PaokToTheBone Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Εχω ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι της microsoft και παρατηρησα το εξης προβλημα... Σιγα σιγα το πληκτρολογιο ηταν σαν να μην εχει σημα,δηλαδη για ενα χρονικο διαστημα μερικων λεπτων δν ανταποκρινοταν οτι και να εκανες και ξαφνου μετα δουλευε κανονικα.Δοκιμασα να αλλαξω μπαταριες....Δοκιμασα αλλη 8υρα usb στο συστημα μου...αλλα τπτ... Το ποντικι παντα ηταν οκ... Μετα απο ενα restart μου πεταξε bsod.Ξανα εκανα restart και ξανα Bsod....Μολις εβαλα αλλο πληκτρολογιο το προβλημα λυ8ηκε.... Αλλαξα τα πληκτρολογια με το 2ο pc...Τωρα αρχισα να εχω BSOD στο 2ο pc.... Μπορω να βρω stick usb μονο η πρεπει να αλλαξω ολο το σετ?
Hirundo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πιθανόν να είναι πρόβλημα στους drivers,στη μπλε οθόνη σου γράφει ότι έχει πρόβλημα κάτι συγκεκριμένο ή δεν γράφει τίποτα?
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Γραφει οτι καποιο softaware h hardware που εβαλα τελευταια να το ξανα εγκαταστησω και τα λοιπα...Δεν λεει τπτ...Μετα κανει restart...Δεν εβαλα drivers για να δουλεψουν...Εδω και 2 χρονια δουλευαν κανονικα χωρις drivers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.