Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχει παρατηρησει κανεις οταν παιζει multi ενα στιγμιαιο flash μαυρο που κανει η εικονα ή μονο σε μενα ειναι ?Το παιχνιδι σε ολα full παντως μου τρεχει οκ αλλα αυτο το flash to κανει καποιες στιγμες.Δεν ξερω μηπως φταει η συνδεση ...Ειναι σαν να ανοιγοκλεινω τα ματια μου ενα τετοιο πραγμα φανταστειτε

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Eχει παρατηρησει κανεις οταν παιζει multi ενα στιγμιαιο flash μαυρο που κανει η εικονα ή μονο σε μενα ειναι ?Το παιχνιδι σε ολα full παντως μου τρεχει οκ αλλα αυτο το flash to κανει καποιες στιγμες.Δεν ξερω μηπως φταει η συνδεση ...Ειναι σαν να ανοιγοκλεινω τα ματια μου ενα τετοιο πραγμα φανταστειτε

Το κάνει και σε μένα περιστασιακά.

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/520082.page

Δημοσ.
Σωστος...το διαβασα και εγω στο forum του bc οπου το εχουν πολλοι κυριως με nvidia.

Ρε παιδια κανενας ελληνικος server .Ελεος δεν τους μπορω τους ξενους

όπως το ξαναείπαμε κάπου στις... 115 σελίδες, υπάρχουν "ελληνικών συμφερόντων", όχι "ελληνικής έδρας". Ωστόσο και για ευρωπαικούς servers το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα με lag, αν έχεις καλή γραμμή. Μερικοί ελληνικοί servers: HEL-PX, HEAT, HeSC, Kastro, GROF (τολμώ να πω...)

Για τους δικούς μας (HEL-PX) είτε βάζεις στο search τα αρχικά, είτε greek και στους βγάζει. Ένας normal 32αρης, ένας hardcore 24αρης (32αρης και αυτός μετά το patch).

Δημοσ.
Τι ειναι το normal 32 και το hardcore 24?Tα level?

max players

Τον HEL-PX normal δεν μπορώ να τον βάλω στα favorites.

δεν είσαι ο μόνος. Όταν μετά το R7 πήγα να ξαναβάλω τους servers, μου έβγαζε δύο φορές τον ίδιο server... τώρα έχω μόνο τον HC στον οποίο παίζω.

Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια First Person Shooter μαζι με το COD Black Ops!!!

να φανταστώ ότι έχεις αποταμιεύσει ήδη 100e για το game + 4 maps dlcs ; :rolleyes:

Δημοσ.
Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια First Person Shooter μαζι με το COD Black Ops!!!

Πως μπορεις να ξερεις αν ειναι καλο,οταν το μονο που εχουμε ειναι κατι teaser trailer....

Τι ειναι το normal 32 και το hardcore 24?Tα level?

Οι αριθμοι (32,24 κ.α) απευθυνονται στον αριθμο των παικτων που χοραει ενας server

Normal ειναι κανονικα το παιχνιδι με ολες τις δυνατοτητες.

Στο hardcore (HC) ειναι πιο ζορικα τα πραγματα και σε αυτο το mode εχεις περιορισμους οπως:

-δεν υπαρχει mini map για να βλεπεις δικους σου και αντιπαλους

-δεν υπαρχει το spot με το q

-"Πεφτεις" πιο ευκολα με 2-3 σφαιρες κ άλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις .Παντως το μεγάλο μειονέκτημα του παιχνιδιού σε σχέση με το mw 2 είναι ότι πρέπει να αδειάσεις 2-3 γεμιστήρες πανω στον αντιπαλο γιανα τον σκοτώσεις.Νομιζω το είχε αναφέρει και ο john αυτό .Χθες εριξα σε εναν με το αντιαρματικο και δεν ψόφησε .Μαλιστα η οβίδα πηγε κατευθείαν πανω του .:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...