argyris22 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Θα σου πω ένα περιστατικό που συνέβη. Ειχα σταμπάρει μια τύπισσα, με όλα τα εργαλεία. Κόλλες, ψαλίδια, σελοτέπια, στικάκια, σμικρύνσεις ... Αλλά δεν ήταν στο τμήμα μου. Χαλαρά αντί να δώσω το δικό μου μάθημα, μπήκα στο άλλο (μαζί με κανά δυο συμφοιτητές για χαβαλέ). Ε πιάνω τον επιτηρητή και λέω στεγνά, εγώ που διάβασα νιώθω μαλάκας, σε σχέση με τη σκονατζού. Μου λέει έχεις δίκιο. Μπαπ, έφυγε. Ε φύγαμε και μεις για "τουαλέτα" και ούτε που μας ξαναείδε κανείς. Οχι θα μου γλύτωνε. Ατομάκια τέτοια, παρτάκηδες, καθήκον του καθενός είναι να τους συντρίβει. Βέβαια υπάρχουν και τα πιο απλά του στυλ, ρε συ γιώργο παρ'το σκονάκι απο κει, φέρτο λίγο πιο δω να βλέπω, να φωνάζεις δυνατά, ρε συ πότε θα μου το δώσεις και μένα το σκονάκι? Πάντως ναι υπάρχουν βλάκες επιτηρητές, που τη λένε σε μένα. Ναι συγγνώμη, που δεν παίζω πούστικα, αλλά βοηθάω τους άλλους καιρο ειχα να διαβασω ποστ και να αιδιασω τοσο,ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ το χειροτερο απο το ρουφιανο,ειναι ο κακοψυχος ρουφιανος που,δεν το κανει απο ιδεολογια γτ θεωρει δεν πρεπει να κανει οτι κανει αυτον που θα ρουφιανεψει αλλα επειδη δεν μπορει να το κανει εκεινος εκεινη την ωρα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΒΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ 2 PART TOU POST MOU
dark_banishing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δείκτες. Που ζείτε? Στα 80s?Βάζουν ακόμα τέτοια θέματα. Τα θες και τα λες ; Αλλά ρε φούστη μου είναι ένα τμήμα στην κρήτη, που κάνει προγραμματισμό και 4/4 θέματα είναι μαθηματικά. Ελεος Μου το λες και μένα να το μάθω ;
Lomar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 αφεντικέ με απογοητεύεις. ήταν εμετικό αυτό που έκανες. γλοιώδες. πολύ μικροαστικό-κατινίστικο-ρουφιανιλίκη. σε φαντάζομαι με καμπούρα, γλοιώδη μαλλιά, εβραϊκή μύτη και καμπαρντίνα, να σε πλησιάζει ο επιτηρητής και να σου δίνει την εντολή "όμνι! εξόντωσε!", "yes, master... grslourpgrougk! αυτός, αυτή και εκείνη επειδή δεν μου έκατσε". -no offence, fantasy-humor speaking ...αλλά είναι μαλακία αυτό που κάνεις, πιο καλά να τους πλάκωνες στο ξύλο επειδή σε ενόχλησαν παρά να τους δώσεις. και αυτό βέβαια παράλογο είναι, αλλά είπαμε 1 ζωή την έχουμε, μένοντας πιστοί στις αξίες μας ζούμε με τίμια ζωή με σωστές επιλογές. εγώ πάλι δεν πάω αυτους που αντιγράφουν και αν και μπορούν αλλά ούτε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα δεν βοηθούν άλλους, ή έστω δεν αφήνουν λίγο χώρο για να δούν, λες και θα πάθουν τπτ. τσπ, ότι και να λέμε είναι gtb η λογική της εξέτασης αρκετών μαθημάτων (τουλάχιστον στη σχολή μου και σε όσες ξέρω απο γνωστούς). Η καλύτερη (κατεμε) που πέτυχα, ήταν με ανοικτές σημειώσεις και με θέματα που ήθελε συνδυασμό γνώσεων και ανάλυση της κατάστασης, παρά στυγνή αντιγραφή θεωρίας. κόπηκα την 1η φορά, το επόμενο εξάμηνο το παρακολούθησα κανονικά, έπεσε και λίγη wikipedia+google πρίν την εξεταστική σε ενα δυο ζητήματα που μου ήταν λίγο θολά και πέρασα με 6 (* Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ήταν το μάθημα ΤΕΙ Λάρισας Τ.Π.Τ.)
vandermonde Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Παράδειγμα ήταν,άντε να έλεγα για πληροφορικάριο να περάσει τους προγραμματισμούς και τα δίκτυα,καλύτερα τώρα; προγραμματισμοι συνηθως με ανοικτα βιβλια εξεταζονται......συγκεκριμενα σε εμας βιβλια,σημειωσεις, και κινητη βιβλιοθηκη αν μπορεις να φερεις φερνεις....τωρα για να τα περασεις ομως.....αλλου παπα ευαγγελιο..... καλα το σχολιο του απαλευτου7 για τους pointers απλα πιστευω ειναι το αποτελεσμα της ημιμαθειας, του πασαλιματος και της καφεδουμπας ολη μερα στο θησειο......
