Προς το περιεχόμενο

Καηκε καρτα γραφικων σε λαπτοπ..

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και άντε και σου βγαίνει οτι η ζημία είναι 100 ευρώ (που δεν υπάρχει περίπτωση, απλά στο λέω ως παράδειγμα για να δείς οτι ούτε τόσα δεν αξίζει να δώσεις) και ποιος σου λέει εσένα οτι δεν θα βγάλει άλλο πρόβλημα μέσα στην εβδομάδα η στον μήνα μπορεί να μην βγάλει και καθόλου αλλα ρισκάρεις? Γι' αυτό πάνε πάρε ένα καινούργιο και μην ΄ρίχνεις ούτε ένα ευρώ!!! Κάποιος, κάπου, κάποτε μου είπε: δεν ειμαστε πλούσιοι για να πέρνουμε φτηνά πράγματα!!! Στο θέμα μας μην κάνεις φτηνοδουλείες και νομίζεις πως θα την γλυτώσεις με 200-300 ευρώ! Γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδώσεις!!!! Και αυτά που ακούστηκαν ως λύσεις για να κρατήσεις τον σκληρό ως εξςτερικό και τα άλλα για ανταλλακτικά είναι η καλύτερη λύση! περιμένουμε να μας πείς ποιο είναι το καινούργιο σου μοντέλο!!!!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ'οτι καταλαβα και απ'οσα μου εχετε πει καλυτερη λυση ειναι να παρω καποιο αλλο καινουργιο λαπτοπ με εγγυηση..ομως και το ΤOSHIBA τ παλιο μ στο οποιο του καηκε η καρτα γραφικων τι θα απογινει..??..ηταν ενα πολυ καλο λαπτοπ και πιστευω πως δν του αξιζει να μεινει ετσι..:rolleyes:..Παντως αν παρω καποιο αλλο σκεφτομαι γι'αυτο:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3768152-3836059.html

Δημοσ.

Το λαπτοπ το χρησιμοποιω κατα 85% για ιντερνετ και 25% για gaming οπως sims 2, age of empires III, rise of nations και αλλες λειτουργιες..ναι το ξερω πως αυτο που προτεινα αρχικα δν ειναι και η καταλληλοτερη λυση αλλα τωρα που το ξανασκεφτηκα επειδη δν θελω να δωσω και πανω απο 650€ για λαπτοπ σκεφτομαι για:

http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=29258&prid=30237

και

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0375618&catid=010200

Δημοσ.
Το λαπτοπ το χρησιμοποιω κατα 85% για ιντερνετ και 25% για gaming οπως sims 2, age of empires III, rise of nations και αλλες λειτουργιες..ναι το ξερω πως αυτο που προτεινα αρχικα δν ειναι και η καταλληλοτερη λυση αλλα τωρα που το ξανασκεφτηκα επειδη δν θελω να δωσω και πανω απο 650€ για λαπτοπ σκεφτομαι για:

http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=29258&prid=30237

και

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0375618&catid=010200

εμενα τα σιμς 2 σε βιστα δεν μου παιζουν

σε καποιους παιζουν,σε μενα οχι (gforece 8600m gs)

ασχετο,απλα το αναφερω

Δημοσ.

βσκ εχω το Sims 2 deluxe edition και καποια expansions τα οποιο παιζουν στα βιστα..:-D..ενω το απλο Sims 2 δν παιζει εκτος αν βαλει ενα απ'τα τελευταια expansions που εχουν βγει..:-)

Δημοσ.
Το λαπτοπ το χρησιμοποιω κατα 85% για ιντερνετ και 25% για gaming οπως sims 2, age of empires III, rise of nations και αλλες λειτουργιες..

χαχα...να και κάποιος που αξιοποιεί 110% το laptop του!!! :)

Δημοσ.
χαχα...να και κάποιος που αξιοποιεί 110% το laptop του!!! :)

Ε οκ ενταξει μπερδευτηκα..εννοουσα 75% ιντερνετ και 25% gaming..:rolleyes:..παντως ακομη και ετσι φανηκε ξεκαθαρα οτι χρησιμοποιω το λαπτοπ περισσοτερο για ιντερνετ..:P

Για ενα ACER που δινει το μουλτιραμα προσφορα 469€ (καπου εκει..) αξιζει..??

