Hugo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μνημη Ram χρειαζομαι γιατι το pc μου (αν μπορω αν το πω pc, γιατι πιστεύω οτι αξιζει λιγοτερο απο αδειο κουτακι κοκα κολας) τον πίνω το αιμα. ανοιγω msn,firefox,media player,παραραθυρα ιστοριες, τις ... γινεται και εχω 512mb ram (2χ256ΜΒ νομιζω 333mhz) k 2,4ghz Pentium 4. Οταν βγαινω απο τα παιχνιδια τυπου call of duty 4,fifa manager,pro evolution ktl κανω restart (απο το γνωστο κουμπακι στην μοναδα).πιο γρηγορα επανερχομαι στην επιφανεια εργασιας χωρις πλακα χαχαχα. Με τα Χp (sp3) που εχω, εχω δει αυτο το μηνυμα περι μνημης κτλ... εχω δοκιμασει τα Vista 32bit,τα ειχα κανενα 3μηνο δεν ειδα κανενα μυνημα σε αυτα για μνημη αλλα σερνονταν ακομα και η home edition. τα windows 7 τωρα που δοκιμασα πήγαιναν αρκετα πιο γρηγορα.τελος παντων πιστευω οτι χρειαζομαι μνημη.Απλως δεν ξερω και πολλα για αυτο ρωτησα αν χρειάζομαι 64bit. Ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες και τις αλλαγες που εκανα τελικα με την βοηθεια σας.θα παω να τον παραγγειλω την αλλη εβδομαδα. Ευχαριστω.
yiannis_1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ο 500 AAKS είναι αργός σε σχέση με τα WD μοντέλα με 320αρια πλάτερνς. Πάρε τον 320 AAKS η τον 640 AAKS για να εχεις 25% ταχύτερο σκληρό δίσκο. Εγω είμαι με τον 500αρι και το μετάνιωσα... CPU cooler πάρε μόνο αν ενδιαφέρεσαι για overclocking αλλιώς και η μαμίσια μια χαρά είναι και με το speedfan ή έστω το qfun της ασους το βουλώνει μια χαρά. Αν τελικά επιλέξεις να πάρεις πάρε μια απο τις 2 φθηνότερες που υπάρχουν. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805016 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806586 Η akasa κιόλας είναι και αρκετά καλή. 3-5 απο την V8 που κάνει 3 φορές πιό ακριβά
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 1)κουτι coolermaster elite330 οκ 2)cpu intel core 2 E8500 tray Eφοσον δν 8α clockareis πανε για Ε8400 κατα την γνωμη μου. 4)motherboard asus p5qc (λογο p45 chipset, απο overclock και τετοια δεν ξερω) Πανε για Ρ5Q ... 5)καρτα γραφικών sapphire HD4850 4870 1 gb. 6)τροφοδοτικό Εnermax 525watt (οχι το modu) 7)ram 2x1GB teamgroup 1066mhz (ναι απο πλαισιο θα τον πάρω )πανε για τις geil ram που προτεινει ο Eliaskir στα 800mhz 8)οθόνη samsung T220 9)σκληρο εσωτερικο seagate 320gb και εξωτερικο seagate 500Gb Για τον σκληρο οπως σου ειπαν τα παιδια. Δεν νομίζω να ξέχασα κατι.ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια. Υ.Γ. dvd-rec θα βάλω απο τον παλιο μου. Αυτες ειναι οι δικες μου αλλαγες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.