Lomar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 [...] και της καφεδουμπας ολη μερα στο θησειο...... jesus christ! θησειώτης είναι;
random Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ..Αυτοι παλι που κανουν σκονακια μπορει να παρουν το πτυχιο τους αλλα μετα δεν θα εχουν ιδεα στην αγορα εργασιας. να υποθέσω.. ... φερέλπις νέος, και... παρθένος; δηλ. με μικρή έως καμία επαφή με την Κυρία; την αξιότιμη κα Αγορά Εργασίας δεν υπάρχουν αυτά λέμε. Στην πράξη κανένας "εκει έξω" δεν ασχολείται με το τί διάβαζες στο σχολείο/σχολή (με την καθ' αυτό ύλη), και πόσο το εμπέδωσες. ..Αν η σχολή αποκτήσει τέτοια φήμη,ότι δλδ ένα σεβαστό ποσοστό των πτυχιούχων δεν αξίζουν, μετά πείσε τον εργοδότη ότι εσύ αξίζεις,θα βλέπει τη σχολή στο βιογρφικό και θα λέει neeeeeext. κι εσύ μιλάς......... για ποιά χώρα; :lol: την Ομπαμα-land; ναι, εκει κάτι έχω ακούσει, γιατι στο Ελλάδα... αυτά, Δεν!
snik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 random εχεις δικιο οτι δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια στην αγορα εργασιας αλλα εξηγησε μου κατι...στην σχολη μου κανω καποια γλωσσα προγραμματισμου εστω οτι εγω δεν κατσω να ασχοληθω ποτε και περναω τα μαθηματα μονο με τα μαγικα χαρτακια. Καποια στιγμη που θα τελειωσω την σχολη αρχιζω και ψαχνω τις αγγελειες για δουλεια και βλεπω οτι καπου μαζι με ολα τα αλλα ζητανε και την συγκεκριμενη γλωσσα,δεν το βρηκα μπροστα μου; Η ας υποθεσουμε οτι με προσλαβουν τελικα και μου ζητηθει να κανω κατι που δεν το γνωριζω αλλα θα το γνωριζα αν πριν 2-3 χρονια ειχα κατσει να το διαβασω παλι δεν θα το αντιμετωπισω διαβαζοντας το για να μπορεσω να συνεχισω;
adi32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι σχετικα αθωο το να εχεις ενα σκονακι να σε βοηθησει σε μια κωλοθεωρια που ειναι αδυνατο να τη μαθεις, ενω ηδη εχεις διαβασει και μπορεις να λυσεις και μια ασκηση Το να πας εντελως τουριστας χωρις να εχεις ανοιξει βιβλιο και να περιμενεις απο τους αλλους να στα πουν ολα ειναι απαραδεκτο (Μιλαω για μαθηματικο που εχω εμπειρια)
Sorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Θα σου πω ένα περιστατικό που συνέβη. Ειχα σταμπάρει μια τύπισσα, με όλα τα εργαλεία. Κόλλες, ψαλίδια, σελοτέπια, στικάκια, σμικρύνσεις ... Αλλά δεν ήταν στο τμήμα μου. Χαλαρά αντί να δώσω το δικό μου μάθημα, μπήκα στο άλλο (μαζί με κανά δυο συμφοιτητές για χαβαλέ). Ε πιάνω τον επιτηρητή και λέω στεγνά, εγώ που διάβασα νιώθω μαλάκας, σε σχέση με τη σκονατζού. Μου λέει έχεις δίκιο. Μπαπ, έφυγε. Ε φύγαμε και μεις για "τουαλέτα" και ούτε που μας ξαναείδε κανείς. Οχι θα μου γλύτωνε. Ατομάκια τέτοια, παρτάκηδες, καθήκον του καθενός είναι να τους συντρίβει. Βέβαια υπάρχουν και τα πιο απλά του στυλ, ρε συ γιώργο παρ'το σκονάκι απο κει, φέρτο λίγο πιο δω να βλέπω, να φωνάζεις δυνατά, ρε συ πότε θα μου το δώσεις και μένα το σκονάκι? Πάντως ναι υπάρχουν βλάκες επιτηρητές, που τη λένε σε μένα. Ναι συγγνώμη, που δεν παίζω πούστικα, αλλά βοηθάω τους άλλους. Δεν είναι και λίγο πράγμα η αυτογνωσία..... ΜΙλάμε για τον ορισμό του κομπλεξαρισμένου σκατόψυχου :mad:
Harkon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 .. (* Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ήταν το μάθημα ΤΕΙ Λάρισας Τ.Π.Τ.) ωπ "δικός μας" κ εσύ;
kabamaru21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 αυτο το ΣΑΕ θα μας φαει την ψυχη. όσον αφορα το θεμα τωρα, εγω ειμαι σκονακιας, παντα ειχα σκονάκι παντα θα εχω. Ο λογος ειναι απλος, τρωω κωλύματα ή κανω παιδικα λαθη. Ασπουμε διαβαζω ενα μαθημα ολο το εξαμηνο, παταω συνεχεια θεωρια λυνω ασκησεις λυνω τις απορίες μου κατανοώ πληρως το μαθημα ειμαι έτημος να το διδαξω. Παω γραφω, με ποιανει κατι σαν ανχος-βιασύνη-κώλυμα-δεν ξερω και εγω τι και μετα γραφω ανάστροφα τον τυπο η σκαλωνω και δεν τον θυμαμαι σωστα.. και μετα γραφω 5 η 6 και δεν μιλιέμαι για κανα μηνα.. ε δεν παει αλλο αυτο, το εχω απο το δημοτικό και ειναι ψυχοφθόρο, σκονακι εκει που περιμενω την πατατα και αγιος ο Θεος.
