geovard Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Έβγαλε καιρό το θεριό.Μπορεί να ήταν και τυχαίο το γεγονός, και να μην άνηκε στην ελλατωματική παρτίδα. Πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για νέο? Πόσα "ονομαστά" τροφοδοτικά έχουν αντέξει άραγε με συνεχή λειτουργία σχεδόν πέντε χρόνια? Τελικά είναι κακή εταιρεία η Tagan ή δεν είναι.Ακόμη αναρωτιέμαι και περιμένω να μου σκάσουν τα 480άρια που έχω κι εγώ απο το μακρινό παρελθόν.
darksoho33 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 enermax και απο εμενα αν θες κατι που να κρατησει. το εχω περιπου 6 χρονια το 600αρι βεβαια. πλεον ολα τα επωνυμα ειναι καλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Πόσα "ονομαστά" τροφοδοτικά έχουν αντέξει άραγε με συνεχή λειτουργία σχεδόν πέντε χρόνια?Τελικά είναι κακή εταιρεία η Tagan ή δεν είναι.Ακόμη αναρωτιέμαι και περιμένω να μου σκάσουν τα 480άρια που έχω κι εγώ απο το μακρινό παρελθόν. 4 χρόνια έχει αντέξει και ένα μέτριο Antec NeoPower 480w που είχα, σιγά...
roybatty Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε με τα Tagan σας,αλλά το PipeRock 600 που έχω άντεξε (και συνεχίζει να λειτουργεί) ακόμα και όταν το πολύμπριζο στο οποίο ήταν καρφωμένο βυθίστηκε σε 5 πόντους νερό (don't ask....)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δεν αναφερόμαστε στα καινούρια Tagan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.