tolisspi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Γνωριζει καποιος γι' αυτο? Το εχει δουλεψει? Αξιζει, τι λετε? http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=eee+box
geovala Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Είναι ένα laptop Asus eee pc αλλά σε έκδοση γραφείου με κάποιες διαφορές.Εγώ στην δουλειά έχω αυτό ένα Shuttle X27D. Είναι το ίδιο πράγμα αλλά με τον καινούργιο Intel Atom Dual Core.Το έχω για εφαρμογές γραφείου (access,excel,pdf),internet,μουσική και τηλεόραση (με usb stick) και είμαι υπερ-ικανοποιημένος απο την απόδοση.Είναι τελείως αθόρυβο και δεν ποιάνει όλο τον όγκο ενός "πύργου".
EliasKir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Αξιζει μονο αν σε ενδιαφερει η καταναλωση. Με 350 ευρω (τοσο δεν κανει???) κανεις ενα καλο desktop συστημα με μακραν καλυτερες επιδοσεις αλλα προφανως μεγαλυτερη καταναλωση (μη φανταστεις τιποτα KW:-)).
geovala Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ το πήρα γιατί με ενδιαφέρει ο όγκος του και οτι είναι αθόρυβο. Συν την κατανάλωση που με καλύπτει ακόμα και το πιο μικρό UPS.
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πραγματικά για γραφεία και εταιρίες κάτι τέτοια μηχανήματα είναι ότι πρέπει. Γιατί το πιο βαρύ που θ' ανοίξουν ποτέ είναι το Outlook, τίποτα άλλο. Αλλά επειδή τρώνε και 8 ώρες ++ εκεί καλό είναι να πάρεις ότι πιο φθηνό από PC αλλά ότι πιο καλό από οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.