Προς το περιεχόμενο

laptop 500 ευρω!

nikos_se

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ψαχνω ενα φτηνο λαπτοπ μεχρι 500 ευρω!!!!εχω καταληξει στα ακολουθα plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz help

1.Dell Inspiron 1525 - T3400 http://www.skroutz.gr/s/69880/Dell-Inspiron-1525-T3400.html

2.Dell Inspiron 1525 - T4200 http://www.skroutz.gr/s/70762/Dell-Inspiron-1525-T4200.html

3.Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 - T5850 http://www.skroutz.gr/s/54701/Fujitsu-Siemens-Esprimo-Mobile-V5535-T5850.html

4.Toshiba Satellite L300-1A3 http://www.skroutz.gr/s/66522/Toshiba-Satellite-L300-1A3.html

5.Fujitsu Siemens Amilo Pi 3540-G02 http://www.skroutz.gr/s/54655/Fujitsu-Siemens-Amilo-Pi-3540-G02.html

το τελευταιο κανει 600 ευρω σε ενα καταστημα ειμαι διατειθεμενος να τα δωσω αν οντως εχει τα χαρακτηριστικα που λεει..........

plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz help m e

Δημοσ.

1)Το Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 απλα το ξεχνας γιατι εχει απαραδεκτη καρτα γραφικων(δεν σηκωνει ουτε το aero των Vista).

2)Το dell(πρακτικα ιδια ειναι τα μοντελα εκτος το 0,6 του επεξεργαστη) ειναι σχετικα ισορροπημενο με εξαιρεση την καρτα γραφικων του, που εαν σου περναει το gaming εστω απο το μυαλο απλα το παραβλεπεις.Για aero,browsing κτλ ειναι μια χαρα.

Εαν πας για αυτο παρτο απο την info,25ευρω φθηνοτερο και αρκετα αξιοπιστο καταστημα(προσωπικα εχω παρει ~11 λαπτοπ-3x n500,4x r61,3x fs 2530 και τον συγκεκριμενο dell- και δεν εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα).

3)O Amilo Pi 3540-G02 ειναι αξιπρεπης συνθεση (βεβαια μην ψαρωνεις με τον t7350,θα ειναι στα ιδια με εναν t3400)με μεγαλο σκληρο,3gb ram και discrete καρτα γραφικων,που σημαινει οτι θα παιζει τα παντα με ρυθμισεις ομως very low στην πλειονοτητα των καινουργιων παιχνιδιων(gta iv).

4)Eναλλακτικα θα προτεινω τον Amilo Pi 3540-G02 που παιζει στα multirama στα 469ευρω.

Εχει λιγο πιο αδυναμο επεξεργαστη απο ολα τα προηγουμενα αλλα εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων hd 3200(για καλο και για κακο επιβεβαιωσε,γιατι στο skroutz το δειχνει με χ1250) που ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει (2-3 κλικ πισω απο την 9300gs) και δυνατοτητα αναπαρωγης full hd περιεχομενο.Συν οτι παιζει να παρεις και δωρεαν θηκη απο τα multirama.

-Μολις τωρα ειδα οτι εχει και 2χρονια εγγυηση.-

Οποτε για μενα εαν θελεις να μεινεις μεσα στο budget και εχεις βλεψεις για κανενα περιστασιακο παιχνιδακι πηγαινε για τον pi 3540,αν τα παιχνιδια αποκλειοντε πηγαινε για το dell μιας εχει καλυτερο επεξεργαστη+ εχει λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Aν τελος τα παιχνιδια ειναι κυριαρχος σκοπος,τοτε απλα πρεπει να ανεβασεις αρκετα το budget σου και να ψαχτεις για καποια υλοποιηση με 9600gt πανω.

Δημοσ.

Ωραίο το fujitsu siemens pi 3540 που θέλεις.Έχει ένα ίδιο η αδερφή μου.Καλούτσικη οθόνη έχει,ωραίο design με το άσπρο χρώμα αλλά να ξέρεις έχει μόνο 2 θύρες usb,το touch pad του δεν έχει roll-on(σαν τη ροδέλα στα ποντίκια εννοώ) και δεν έχει ενσωματωμένο bluetooth.Αν δεν σε ενοχλούν αυτά τότε πάρτο.

Δημοσ.
ξερω οτι ειναι εκτος του budget σου αλλα πιστευω οτι αν σε παιρνει αξιζει

http://www.skroutz.gr/s/62240/Lenovo-R61.html

Hμουν στο διλημμα να του προτεινω και αυτο.

