Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί όταν αδειάζω μια γεμιστήρα επάνω στον εχθρό δεν ψοφάει και αυτός με μια κλανιά με ρίχνει κάτω???

Δεν την αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είμαι 7 level και πολύ δύσκολα παίρνω πόντους.

Μήπως είχε φάει φασόλια πριν το παιχνίδι;:P

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατι συγχεετε τους Server που παιζετε ηδη με το να κανουμε εναν Private οσοι ειμαστε εδω ? Δεν θεωρω πολλα να μαζευτουμε 20 ατομα και να δωσουμε 8ε ο καθενας για 1 χρονο, αν πετυχει πετυχε, αν οχι οκ θα χασουμε "αν μπορει κανεις να πει πως θα ειναι χασιμο" 8ε, ε και ?

Δημοσ.
Γιατί όταν αδειάζω μια γεμιστήρα επάνω στον εχθρό δεν ψοφάει και αυτός με μια κλανιά με ρίχνει κάτω???

Δεν την αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είμαι 7 level και πολύ δύσκολα παίρνω πόντους.

Δοκίμασε να ρίχνεις με μικρές διακοπές στο fire και όχι συνεχόμενα. Ειδικά σε μακρινές αποστάσης βολή κατά βολή είναι το καλύτερο.

Δημοσ.
Γιατι συγχεετε τους Server που παιζετε ηδη με το να κανουμε εναν Private οσοι ειμαστε εδω ? Δεν θεωρω πολλα να μαζευτουμε 20 ατομα και να δωσουμε 8ε ο καθενας για 1 χρονο, αν πετυχει πετυχε, αν οχι οκ θα χασουμε "αν μπορει κανεις να πει πως θα ειναι χασιμο" 8ε, ε και ?

Γιατί είπαμε,ότι δεν θα μαζευόμαστε..επειδή ήδη έχουμε τις ''έδρες μας'' και τα στέκια μας.Προσωπικά παίζω σε hesc και grof και άντε σε έναν 24/7 uk.Και απλά θα είναι χάσιμο πριν καν ξεκινήσει..Μιας και οι υπάρχοντες σερβερς,είναι όντως άδειοι αρκετές φορές..Έτσι και αλλιώς στο εξωτερικό είναι οι σέρβεροι μας.

Τότε τί κόσμο να μαζεύει ένας άλλος,με πιο σκεπτικό εννοώ(καλοπροαίρετα μιλάω)..Θα δίνουμε μέλι ή θα χουμε double xp για όσους δεν έχουν φτάσει lvl50 ;

Σαν ιδέα είναι πολύ καλή,αλλά θα ήταν καλύτερη αν θα γινόταν χοστ εδώ Ελλάδα.

Δημοσ.
Μήπως είχε φάει φασόλια πριν το παιχνίδι;:P

Σήμερα θα φάω ένα ταψί γίγαντες και θα πάω να παίξω. Δεν θα έχουν που να κρυφτούν.

Ποια θεωρείτε την πιο πετυχημένη πίστα??? Η Αrica Harbour πιστεύω ότι είναι τέλεια σχεδιασμένη για close και range combat.

Δεύτερη καλύτερη για εμένα είναι η Panama Canal.

Δημοσ.
Σήμερα θα φάω ένα ταψί γίγαντες και θα πάω να παίξω. Δεν θα έχουν που να κρυφτούν.

Ποια θεωρείτε την πιο πετυχημένη πίστα??? Η Αrica Harbour πιστεύω ότι είναι τέλεια σχεδιασμένη για close και range combat.

Όλες οι rush καλές είναι, και οι conquest επίσης, απλώς δεν έχουν το στοιχείο του "κολλήματος" όπως στα προηγούμενα bf.

Btw, Hardcore έπαιξες ή ακόμη;

Δημοσ.
Όλες οι rush καλές είναι, και οι conquest επίσης, απλώς δεν έχουν το στοιχείο του "κολλήματος" όπως στα προηγούμενα bf.

+1 για το hardcore .για μενα μονο αυτο το mode αξιζει.

Επιπλεον χρειαζεται να ανεβεις levels για να ξεκλειδωσεις καποια καλουδια που ειναι απαραιτητα για να μην ψοφας αμεσως .επιπλεον χρειαζεται καλυτερη τακτικη και ομαδικοτητα για να κερδιζει η ομαδα,οχι τυπου cod "βαραω οτι κινειται"

Δημοσ.

Όχι hardcore δεν έβαλα ακόμα. Θα το δοκιμάσω αν και ειμαι μόλις 7 level και παίρνω με το ζόρι 500 πόντους στο conquest.

Δημοσ.