glitsa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Παω γραφω, με ποιανει κατι σαν ανχος-βιασύνη-κώλυμα-δεν ξερω και εγω τι και μετα γραφω ανάστροφα τον τυπο η σκαλωνω και δεν τον θυμαμαι σωστα.. και μετα γραφω 5 η 6 και δεν μιλιέμαι για κανα μηνα.. +11111.αυτο που παθαινω εγω ειναι οτι σε μαθηματα παπαγαλιας κολλαω στις λεξεις..δηλαδη μαθαινω τα περισοτερα αλλα οταν παω να γραψω αμα κολλησω και δεν θυμάμαι μια λεξη μπλοκαρει το συστημα.και αντε μετα να το γραψω με δικα μου λογια που σε αντιθεση με αλλα ατομα δεν μπορω να εμπλουτισω το κειμενο μου με σαλτσες γι'αυτο μπορει να με δουν να γραφω πανω στο θρανίο 2-3 ακυρες λεξεις φαινομενικα με το μαθημα αλλα αυτες ειναι που σωζουν ζωες
pournaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 +11111.αυτο που παθαινω εγω ειναι οτι σε μαθηματα παπαγαλιας κολλαω στις λεξεις..δηλαδη μαθαινω τα περισοτερα αλλα οταν παω να γραψω αμα κολλησω και δεν θυμάμαι μια λεξη μπλοκαρει το συστημα.και αντε μετα να το γραψω με δικα μου λογια που σε αντιθεση με αλλα ατομα δεν μπορω να εμπλουτισω το κειμενο μου με σαλτσες γι'αυτο μπορει να με δουν να γραφω πανω στο θρανίο 2-3 ακυρες λεξεις φαινομενικα με το μαθημα αλλα αυτες ειναι που σωζουν ζωες Αυτα τι τα θες και τα λες... θα βγει ο αλλος με το ajax και το χαρτι κουζινας παραμασχαλα (πωπω λεξη), και δε θα αφησει θρανιο για θρανιο ακαθαριστο
elven Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 δεν υπάρχουν αυτά λέμε. Στην πράξη κανένας "εκει έξω" δεν ασχολείται με το τί διάβαζες στο σχολείο/σχολή (με την καθ' αυτό ύλη), και πόσο το εμπέδωσες. κι εσύ μιλάς......... για ποιά χώρα; :lol: την Ομπαμα-land; ναι, εκει κάτι έχω ακούσει, γιατι στο Ελλάδα... αυτά, Δεν! Σε μια εταιρία ας πούμε έτσι γενικά κι αόριστα για να μην καρφωθούμε,εκτός των άλλων πήραν και 2 μηχανολόγους. Ο ΤΕΙ Πάτρας υπέγραψε 6μηνη σύμβαση,ο ΤΕΙ Χαλκίδας 3μηνη ο οποίος και ανανέωσε για άλλο ένα 3μηνο αφού πρώτα απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει,πράγμα που δεν συνέβη με τον άλλον.Για το τι έγινε μετά δεν γνωρίζω. Εγώ λέω ότι γίνεται,τώρα αν είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα δεν ξέρω, ίσως και να είναι έτσι όπως τα λες. Ενα παραδειγμα κληρονομικοτητας ειναι 2-3 σελιδες κωδικας. Δεν μπαινει σε σκονακι. Έχω δει βιβλίο ολόκληρο(σημειώσεις καθηγητή) σε μικρογραφίες,οι 2-3 σελίδες είναι σαν την ΑΒ για έναν master του είδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.