Προς το περιεχόμενο

Πως γίνεται τετραπύρινος με 3???

bud_4_life

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shock:

Γεια και χαρά σε όλους.Έχω έναν Intel Quad 6600 που υποτίθεται ότι είναι τετραπύρηνος.Το θέμα είναι ότι και το Cpu Z και το διαγνωστικό των Windows μου βγάζει 3 πυρίνες.Συγκεκριμένα το Cpu Z μου έβγαλε Cores:3 και Threads:3

Τι γίνεται???Παίζει να έχει καεί κάποιος πυρήνας???(δε νομίζω αλλά λέμε τώρα...)

Ένα φιλαράκι μου είπε ότι ίσως τον έχουν απενεργοποιήσει από το Πλαίσιο για κατανάλωση ενέργειας και επειδή κατά 99% δε θα το χρειαστώ ποτέ.

Παίζει κάτι τέτοιο???Και πάλι όμως γίνεται να απενεργοποιήσεις 1 μόνο πυρήνα???

Ακόμα και έτσι να είναι μου τη σπάει μόνο και μόνο στη σκέψη...

Ξέρει κανείς τίποτα???

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κανε εναν ελεγχο τα πιν της μητρικης η καλυτερα αμα το πηρες ετοιμο απο πλαισιο τραβατο εκει να το κοιταξουν.τι επεξεργαστης ειναι?

Δημοσ.
κανε εναν ελεγχο τα πιν της μητρικης η καλυτερα αμα το πηρες ετοιμο απο πλαισιο τραβατο εκει να το κοιταξουν.τι επεξεργαστης ειναι?

Δε ξέρω τι είναι τα Pin της μητρικής.(να ψάξω στο βιβλιαράκι της κάπου?)

Το πήρα πριν ένα χρόνο από το πλαίσιο έτοιμο(σε σετ δλδ).

Ο επεξεργαστής είναι νομίζω ο πρώτος τετραπύρινος που είχε βγει.

Cpu: Intel Core 2 Quad 2.4

MoBo:Asus p5l-MX

Δημοσ.

1.Το φιλαράκι σου δεν ξέρει τι σου λέει. Είναι δυνατόν να βάλουν χέρι απο το Πλαίσιο να απενεργοποιήσουν πυρήνα? Έλεος.

2. Τι Windows έχεις?

Δημοσ.
1.Το φιλαράκι σου δεν ξέρει τι σου λέει. Είναι δυνατόν να βάλουν χέρι απο το Πλαίσιο να απενεργοποιήσουν πυρήνα? Έλεος.

2. Τι Windows έχεις?

Καλά βασικά δε μου το είπε σίγουρος.Απλά υπέθεσε.Δεν έκανε ότι ξέρει.Βασικά μου είπε μήπως τον έχουν κλειδώσει από Bios.(όχι ότι έχουν πειράξει τον επεξεργαστή)

Windows XP SP3 Professional.

Δημοσ.

Δεν παίζει με τίποτα το πρόβλημα μου σου ανέφερε ο φίλος σου.

Τα XP μια χαρά είναι.

Αύριο πρωί-πρωί με το κουτί σου στο plaisio.

Δημοσ.
Ένα φιλαράκι μου είπε ότι ίσως τον έχουν απενεργοποιήσει από το Πλαίσιο για κατανάλωση ενέργειας και επειδή κατά 99% δε θα το χρειαστώ ποτέ.

:lol: :lol: :lol:

Ηθικό δίδαγμα: μην ξαναπάρεις συμβουλές από το συγκεκριμένο φίλο σου, ειδικά για υπολογιστές. :shock:

[edit] Μόλις πρόσεξα πως έβαλα 3 lols αντί για 4. Μάλλον το τέταρτο το έχει απενεργοποιήσει το Insomnia επειδή ξέρουν πως δεν μπορεί κάποιος να γελάσει τόσο πολύ ή για να μας προστατέψει να μην πονέσει η κοιλιά μας από τα γέλια!

Δημοσ.

Η πιο λογική εξήγηση είναι ότι έσπασε/χάλασε το pin της μητρικής που ελέγχει κάποιον από τους τέσσερις επεξεργαστές. For the record, στην προηγούμενή μου μητρική είχε σπάσει από την πίσω μεριά ένα pin στον controller του CPU3 :P

Όπως είπαν όμως, πήγαινέ τον στο Πλαίσιο (εκτός κι αν έχεις άλλη μητρική να τον δοκιμάσεις ή άλλον τετραπύρηνο και να δεις ο ίδιος τι τελικά από τα δύο φταίει ;) )

Δημοσ.

Στη διαχείρηση εργασιών έχει 3 παράθυρα.

Δεν έχω άλλη μητρική ή επεξεργαστή και ούτε ξέρω κιόλας.

Πως γίνεται να έχει σπάσει/χαλάσει κάτι από τη στιγμή που δεν έχω ανοίξει ποτέ το pc???Ούτε το έχω μετακινήσει?Επίσης η εγγύηση αν θυμάμαι καλά είναι για 1 χρόνο οπότε έχει περάσει.

Θα πάω αύριο στο Πλαίσιο.Να τους κάνω φασαρία ή να κάνω το μαλάκα???

Εννοώ πως αν έχει όνταως χαλάσει κάτι ή είναι σπασμένο κάτι θα ήταν έτσι από την αρχή.Γίνεται να το αποδείξω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...