babisbam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα, Βλακεία μου αλλα οταν το πηρα δεν εκανα recovery σε usb και τωρα δεν ξερω τι να κανω....δεν ξεκιναει τα windows...εχω ενα usb 2 gb και εξωτερικο σκληρο,μηπως μπορει κανεις να με καθοδηγησει??θα του αναψω λαμπαδα!!!!
freebird75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα,Βλακεία μου αλλα οταν το πηρα δεν εκανα recovery σε usb και τωρα δεν ξερω τι να κανω....δεν ξεκιναει τα windows...εχω ενα usb 2 gb και εξωτερικο σκληρο,μηπως μπορει κανεις να με καθοδηγησει??θα του αναψω λαμπαδα!!!! Όταν μπουτάρει θα δεις δύο επιλογές α) Windows XP Home Edition β) TheTechteam Guys Αν επιλέξεις την δεύτερη τότε θα φορτώσει ένα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορέσεις να επαναφέρεις τον υπόλογιστή στην κατάσταση που ήταν όταν τον πήρες. Με την παραπάνω μέθοδο όμως θα διαγραφεί πλήρως το διαμέρισμα που περιέχει τα windows και θα ξαναδημιουργηθεί από την αρχή. Όπως καταλαβαίνεις θα χαθούν και ότι δεδομένα είχες αποθηκεύσει εκεί. Αν δεν έχεις σημαντικά αρχεία τότε προχωράς όπως ανέφερα παραπάνω. Αν έχεις όμως σημαντικά αρχεία τα οποία δεν θέλεις να χάσεις τότε, αν δεν διαθέτεις εξωτερικό CD-DVD drive για να φορτώσεις κάποιο live-cd με λίνουξ, να εγκαταστήσεις μια Live διανομή λίνουξ σε ένα usb stick και να μπουτάρεις από εκεί. Έπειτα αφού φορτώσει το live-usb σώζεις τα αρχεία σου σε ένα εξωτερικό δίσκο και έπειτα κάνεις επαναφορά των windows.
babisbam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 δεν με νοιαζει να χασω τα αρχεια δεν ειχα τιποτα σημαντικο μεσα...αλλα το ερωτημα ειναι πως θα μπουταρω? αφου δεν εχω κανει recovery disc.. οταν το ανοιγω μου βγαζει μια μαυρη οθονη που λεει windows failed to start.....
freebird75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 δεν με νοιαζει να χασω τα αρχεια δεν ειχα τιποτα σημαντικο μεσα...αλλα το ερωτημα ειναι πως θα μπουταρω? αφου δεν εχω κανει recovery disc..οταν το ανοιγω μου βγαζει μια μαυρη οθονη που λεει windows failed to start..... Το advent που έχεις πέρα από το διαμέρισμα των windows έχει και ένα ακόμη που δεν είναι ορατό μέσα από τα windows. Το διαμέρισμα αυτό περιέχει όλα τα αρχεία που απαιτούνται για να εγκατασταθούν ξανά τα windows. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να επιλέξεις να φορτωθεί το μενού των TheTechguys και όχι τα WindowsXP. Όταν ανοίξεις τον υπολογιστή μετά το λογότυπο Advent εμφανίζεται για 2 περίπου δευτερόλεπτα ένα μενού. Θα πρέπει τότε να πατήσεις το πλήκτρο που αντιστοιχεί στο κάτω βέλος και να επιλέξεις την επιλογή TheTheguys Recovery. Έπειτα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες από το πρόγραμμα ανάκτησης και αποκαταστήσεις τα windows το netbook Στο εγχειρίδιο χρήσης του advent περιγράφεται με εικόνες αυτό που σου ανέφερα. Εγχειρίδιο Χρήσης Advent 4211
babisbam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 αυτο που λες το βγαζει οταν ολα λειτουργουν ομαλα..οταν το ξεκιναω εγω δεν μου βγαινει αυτο το μαυρο παραθυρο ωστε να επιλεξω αυτο που λες αλλα γραφει: windows boot manager windows failed to start.A recent hardware or sofrware change might be the cause.to fix the problem...klp σε ευχαριστω που με βοηθας
freebird75 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αλλά υπάρχουν σε torrent τα αρχεία που απαιτούνται για να κάνεις boot από usb στο advent και να κάνεις επαναφορά των windows. Τα έχει ανεβάσει ένα παληκάρι από το thelab.gr http://www.thelab.gr/showpost.php?p=863387&postcount=32 advent.zip
babisbam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 σε ευχαριστω πολυ θα το κατεβασω και θα δουμε τι θα γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.