Δημοσ.

Στο Α100 από ότι βλέπω η κάρτα γραφικών είναι πάνω στο mainboard οπότε μάλλον δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή της. Δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλο το post οπότε θα ήθελα να σε παρακαλέσω να περιγράψεις το πρόβλημα που παρουσιάζει. Δοκίμασες να το βάλεις σε εξωτερική οθόνη? Στο σύνολό τους σχεδόν οι βλέβες στις κάρτες γραφικών οφείλονται σε αύξηση της θερμοκρασίας του φορητού λόγω προβλήματος στο σύστημα ψύξης του και στην πραγματικότητα δεν έχει καεί η κάρτα αλλά έχει κάνει κάπου κάποια ψυχρή κόλιση και άρα με κατάλληλο εξοπλισμό επισκευάζεται.Αν η επισκευή συνδιαστεί και με μία σωστή συντήρηση του συστήματος ψύξης τότε δεν θα σου ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα (τουλάχιστον για διάστημα αντίστοιχο με αυτό που το χρησιμοποιούσες ως τώρα). Εγώ προσωπικά έχω επισκευάσει αρκετά τέτοια συστήματα (κυρίως HP DV9000, DV6000 αλλά και άλλα) και με κόστος 70-90Ευρώ έως σήμερα δεν είχα παράπονο από κανέναν πελάτη μου. Άρα αν βρεις κάποιον κοντά σου που να μπορεί να το αναλάβει υπεύθυνα νομίζω ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Δημοσ.

Βρε παιδιά το ξαναείπαμε το Α100-906 ΔΕΝ έχει την κάρτα γραφικών ενσωματωμένη στην μητρική. Έχει ΜΧΜΙΙ Geforce 7600Go.

Ας ρωτήσει πόσο μπορεί να στοιχίζει η αντικατάσταση της βλάβης και μετά βλέπει τι θα κάνει.

Πάντως με βάση τη χρήση για την οποία προορίζεται καλύπτεται άνετα απο το συγκεκριμένο λάπτοπ.

Μέχρι 150€ νομίζω ότι η σχέση κόστους απόδοσης είναι υπέρ μιας επισκευής.

Δημοσ.
Βρε παιδιά το ξαναείπαμε το Α100-906 ΔΕΝ έχει την κάρτα γραφικών ενσωματωμένη στην μητρική. Έχει ΜΧΜΙΙ Geforce 7600Go.

Ας ρωτήσει πόσο μπορεί να στοιχίζει η αντικατάσταση της βλάβης και μετά βλέπει τι θα κάνει.

Πάντως με βάση τη χρήση για την οποία προορίζεται καλύπτεται άνετα απο το συγκεκριμένο λάπτοπ.

Μέχρι 150€ νομίζω ότι η σχέση κόστους απόδοσης είναι υπέρ μιας επισκευής.

Οκ. Δεν το είχα δει και από μία γρήγορη αναζήτηση μου φάνηκε ότι την είχε on-board. Τότε νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί εύκολα στο ebay με 100-150Ευρώ και η αντικατάσταση είναι πολύ εύκολη....

Δημοσ.

Η 7600go που ειχες πρεπει να ηταν 64bit,οποτε θα ελεγα πως η ενσωματωμενη hd 3200 στο acer με τα 469 θα ηταν καπως καλυτερη στα παιχνιδια και τρομερα χρησιμη για hd ταινιες...

Δημοσ.

Μολις παρελαβα το TOSHIBA..Αυτος στν οποιο το ειχαμε δωσει μου ειπε οτι οντως φταιει η καρτα γραφικων η οποια ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη..οποτε μου λεει πας για αλλαγη μητρικης <=> πολλα λεφτα..:-(..αρα παω για νεο λαπτοπ..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...