Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει κουμπί που να ρυθμίζει το fire rate (single shot,semi-automatic,fully-automatic)

ή σε κάθε όπλο είναι στανταρ ???

Μέσα στο παιχνιδι δεν υπάρχει... το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι και αυτό λέγεται X-Mouse Button Control ...και τότε απλά έρχεται ο θάνατος....ειδικά για το Abakan.

Το παραπάνω χρησιμεύει για AN-94 και Μ-16 που δεν έχουν fully-automatic , εγώ το χρησιμοποιώ όμως σε όλα τα όπλα διότι κανονίζοντας τον χρόνο ανάμεσα κάθε βολής το όπλο δεν ''κλοτσά''...έτσι σχεδόν όλες η σφαίρες πάνε ευθεία.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μέσα στο παιχνιδι δεν υπάρχει... το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι και αυτό λέγεται X-Mouse Button Control ...και τότε απλά έρχεται ο θάνατος....ειδικά για το Abakan.

Το παραπάνω χρησιμεύει για AN-94 και Μ-16 που δεν έχουν fully-automatic , εγώ το χρησιμοποιώ όμως σε όλα τα όπλα διότι κανονίζοντας τον χρόνο ανάμεσα κάθε βολής το όπλο δεν ''κλοτσά''...έτσι σχεδόν όλες η σφαίρες πάνε ευθεία.

Cheat!! :lol::lol: Καλή φάση!

Δημοσ.

Cheat!! :lol::lol: Καλή φάση!

Δημοσ.
χαλαρά ότι απαγορεύεται σε όλα τα leagues αλλα τί να λέμε τώρα...

Ποιο, το X-Mouse Button Control ??

Δημοσ.
χαλαρά ότι απαγορεύεται σε όλα τα leagues αλλα τί να λέμε τώρα...

Ποιο, το X-Mouse Button Control ??

Δημοσ.
Παιδες μπορει καποιος να δοκιμασει αν ειναι online το BC2 ?

Δεν μου βγαζει κανεναν server.

κάνε αστεία και περιμένω τον courier αύριο... !! :-D

Δημοσ.
Παιδες μπορει καποιος να δοκιμασει αν ειναι online το BC2 ?

Δεν μου βγαζει κανεναν server.

κάνε αστεία και περιμένω τον courier αύριο... !! :-D

Δημοσ.
Τι ακριβώς κάνει το X-Mouse Button Control ???

Καμία σχέση με cheat, είναι πρόγραμμα customize mouse, εισάγεις macros και εκτελούνται με το πάτημα ενός κουμπιού του ποντικιού.

Εν συντομία μπορείς - μέσα στις πολλές δυνατότητες του προγράμματος - έχοντας πατημένο ΣΥΝΕΧΕΊΑ το αριστερό κουμπί του ποντικιού, το πρόγραμμα να επαναλαμβάνει το αριστερό κλικ μέχρι να αφήσεις το κουμπί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...