Προς το περιεχόμενο

πως κανω εγκατασταση της βάσης σε mysql server ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
την εχω ετοιμη αλλα δεν δεν ξερω πως να κανω εγκατασταση

Εννοείς δημιουργία του σχήματος ή import των δεδομένων. Δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω. Πάντως σε κάθε περίπτωση κατέβασε τα "MySQL GUI Tools", θα σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

ζητησα απο καποιον και μου εφτιαξε κατι το οποιο θα το εβαζα στην ιστοσελιδα μου.

αυτος το εφτιαξε πολυ νοριτερα απο εγω την υπολοιπη σελιδα και μου ειχε δωσει τα αρχεια καιρο τωρα.

τωρα που εχω τελειωσει την σελιδα, θελω να προσαρμοσο αυτο που μου ειχε φτιαξει.

θυμαμε μου ειχε πει οτι πρεπει να τρεχω κατι στο server.

πιο ειναι το αρχειο οπου πρεπει να τρεξω....?

Δημοσ.

Αν καταλαβαίνω καλά, κάποιος σου έφτιαξε κάτι για το site σου αλλά για να το τρέξεις αυτό το κάτι πρέπει να τρέξεις πρώτα κάτι άλλο στο server...

Χμ... ίσως πρέπει να δώσεις λίγα στοιχεία παραπάνω

π.χ. αυτό που σου έφτιαξε τι είναι; σελίδες (php, aspx κτλ) οι οποίες επικοινωνούν με κάποια βάση;

Δημοσ.

ειναι php.

ναι μπορει να το κανει αυτος για εμενα, απλα ελαγα μηπως ηταν κατι απλο και ξεκαθαρο οποτε προτειμω να το κανω εγω.

για παραδυγμα, οταν καποιος γραψει μια εφαρμογη php η οποια θα τρεξει σε server οπου τρεχει MySQL, τι κανει ?

απλα τα ανεβαζει στο server, η πρεπει να κανει και κατι αλλο ?

Δημοσ.

Το αρχείο που περιέχει την βάση είναι .sql

αυτο πρεπει να το τρεξω στο server που ειναι και η σελιδα

Δημοσ.
Το αρχείο που περιέχει την βάση είναι .sql

αυτο πρεπει να το τρεξω στο server που ειναι και η σελιδα

Μάλλον πρέπει να κάνεις import το αρχείο αυτό στη βάση.

Εγώ θα δοκίμαζα αυτό από command:

mysql "όνομα βάσης" -u "username" -p <"αρχείο.sql"

αφού πρώτα έχεις φτιάξει το σχήμα της βάσης.

Όνομα βάσης, username και αρχείο.sql βάζεις τα δικά σου.

Ίσως στη συνέχεια να πρέπει να ρυθμίσεις και το connection string μέσα στα php αρχεία για να συνδέονται σωστά με την βάση.

Δημοσ.

ναι αυτο πρεπει να κανω, αλλα μου φενεται πολυ δυσκολο για εμενα μιας και δεν το εχω ξανακανει.

θα πω στο παιδι που το εφτιξε να το κανει μην τρεχουμε και δεν φτανουμε μετα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...