metal exists Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά θέλω να σας πώ ένα πρόβλημα που έχω με τον υπολογιστή μου!! έχω έναν 160άρι sata που βάζω το λογισμικό τώρα πρόσφατα άρχισε να μου κολάει υπερβολικά όταν ανοίγει η οθόνη και φορτόνουν τα vista τον βάζω στο κατεβαστήρι σφεντόνα κάνω format τα ίδια μην πω και χειρότερα τον ξανα συνδέω στο κατεβαστήρι πάλι σφεντόνα και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει το τροφοδοτικό μου είναι ένα hyper-power στα 730w mobo gigabyte p35c ds3r ddr3 gpu asus EAH3650 έχω επίσεις άλλον έναν 160άρι, έναν 500άρι και ένα dvd!!!!Σας παρακαλώ εξυγήστε μου τι μπορεί να φταίει δεν αντέχω άλλο περιμένω μισή ώρα για να ανοίξει.....Ευχαριστώ
ArisG88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Στο κατεβαστηρι σου τι λειτουργικο εχεις; Μαλλον ο δισκος ειναι αρκετα αργος
kostandinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα,αφου του κανεις check disk,σιγουρεψου οτι τον εχεις στο πρωτο καναλι,και δες στο Bios τις ρυθμισεις.
metal exists Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 στο κατεβαστίρι έχω xp τι να κάνω????βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.