Αν λες για CQ μόνο πίστα Battlefield δεν είναι, και είναι αρκετά γελοίο που όλες οι σημαίες είναι σε ένα σημείο. Σε αυτό το στυλ πίστας βρίσκω πιο καλή την White Pass

Αν λες για Rush, καταστρέφεις τα πρώτα 2 mcoms με το τανκ από την βάση σου χωρίς να σε αγγίξει κανείς οπότε είναι ανούσια η ύπαρξη της πρώτης βάσης και βαρετή, στην 2η βάση καταστρέφεις το Β από την βάση σου και το Α μπορείς να βάλεις c4 στο μπαλκόνι που είναι πάνω από το Α και πάλι καταστρέφεται, 3η βάση και τα 2 mcoms τα καταστρέφεις πάλι με το τανκ από την βάση σου και πάει λέγοντας.

Όχι τέλεια, ούτε μέτρια δεν είναι. Βασικά καμιά δεν είναι τέλεια σε Rush, η Valparaiso θα μπορούσε να είναι από τις καλύτερες αν δεν είχε αυτό το ελεϊνό chokepoint στους λόφους στην 4η βάση που οι defenders πάντα κερδίζουν σπαμάροντας εκρηκτικά εκτός αν είναι noobs τελείως

Η Panama Canal όντως είναι πολύ καλή

Δημοσ.
+1 για το hardcore .για μενα μονο αυτο το mode αξιζει.

Επιπλεον χρειαζεται να ανεβεις levels για να ξεκλειδωσεις καποια καλουδια που ειναι απαραιτητα για να μην ψοφας αμεσως .επιπλεον χρειαζεται καλυτερη τακτικη και ομαδικοτητα για να κερδιζει η ομαδα,οχι τυπου cod "βαραω οτι κινειται"

Hardcore ειναι το βασιλειο του snipera .Aυτο ειναι το μονο κακο του ,γιατι κατα τα αλλα με ελκυει και μενα η μεγαλη του δυσκολια .

Δημοσ.

Ε λογικο δεν ειναι ? Στα κανονικα mode θελεις να ριξεις 2 σφαιρες σαν Sniper.....Λιγος ρεαλισμος δεν βλαπτει, με οπλα τετοιου βεληνεκους μια βολη αρκει για να σωριασει καποιον ακομα και αλεξισφαιρο να φοραει.

Δημοσ.

Θες να πεις οτι στο Hardcore σε ριχνει με μια σφαιρα ενω στο κανονικο με περισσοτερες?Αυτο πραγματικα δεν το εχω παρατηρησει αν και δεν εχω παιξει πολλα hardcore.Παντως το scaling στην ζημια των οπλων ,σε συναρτηση και με την αποσταση βεβαια δεν μπορω να πω οτι ειναι και το τελειο .Αν εξαιρεσεις καποια machine guns που οντως κανουν ζημιες μεγαλες τα υπολοιπα ρε παιδι μου πολυ νεροπιστολα ειναι και μαλιστα σε κοντινες αποστασεις .

Δημοσ.
Ε λογικο δεν ειναι ? Στα κανονικα mode θελεις να ριξεις 2 σφαιρες σαν Sniper.....Λιγος ρεαλισμος δεν βλαπτει, με οπλα τετοιου βεληνεκους μια βολη αρκει για να σωριασει καποιον ακομα και αλεξισφαιρο να φοραει.

Μια βολή ήταν μόνο όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι. Πλέον ακόμα και στο HC χρειάζεται 2 βολές στο σώμα, εκτός αν είναι σε απόσταση λίγοτερη από 60 μέτρα. Απόσταση στην οποία ακόμα και σε normal mode σκοτώνει σε μια βολή.

Αν είναι headshot μία βολή είναι σε όλα τα modes και τις αποστάσεις.

Όσο για ομαδικότητα HC ή ΜΗ, σε όλα τα modes χρειάζεται. Στο normal ακόμη περισσότερο, καθώς δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ανέμελα stealthy και σαν lonewolf στην εχθρική βάση, γιατί αν σε δει κάποιος έχεις ένα spot στην κεφάλα σου. Βαράω ότι κινείται είναι και στο HC, χωρίς καν να σημαδέψω και πεθαίνει αμέσως.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σχεδόν πάντα στα damage values και στο health που υπάρχουν. Παράγοντες όπως τραυματισμός από αλλού και να μειώσει το health έστω και ελάχιστα για να χρειαστείς μόνο μια βολή δεν μετράνε.

Στην άλλη περίπτωση τώρα που ο sniper πάρει magnum ammo, εσύ πρέπει να πάρεις body armour.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...