Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Απο reliable πηγη, ετοιμαζονται ΗΔΗ remake maps του Bad Company 1!!!!

(AKA NEW MAPS για τους PC Gamers.)

-εχω ακουσει/διαβασει απιστευτα σχολια για αυτα.Αγγίζουν επιπεδο BF2 κιετς-

link

10 χαρακτήρες

Δημοσ.

Αυτός είναι καθόλου reliable πηγή? Γιατί δεν φαίνεται να ήξερε πώς τα scopes σε όπλα που δεν είχαν (βλέπε m14) θα εξακολουθούν να μην έχουν ( απάντηση baza http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1154337-dice-rubbing-our-faces.html#post15638989 ) και απλά τα video των vip map packs είχαν φτιαχτεί πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, πριν παρθεί η απόφαση να βγουν τα scopes για λόγους ισορροπίας. Μπορείς να δεις και g3 με x4 scope στο vip map pack 1.

Αν και η EA στην σελίδα της στο FB έχει βάλει poll ποιους χάρτες του bc1 θα θέλαμε να δούμε. Αυτά που έχει αναφέρει ο baza είναι ότι είναι δύσκολο να μεταφερθούν εξαιτίας αλλαγών στην μηχανή Frostbite, αν και δεν είναι απίθανο να γίνει

Offtopic: Ούτε αυτή τη βδομάδα patch "Regarding the PC update. The rebuild didn't solve the problem so Kalms is back on the case today."

Δημοσ.
Αν και η EA στην σελίδα της στο FB έχει βάλει poll ποιους χάρτες του bc1 θα θέλαμε να δούμε. Αυτά που έχει αναφέρει ο baza είναι ότι είναι δύσκολο να μεταφερθούν εξαιτίας αλλαγών στην μηχανή Frostbite, αν και δεν είναι απίθανο να γίνει

Όταν μιλάμε για "μεταφορά" δεν σημαίνει ότι θα μεταφέρουν (κυριολεκτικά) το ".map" αρχείο και θα το πετάξουν στο patch.

Σημαίνει ότι θα ξαναφτιάξουν τα maps για το bc2.

Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον, αφού είναι δεδομένο ότι μιλάμε για αναβαθμισμένη game engine.

Δημοσ.
Αν κι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα το δούμε μετά το καλοκαίρι. :-(

ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! :X

Μην ακούω τέτοια, θα γίνουμε καρδιακοί πριν την ώρα μας... :-D

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με το παιχνιδι και οταν βαζω το cd και ξεκιναει το aurorun και παταω να αρχισει ,πολλες φορες φορτωνει δειχνοντας τον δεικτη με το κυκλο και μετα σταματαει .Ετσι πρεπει να το ξαναπατησω δευτερη φορα για να αρχισει το game.

Εντωμεταξυ καποιες φορες οταν δειχνει το αρχικο ασπρο παραθυρο γραφει κατω οτι φορτωθηκαν τα windows basic .Οταν βγαινω βεβαια απο το παιχνιδι δεν βλεπω να εχουν απενεργοποιηθει τα aeros.

Aυτο παντως που πρεπει να περιμενω 2 φορες να φορτωσει ειναι κουραστικο.Δεν γινεται να το κανω χωρις το cd καπως?Γιατι αυτο δινει ολη την καθυστερηση μαλλον.

Δημοσ.
Εχω ενα θεμα με το παιχνιδι και οταν βαζω το cd και ξεκιναει το aurorun και παταω να αρχισει ,πολλες φορες φορτωνει δειχνοντας τον δεικτη με το κυκλο και μετα σταματαει .Ετσι πρεπει να το ξαναπατησω δευτερη φορα για να αρχισει το game.

Εντωμεταξυ καποιες φορες οταν δειχνει το αρχικο ασπρο παραθυρο γραφει κατω οτι φορτωθηκαν τα windows basic .Οταν βγαινω βεβαια απο το παιχνιδι δεν βλεπω να εχουν απενεργοποιηθει τα aeros.

Aυτο παντως που πρεπει να περιμενω 2 φορες να φορτωσει ειναι κουραστικο.Δεν γινεται να το κανω χωρις το cd καπως?Γιατι αυτο δινει ολη την καθυστερηση μαλλον.

Όταν κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι σου ζητάει εάν θέλει να παίζει από το CD η όχι, μπορείς λιπών να επιλέξεις να παίζει χωρίς το CD!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...