aris2134 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Κόλλησα εναν ιό στο usb flash ο οποίος μου μετονόμασε τα αρχεία μου και τωρα δεν μπορώ να κάνω ουτε διαγραφή αντιγραφή ουτε να προσπελάσω τα αρχεία.Τα αρχεια εχουν ονομα τυπου 00000 n. κ ο κ. Διέγραψα τον ιό και ακόμα τα αρχεία ειναι ετσι.Υπάρχει περίπτωση να τα σώσω η καταστράφηκαν?Καμιά ιδέα ?
SOWHAT Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Aν τα έχεις και στο πισί σου τα αρχεία, δεν το πετάς το ρημάδι;;; Ενα φλασάκι είναι στο κάτω κάτω...
blacksuede Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 γιατι να το πεταξει ??? αμα τα εχει τα αρχεια στο pc να το κανει φορματ....
SOWHAT Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή είπε ότι παρόλο που τον έσβησε τον ιό τα αρχεία είναι ακόμα προβληματικά! Τεσπα, δεν ξέρω και πολλά περί τούτου, οπότε μην βαράτε!!:p:p Απλά τη γνώμη μου είπα
aris2134 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Το προβήμα ειναι οτι δεν τα εχω τα αρχεια μου στο PC.Για μια φορα ειπα να μην τα βαλω στο PC αφου καθε φορα και εκει κατι γινοταν και τα εχανα... Δειτε το προβήμα επισυνάπτω.. μηπως και βοηθηθειτε με αυτην την εικόνα.. Τα αρχεια που δεν ειναι φακελοι δημιουργηθηκαν μονα τους δεν ειναι δικα μου.
Veltiwths Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Scan μπορει να γινει στο flash με καποιο προγραμμα antivirus?
aris2134 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ναι εκανα Scan και βρηκε εναν trojan ιό και τον διεγραψε.Επίσης εμφάνισα και τα κρυφά αρχεία μηπως εχει τιποτα να σβήσω.Τωρα που το σκανάρω δεν εχει ιό.Είπα να παρω τα αρχεία μου μηπως δουλεψουν στον σκληρο και δεν αφήνει να κανω ουτε copy.Τεσπα μαλλον καταστραφηκαν τα αρχεία... Ευχαριστώ παντως.. αν βρειτε τιποτα στειλτε μήπως τα σώσω.
paokara Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Χρησιμοποίησε κανένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων...
HamerZ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις την κατάληξη του κάθε αρχείου σε τύπο που πιστεύεις ότι ήταν στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.