plato Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Παλικαρια η κατασταση ειναι λιγο περιεργη. Εχω ενα αρχαιο μηχανημα το οποιο θελω να κρατησω για κατεβαστηρι, αλλα και να κανω τη δουλεια μου για λιγο καιρο ακομη. Εχω προβλημα με την καρτα γραφικων. Δημιουργει γραμμες στην οθονη. Το μηχανημα εχει μητρικη GYGABYTE GA-8SG800P, 370w τροφοδοτικο, φορτωμενο με 3 σκληρους και φυσικα AGP υποδοχη καρτας.Μπηκα e-shop και βρηκα την ASUS AH3650/HTDI SILENT αλλα υστερα απο μικρη ερευνα εδω ειδα οτι εχει πολλα προβληματα. Γνωριζει κανεις καποια σε ΑΤΙ AGP παντα απλα να κανω τη δουλεια μου σε vista? Αυτες οι δυο θα παιζουν χωρις προβληματα? ---> XFX VGA NVIDIA GF6200 SILENT 256MB AGP DVI TV-OUT και ASUS AH3450/HTP 256MB AGP? Η νυν καρτα ειναι το σαραβαλο πλεον 9800 της ΑΤΙ. Υ.Γ. Θα ανοιξω κι ενα θεμα για καινουριο συστημα που θελω να στησω. Οποιος θελει να βοηθησει παρακαλω ας ριξει μια ματια και εκει, αλλα το σημαντικο ειναι να βρω μια καρτουλα να κανω τη δουλεια μου χωρις προβληματα κυριως μεχρι να ερθει ο καινουριος υπολογιστης. Δεν υπαρχει περιπτωση να τρεξουν παιχνιδια αλλα γινεται σχεδιαση 3d (Autocad κτλ.). Τα σηκωνε εστω και με ταλαιπωρια η παλια οποτε και η καινουρια θα κανει τη δουλιτσα της πιστευω. Ευχαριστω!
sam_@ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 βρηκα μια 6200 απτο πλαισιο...δες εδω...οπως 8α προσεξες ειναι με παθητικο συστημα ψυξης δλδ τελιως α8ορυβη.
plato Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω φιλε την ειχα δει και αυτη απλα εψαχνα κατι σε ΑΤΙ. Διαβασα οτι αυτες που αναφερω παραπανω παρουσιαζουν προβληματα κτλ. κι ηθελα να μαθω αν υπαρχει καμια αξιοπιστη. Οπως γινεται αντιληπτο ειναι αμελητεο το γεγονος περι παθητοκης ψυξης, οπως και οι επιδοσεις.
sam_@ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 εγω σε συμβουλευω να παρεις την πιο φτηνη αφου την 8ες κα8αρα να κανεις την δουλεια σου.δεν πιστευω να σου παρουσιασει καποιο προβλημα οι παρακατω καρτες δες αυτη εδω με 36ε αν 8ες να παρεις κατι πιο ισχυρο και σε ΑΤΙ δες την ΗD3650 στα 68ε -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 04 : 46 : 15----- γνωμη μου ειναι να μην δωσεις παραπανω απο 50ε
plato Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εχεις δικιο.Ετσι θα γινει. Δεν βλεπω ακρη με ΑΤΙ, μαλλον θα καταληξω στην nvdia.Η ΗD3650 της ΑΤΙ εχει προβληματα απο οτι διαβασα εδω μεσα απο καποια παιδια. Τhanx μαγκες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.