Eluminator_91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα!! Εχω την εξης απορια: ειμαι 17 χρονων και εχω δημιουργισει μαζι με τους γονεις μου ενα λογαριασμο ALPHA 1 | 2 | 3 (συγκεκριμενα: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=853) και και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να ''σηκωσω'' χρηματα απο αυτον τον λογαριασμο και με ποιον τροπο..δλδ που θελω να καταληξω..θα πρεπει να παρεβρισκεται και ενας ενηλικας για να γινει ολο αυτο επειδη ειμαι 17 χρονων ή μπορω και μονος μου..?? Ευχαριστω!!
kabamaru21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 πρέπει να κλείσεις τα 18 για να μπορείς να σηκώνεις.
Ather Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος σηκώνει χρήματα με βιβλιάριο σήμερα και είναι κάτω των 70; Βγάλε μία κάρτα να τελειώνεις.
Lucifer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω το όλο concept του είδους του λογαριασμού, είναι να μη μπορεί.
Eluminator_91 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Nαι οκ εχω καποια καρτα (μ την ειχαν δοσει τοτε οταν ειχα κανει τν λογαριασμο..) και βιβλιαριο νομιζω..το θεμα ομως ειναι οτι για να σηκωσω λεφτα απο 'κει μπορω να το κανω και μονος με την χρηση ενος απ'τα δυο ή μονο με την συνοδεια ενηλικα..??
Lucifer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Με δυνατότητα να κάνετε αναλήψεις χρημάτων από το λογαριασμό, σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank (όxι ATM) όταν χρειαστεί. Νομίζω πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να γιορτάσεις ακόμα μια φορά (στα 18!) το γεγονός πως γερνάς και πεθαίνεις.
kabamaru21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να γιορτάσεις ακόμα μια φορά (στα 18!) το γεγονός πως γερνάς και πεθαίνεις. θα πας προσωπικά να τον υποδεχτείς ?
opera Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 σαν ανήλικος που είσαι γιατί δεν το συζητάς με τους γονείς σου στο κάτω κάτω δικές σου αποταμιεύσεις είναι που γίνονται για να καλύψουν κάποιες μελλοντικές σου ανάγκες. αν προέκυψε τώρα κάποια ανάγκη γιατί να μη γίνει και μια ανάληψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.