Προς το περιεχόμενο

Τα ηχεία παίζουν μόνα τους!!!

andypolitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν έχω.Σήμερα μου έκλεισαν και άνοιξαν καμιά 10 φορές μόνα τους,σαν κάτι να μην κάνει καλά επαφή.Τα βλέπω για κάδο αν συνεχίσουν έτσι...

Δημοσ.

Αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι πρόβλημα όταν θα αρχίσουν να πετάνε γαρύφαλλα θα είναι το προβλημά!!!!!! Έχεις δοκιμάσει κάποια άλλα ηχεία η να τα βάλεις σε κάποιο άλλο δωμάτιο στο σπίτι?

Δημοσ.

Περσυ ειχα παει διακοπες στην Ιθακη και ειχα κουβαλησει λαπτοπ και τα 2.1 μαζι. Ενα βραδυ μετα που ειδα ταινια εκλεισα το λαπτοπ και αρχισα να ακουω πολυ χαμηλα απο ρώσικα μέχρι αμερικανικα και όπερες! Δεν ειχα καταλαβει τι γινεται και μετα απο κανα 15λεπτο πηρα χαμπαρι οτι τα ηχεια μου επαιζαν ραδιοφωνικους σταθμους! Σταματουσε μολις εβγαζα τα ηχεια απο την μπριζα! Spooky!!!

Δημοσ.

Μου θυμισατε ενα στερεφωνικο δεκαετιας 80 που ειχα που επιανα ολα τα ταξι της περιοχης :-) . Για καποιο λογο τα ηχεια γινονται πομπος. και πιανεις καμια δορυφορικη η κινητο η καποιος εχει καποιου ειδους ασυρματο media center στη γειτονια σου. Βασικα πιστευω οτι αν επιανες μουσικη του γουστου σου, το post αυτο δεν θα υπηρχε (χιχιχιχι).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...