Λιγο ασκημουτσικο βεβαια αλλα φοβερη ποιοτητα κατασκευης,λιγο καλυτερο επεξεργαστη απο αυτα που ανεφερθηκανε και με επαγγελματικη καρτα γραφικων που ομως εαν δεν την χρησιμοποιησεις για το σκοπο που φτιαχτηκε δεν εχει ιδιαιτερη χρησιμοτητα.Πρεπει να πεφτει αναμεσα στην 3200 και την 9300gs(η nvs140 στηριζετε στην 8400gs) οσο αναφορα τα παιχνιδια.Οποτε στα 600ευρω ισως να ηταν προτιμοτερο το pi 3540 αφου εχει 3gb ram και λιγο καλυτερη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

συμφωνω οτι δεν κανει για games αλλα απο την αλλη εχει 3 χρονια εγγυηση κατι που στα αλλα το πληρωνεις με +150€ minimum, ποιοτητα κατασκευης πολυ καλυτερη πλην Toshiba ισως, ποιο πληρες σαν μηχανημα απο ολα τα αλλα

καθαρα θεμα προτεραιοτητων

Δημοσ.

φιλε @topos νομιζω πως ο p7350 ειναι πολυ καλυτερος απο τον τ3400,σε ολα τα χαρακτηριστικα,παιχνιδια δεν σκοπευω να παιζω στο laptop εχω ps3,και gaming pc

αυτο που με οδηγει στο fujitsu-siemens,ειναι οτι το εχει προσφορα στα 600 ενω αλλου εχει 750+++,αλλα και οτι εχει 2 χρονια εγγυηση ενω το dell εχει 1 χρονο.....

τωρα αυτο που ειπε ο fronimitis οτι δεν εχει scroll wheel με πειραζει λιγο,γτ εχω δει fujitsu φιλου εδω και 2 χρονια και εχει αυτη τη δυνατοτητα(βεβαια με usb ποντικι θα τον χειριζομαι οποτε δεν με πολυ πειραζει)

Δημοσ.

Το IBM Lenovo R61 που προτεινετε παραπάνω υπάρχει στα Carefour στα 549 ευρώ. Συνοδεύεται από 3 χρόνια εγγύηση και πρόκειται για το απόλυτο value for money της αγοράς. Το μηχάνημα είναι εξαιρετικό σε όλους τους τομείς.

Δημοσ.

ναι οκ οταν λεω δεν εχω ακουσει εννοω δεν ξερω την ποιοτητα που εχουν σαν μηχανηματα,ειναι καλα???

παντως παιδια κλεινω προς το siemens αρα με ενδιαφερει κυριως να μου πειτε αν ειναι καλα σαν μηχανηματα,και αν εχετε ακουσει για το συγκεκριμενο μοντελο κατι!!!

Δημοσ.

χτύπα το lenovo r61 που είπαν τα παιδιά, το πιο αξιόπιστο όλων και με 3ετή εγγύηση...

Απέφυγε τo siemens.......2 φίλους μου τους άφησε amilo πάνω στη 2ετία ακριβώς, μόλις έληξε η εγγύηση και μετά η αντιπροσωπεία τιμες-φωτιά για οποιαδήποτε επισκευη....

Δημοσ.
ναι οκ οταν λεω δεν εχω ακουσει εννοω δεν ξερω την ποιοτητα που εχουν σαν μηχανηματα,ειναι καλα???

παντως παιδια κλεινω προς το siemens αρα με ενδιαφερει κυριως να μου πειτε αν ειναι καλα σαν μηχανηματα,και αν εχετε ακουσει για το συγκεκριμενο μοντελο κατι!!!

για το service της Lenovo δεν ξερω αλλα ποιοτικα ειναι καλυτερο χαλαρα απο το Siemens

Δημοσ.
δεν εχω ακουσει για lenovo λαπτοπ!!

εχουν καλο service????

εχουν καλη κατασκευη ,ειναι αξιπιστα???/

Η συγκεκριμένη σειρά (thinkpad) είναι μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) που κατασκευάζονται. Η αξιοπιστία και η αντοχή τους είναι μνημειώδης. Γι' αυτό το λόγο και η lenovo κράτησε ανέπαφη την συγκεκριμένη σειρά, προκειμένου να ανέβει το prestige της ως εταιρεία μετά την εξαγορά της IBM.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...