george1994 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παρατηρουσα το σασι της φωτογραφιας και με εκπληξη μου διαπιστωνω οτι εχει τις μνημες να μπαινουν απο το πανω μερος.Εψαξα και στο νετ για φωτο απο κατω αν εχει καπακι και παλι διαπιστωσα οτι δεν εχει. Τι γινετε ρε παιδια εδω? Για να αλλαξεις το πλεον απλο πρεπει να παει αντιπροσωπεια? Και ας παει ας πουμε καλοπιστα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην χασει το δεσιμο του ο φορητος. Και σαν κριτηκη στο συγκεκριμενο θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη αποδοση μπαταριας με την 6αρα μπαταρια καθως με την 9αρα θα δειχνει γελοιο το ηδη ασχημο μηχανημα. Το R61 παντως με 550 ευρω πρεπει να ομολογησω οτι με εχει βαλει σε σκεψεις και ειμαι ενα κλικ να το παρω μολις μυριστω κανα 10 ή 20 % προσφορα απο τα καρφουρ (τι να κανω οικονομικη κριση ) Εγω εχω ενα (αρχαιο πια) Compaq Evo N620c και σε αυτο οι μνημες μπαινουν απο επανω. Απλα με το νυχι και με λιγη πιεση βγενει το καπακι βλεπεις τις μνημες. Ενα αλλο καλο ειναι οτι το πληκτρολογειο βγαινει με μονο μια βηδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.