Προς το περιεχόμενο

ξεκλειδωμα rar αρχειου?(απορια)

strdb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:rolleyes:αν ενα rar αρχειο ειναι κλειδωμενο και εχω το password,πωσ το ξεκλειδωνω?μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια?
Δημοσ.

Γιατί όταν κάποιος ψάχνει πληροφορίες για σπάσιμο αρχείου rar, βάζει συνήθως το εικονίδιο ";)"; Το θεωρώ, στην καλύτερη περίπτωση, απίστευτα ύποπτο.

Εν πάσει περιπτώσει, μια αναζήτηση στο Google θα σου δώσει ιδέες για το τι προγράμματα να χρησιμοποιήσεις.

Πρέπει να έχεις υπ' όψιν σου, όμως, ότι αν ο κωδικός δεν είναι κάποια υπαρκτή λέξη, το brute force που ακολουθεί παίρνει τραγικά πολύ καιρό (όχι ώρα, καιρό) αν ο κωδικός είναι μεγάλος (π.χ. 8 χαρακτήρες).

• Moderators
Δημοσ.
ειναι υπαρκτη λεξη και γνωριζω τον κωδικο.τι θα κανω?

Αν εχεις το winrar,ενα διπλο κλικ και θα σου ζητησει τον κωδικο κατευθειαν απο μονο του ή οταν πας να κανεις το extract.

Το θεωρώ, στην καλύτερη περίπτωση, απίστευτα ύποπτο.

Υποπτο?Ο λογος?

Δημοσ.

Απλά πατάς αποσυμπίεση και πρίν αρχίσει σε ρωτάει για το password,το βάζεις και μετα είσαι έτοιμος...

Προφανώς πρέπει να έχεις ένα πρόγραμμα που να μπορεί να ανοίξει rar αρχεία όπως είναι το winrar,7-zip.

Δημοσ.

Δε γινεται, μπορει να χρειαστουν και μηνες για να εντοπιστει το pass με ειδικα προγραμματα

Οποτε αν το εχεις κατεβασει απο καπου καλυτερα να το ξαναβρεις απο αλλου

Δημοσ.

αν γνωρίζεις τον κωδικό κάνεις δεξί κλικ πάνω στο .rar, διαλέγεις extract here με όποιο πρόγραμμα αποσυμπίεσης έχεις (μάλλον winrar) και θα σου εμφανίσει καπάκι ένα παραθυρο για κωδικό.

Δημοσ.

Πωπω συγγνώμη, δεν έπεσε το μάτι μου στο "έχω" γιατί "περίμενα" άλλη ερώτηση.

Το WinRAR πρέπει να σου ζητάει κωδικό είτε όταν ανοίγεις το αρχείο είτε όταν πας να κάνεις extract κάτι.

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...