Athanasios2104 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 δώστε map editor στο λάο ρε, θα είχαμε βγάλει 20 map packs ως τώρα. άλλα που, $$$ talks...
Vasilius Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Παίδες έχει βγει announcement για BF cup στο ESL http://www.esl.eu/gr/change_password/#/gr/bfbc2/conquest/8on8/openingcup/rules/
tsakonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Έφτασα level 28 k το παράτησα, βαρέθηκα απίστευτα. Patch και DLC μπας k ξαναψηθώ
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Απο reliable πηγη, ετοιμαζονται ΗΔΗ remake maps του Bad Company 1!!!!(AKA NEW MAPS για τους PC Gamers.) -εχω ακουσει/διαβασει απιστευτα σχολια για αυτα.Αγγίζουν επιπεδο BF2 κιετς- link 10 χαρακτήρες
Insignificant Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αυτός είναι καθόλου reliable πηγή? Γιατί δεν φαίνεται να ήξερε πώς τα scopes σε όπλα που δεν είχαν (βλέπε m14) θα εξακολουθούν να μην έχουν ( απάντηση baza http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1154337-dice-rubbing-our-faces.html#post15638989 ) και απλά τα video των vip map packs είχαν φτιαχτεί πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, πριν παρθεί η απόφαση να βγουν τα scopes για λόγους ισορροπίας. Μπορείς να δεις και g3 με x4 scope στο vip map pack 1. Αν και η EA στην σελίδα της στο FB έχει βάλει poll ποιους χάρτες του bc1 θα θέλαμε να δούμε. Αυτά που έχει αναφέρει ο baza είναι ότι είναι δύσκολο να μεταφερθούν εξαιτίας αλλαγών στην μηχανή Frostbite, αν και δεν είναι απίθανο να γίνει Offtopic: Ούτε αυτή τη βδομάδα patch "Regarding the PC update. The rebuild didn't solve the problem so Kalms is back on the case today."
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αν και η EA στην σελίδα της στο FB έχει βάλει poll ποιους χάρτες του bc1 θα θέλαμε να δούμε. Αυτά που έχει αναφέρει ο baza είναι ότι είναι δύσκολο να μεταφερθούν εξαιτίας αλλαγών στην μηχανή Frostbite, αν και δεν είναι απίθανο να γίνει Όταν μιλάμε για "μεταφορά" δεν σημαίνει ότι θα μεταφέρουν (κυριολεκτικά) το ".map" αρχείο και θα το πετάξουν στο patch. Σημαίνει ότι θα ξαναφτιάξουν τα maps για το bc2. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον, αφού είναι δεδομένο ότι μιλάμε για αναβαθμισμένη game engine.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πρώτα το patch, μετά όλα τ'άλλα! Αν κι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα το δούμε μετά το καλοκαίρι.
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αν κι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα το δούμε μετά το καλοκαίρι. ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! Μην ακούω τέτοια, θα γίνουμε καρδιακοί πριν την ώρα μας...
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εχω ενα θεμα με το παιχνιδι και οταν βαζω το cd και ξεκιναει το aurorun και παταω να αρχισει ,πολλες φορες φορτωνει δειχνοντας τον δεικτη με το κυκλο και μετα σταματαει .Ετσι πρεπει να το ξαναπατησω δευτερη φορα για να αρχισει το game. Εντωμεταξυ καποιες φορες οταν δειχνει το αρχικο ασπρο παραθυρο γραφει κατω οτι φορτωθηκαν τα windows basic .Οταν βγαινω βεβαια απο το παιχνιδι δεν βλεπω να εχουν απενεργοποιηθει τα aeros. Aυτο παντως που πρεπει να περιμενω 2 φορες να φορτωσει ειναι κουραστικο.Δεν γινεται να το κανω χωρις το cd καπως?Γιατι αυτο δινει ολη την καθυστερηση μαλλον.
PETERANOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εχω ενα θεμα με το παιχνιδι και οταν βαζω το cd και ξεκιναει το aurorun και παταω να αρχισει ,πολλες φορες φορτωνει δειχνοντας τον δεικτη με το κυκλο και μετα σταματαει .Ετσι πρεπει να το ξαναπατησω δευτερη φορα για να αρχισει το game.Εντωμεταξυ καποιες φορες οταν δειχνει το αρχικο ασπρο παραθυρο γραφει κατω οτι φορτωθηκαν τα windows basic .Οταν βγαινω βεβαια απο το παιχνιδι δεν βλεπω να εχουν απενεργοποιηθει τα aeros. Aυτο παντως που πρεπει να περιμενω 2 φορες να φορτωσει ειναι κουραστικο.Δεν γινεται να το κανω χωρις το cd καπως?Γιατι αυτο δινει ολη την καθυστερηση μαλλον. Όταν κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι σου ζητάει εάν θέλει να παίζει από το CD η όχι, μπορείς λιπών να επιλέξεις να παίζει χωρίς το CD!!
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τοτε πρεπει να το ξαναεγκαταστησω μαλλον
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τοτε πρεπει να το ξαναεγκαταστησω μαλλον E ok, δεν είναι και καμιά τρελή δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα