geioannou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 την εχω ετοιμη αλλα δεν δεν ξερω πως να κανω εγκατασταση
ilias_t Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 την εχω ετοιμη αλλα δεν δεν ξερω πως να κανω εγκατασταση Εννοείς δημιουργία του σχήματος ή import των δεδομένων. Δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω. Πάντως σε κάθε περίπτωση κατέβασε τα "MySQL GUI Tools", θα σε βοηθήσουν.
geioannou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ζητησα απο καποιον και μου εφτιαξε κατι το οποιο θα το εβαζα στην ιστοσελιδα μου. αυτος το εφτιαξε πολυ νοριτερα απο εγω την υπολοιπη σελιδα και μου ειχε δωσει τα αρχεια καιρο τωρα. τωρα που εχω τελειωσει την σελιδα, θελω να προσαρμοσο αυτο που μου ειχε φτιαξει. θυμαμε μου ειχε πει οτι πρεπει να τρεχω κατι στο server. πιο ειναι το αρχειο οπου πρεπει να τρεξω....?
tutatiw Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Αν καταλαβαίνω καλά, κάποιος σου έφτιαξε κάτι για το site σου αλλά για να το τρέξεις αυτό το κάτι πρέπει να τρέξεις πρώτα κάτι άλλο στο server... Χμ... ίσως πρέπει να δώσεις λίγα στοιχεία παραπάνω π.χ. αυτό που σου έφτιαξε τι είναι; σελίδες (php, aspx κτλ) οι οποίες επικοινωνούν με κάποια βάση;
georgemarios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 αυτος ο καποιος δεν μπορει να σου πει τι να κανεις;
geioannou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ειναι php. ναι μπορει να το κανει αυτος για εμενα, απλα ελαγα μηπως ηταν κατι απλο και ξεκαθαρο οποτε προτειμω να το κανω εγω. για παραδυγμα, οταν καποιος γραψει μια εφαρμογη php η οποια θα τρεξει σε server οπου τρεχει MySQL, τι κανει ? απλα τα ανεβαζει στο server, η πρεπει να κανει και κατι αλλο ?
ilias_t Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Τι κατάληξη έχουν τα αρχεία που σου έδωσε? Περιέχουν SQL commands? Βοηθησέ μας λίγο ρε συ...
geioannou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Το αρχείο που περιέχει την βάση είναι .sql αυτο πρεπει να το τρεξω στο server που ειναι και η σελιδα
tutatiw Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το αρχείο που περιέχει την βάση είναι .sqlαυτο πρεπει να το τρεξω στο server που ειναι και η σελιδα Μάλλον πρέπει να κάνεις import το αρχείο αυτό στη βάση. Εγώ θα δοκίμαζα αυτό από command: mysql "όνομα βάσης" -u "username" -p <"αρχείο.sql" αφού πρώτα έχεις φτιάξει το σχήμα της βάσης. Όνομα βάσης, username και αρχείο.sql βάζεις τα δικά σου. Ίσως στη συνέχεια να πρέπει να ρυθμίσεις και το connection string μέσα στα php αρχεία για να συνδέονται σωστά με την βάση.
geioannou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ναι αυτο πρεπει να κανω, αλλα μου φενεται πολυ δυσκολο για εμενα μιας και δεν το εχω ξανακανει. θα πω στο παιδι που το εφτιξε να το κανει μην τρεχουμε και δεν φτανουμε μετα....
georgemarios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ειναι νομιζω το καλυτερο που μπορεις να κανεις.... οταν θα ερθει, κατσε και εσυ να δεις τι κανει για να μαθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.