sabolion Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω στης ρυθμίσεις μου ώστε να μου βρίσκει τα τραγούδια. Γιατί προς το παρόν δεν μου τα βρίσκει??
ge0rge007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις απλά πρέπει να μην είναι πολύ δυνατή η ένταση.Πρέπει το equalizer του tunatic να μην πηγαίνει σαν τρελό...
Jorje_delsalto Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις απλά πρέπει να μην είναι πολύ δυνατή η ένταση.Πρέπει το equalizer του tunatic να μην πηγαίνει σαν τρελό... Παίζει και η περίπτωση το μικρόφωνο να μην ακούει και πολύ καλά τουλάχιστον εγώ πρέπει να βάζω τα ηχεία στο max για να "ακούσει". Γενικά πρέπει να είναι μια μέση κατάσταση. Α και ελληνικά δεν ξέρω κατα πόσο έχει(π.χ. Θώδη κτλ.) : )
ge0rge007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ναι έχεις δίκιο,παίζει πολύ και τι mic εχεις όπως και αν μπορεί η κάρτα ήχου σου να "διαβάσει" ήχο εσωτερικά (stereo mix). Καλά είσαι χαζός ???Είναι δυνατόν να μήν έχει Θώδηηηηηηηη????:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.