεος με την γκρίνια. Ένα παιχνίδι είναι μόνο....

Εγω το καλυτερο μου ειναι 25/10 ,αλλα αυτο φιλε δεν λεει κατι .29/2 δεν κανεις οταν κυκλοφορεις μεσα στο πεδιο της μαχης τον κωλο σου κατω να χτυπας.Αν κρυφτεις με m95 recon και ειδικα σε hardcore που δεν φαινεσαι τοτε ναι παω πασο . Eσυ μπορει να εισαι πραγματι καλος παιχτης αλλα ο καθενας μιλαει με τις εμπειριες του οτι και να λες εσυ .Εγω εχω δει αμετρητες φορες παιχτες που βαζω το χερι μου στην φωτια οτι παιζουν με cheats .Οπως λες και εσυ ενα παιχνιδι ειναι ,αλλα πρεπει να παιζεται με κανονες ...Οσο για την γκρινια ,ναι θα γκρινιαξω μεσα στο παιχνιδι ειναι .Εσυ οταν πχ βλεπεις μπαλα δεν εχεις βρισει ?

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
konstantinos77 τα k/d που ανέφερες είναι μέτρια ούτε για να περηφανευτείς δεν είναι. Με sniper / οχήματα ειδικά γίνονται πολύ εύκολα

Δεν περηφανευομαι ...Απλα λεω οτι υπαρχουν καποιοι που παιζουν με cheats .Δεν νομιζω να αμφιβαλλεις .

Δημοσ.
konstantinos77 τα k/d που ανέφερες είναι μέτρια ούτε για να περηφανευτείς δεν είναι. Με sniper / οχήματα ειδικά γίνονται πολύ εύκολα

Δεν περηφανευομαι ...Απλα λεω οτι υπαρχουν καποιοι που παιζουν με cheats .Δεν νομιζω να αμφιβαλλεις .

Δημοσ.

Όχι δεν αμφιβάλω για τα cheats, και βγαίνουν συχνά καινούρια από ότι φαίνεται που δεν τα πιάνει το PB αμέσως. Αλλά αυτά τα score και άλλα παραπάνω γίνονται εύκολα αν η αντίπαλη ομάδα δεν παίξει σωστά (πχ δεν ρίξει το ελικόπτερο, δεν καταστρέψει το τανκ κτλ)

Δημοσ.

Όχι δεν αμφιβάλω για τα cheats, και βγαίνουν συχνά καινούρια από ότι φαίνεται που δεν τα πιάνει το PB αμέσως. Αλλά αυτά τα score και άλλα παραπάνω γίνονται εύκολα αν η αντίπαλη ομάδα δεν παίξει σωστά (πχ δεν ρίξει το ελικόπτερο, δεν καταστρέψει το τανκ κτλ)

Δημοσ.

Συμφωνω ...Θα εχεις προσεξει δε οτι μετα απο 5-10 λεπτα που ξεκιναει το παιχνιδι σε καποιους server αρχιζει και κατεβαινει λιστα με kicks μαζεμενα ....:lol:

Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν παντως και πολυ καλοι παιχτες αλλα δυστυχως αυτοι που κλεβουν ανηκουν στην κατηγορια αυτων που βγαζουν πολλα kills προφανως.

Το παινχιδι οφειλε να δινει camera στον αντιπαλο οπως γινοταν στο cs:source ...

Δημοσ.

Συμφωνω ...Θα εχεις προσεξει δε οτι μετα απο 5-10 λεπτα που ξεκιναει το παιχνιδι σε καποιους server αρχιζει και κατεβαινει λιστα με kicks μαζεμενα ....:lol:

Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν παντως και πολυ καλοι παιχτες αλλα δυστυχως αυτοι που κλεβουν ανηκουν στην κατηγορια αυτων που βγαζουν πολλα kills προφανως.

Το παινχιδι οφειλε να δινει camera στον αντιπαλο οπως γινοταν στο cs:source ...

Δημοσ.

Ούτε με τα δευτερόλεπτα μπορείς να δεις αν έχει wh, αλλά σίγουρα μπορείς με spectating που ούτε αυτό έχει.

Η "killcam" που δίνει μόνο κακό κάνει, αφού δείχνει στον αντίπαλο όχι μόνο που βρίσκεσαι, αλλά και πού πας

Δημοσ.

Όταν σε ακολουθεί με το στόχαστρο πίσω από τοίχο, ειδικά αν <<χορεύεις>>, τότε είναι απόδειξη πως έχει wh (οk, χωρίς να είσαι μαρκαρισμένος με το Q)

Βέβαια οι έμπειροι, δεν προδίδονται τόσο εύκολα.

Δημοσ.
αλλά σίγουρα μπορείς με spectating που ούτε αυτό έχει.

Ακριβως αυτο εννοουσα λεγοντας να εχει camera. Δεν εννοουσα να σου δινει record το kill ,αλλα camera να τον βλεπεις οταν θα εισαι εκτος game oπως γινοταν στο source και γενικα στα counter strike.

Δημοσ.
Εγω το καλυτερο μου ειναι 25/10 ,αλλα αυτο φιλε δεν λεει κατι .29/2 δεν κανεις οταν κυκλοφορεις μεσα στο πεδιο της μαχης τον κωλο σου κατω να χτυπας.Αν κρυφτεις με m95 recon και ειδικα σε hardcore που δεν φαινεσαι τοτε ναι παω πασο . Eσυ μπορει να εισαι πραγματι καλος παιχτης αλλα ο καθενας μιλαει με τις εμπειριες του οτι και να λες εσυ .Εγω εχω δει αμετρητες φορες παιχτες που βαζω το χερι μου στην φωτια οτι παιζουν με cheats .Οπως λες και εσυ ενα παιχνιδι ειναι ,αλλα πρεπει να παιζεται με κανονες ...Οσο για την γκρινια ,ναι θα γκρινιαξω μεσα στο παιχνιδι ειναι .Εσυ οταν πχ βλεπεις μπαλα δεν εχεις βρισει ?

Και εγω Recon παιζω αλλα δεν το λες ευκολο....Ενας οποιοσδηποτε και να ειναι κοντα σου εχεις πολυ λιγες ελπιδες να την βγαλεις καθαρη και δεν ειναι λιγες φορες που μενεις μονος πισω και οι δικοι σου τρεχουν στις αλλες βασεις. Το καθε Class εχει τα καλα και τα κακα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...