Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για ALPHA 1 | 2 | 3

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Εχω την εξης απορια:

ειμαι 17 χρονων και εχω δημιουργισει μαζι με τους γονεις μου ενα λογαριασμο ALPHA 1 | 2 | 3 (συγκεκριμενα: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=853) και και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να ''σηκωσω'' χρηματα απο αυτον τον λογαριασμο και με ποιον τροπο..δλδ που θελω να καταληξω..θα πρεπει να παρεβρισκεται και ενας ενηλικας για να γινει ολο αυτο επειδη ειμαι 17 χρονων ή μπορω και μονος μου..??

Ευχαριστω!!:-)

Δημοσ.

Nαι οκ εχω καποια καρτα (μ την ειχαν δοσει τοτε οταν ειχα κανει τν λογαριασμο..) και βιβλιαριο νομιζω..το θεμα ομως ειναι οτι για να σηκωσω λεφτα απο 'κει μπορω να το κανω και μονος με την χρηση ενος απ'τα δυο ή μονο με την συνοδεια ενηλικα..??

Δημοσ.
Με δυνατότητα να κάνετε αναλήψεις χρημάτων από το λογαριασμό, σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank (όxι ATM) όταν χρειαστεί.

Νομίζω πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να γιορτάσεις ακόμα μια φορά (στα 18!) το γεγονός πως γερνάς και πεθαίνεις.

Δημοσ.
Νομίζω πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να γιορτάσεις ακόμα μια φορά (στα 18!) το γεγονός πως γερνάς και πεθαίνεις.

θα πας προσωπικά να τον υποδεχτείς ?:devil:

Δημοσ.

σαν ανήλικος που είσαι γιατί δεν το συζητάς με τους γονείς σου στο κάτω κάτω δικές σου αποταμιεύσεις είναι που γίνονται για να καλύψουν κάποιες μελλοντικές σου ανάγκες.

αν προέκυψε τώρα κάποια ανάγκη γιατί να μη γίνει και μια ανάληψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...