Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω να βρω καποιο "πανι" για να φτιαξω μια θηκη. το προβλημα μου ειναι οτι θελω να ειναι αδιαβροχο ( λογικα θα ειναι απο καποιο υλικο παραγωγο του πετρελαιου ) κατι σαν τις θηκες του βαζουν οι σερφερ τα πραγματα τους ή σαν την τις τσαντες που εχουμε για το καλοκαιρι οταν πηγαινουμε στη θαλασσα. εχω "φαει τον κοσμο" αλλα δεν εχω βρει κατι, εχει κανεις καμια ιδεα;;;

( το θελω για να μην γεμιζουν τα καθισματα με αλατι... )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Απλο ναιλον σου κανει?
κουρτινα μπανιου το εχω σκεφτει...

αν δεν βρω κατι εκει θα καταληξω αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω:-(

δερματίνη ίσως;

Αλλά οι ραφές θα μπάζουν, μόνο με θερμοκόλληση θα γίνουν στεγανές...

για τις ραφες εχω σκεφτει να βαλω μια κολλα που εχω για να κολλαω τις στολες για καταδυση οταν σκιζονται απο νυχιες κ.α.

σαν υλικο κατι σαν αυτο... ψαχνω

αυτο

ή σαν αυτο

post-33935-129062985636_thumb.jpg

δεν ξερω ομως πως να λεγεται αυτο το υλικο...

Επεξ/σία από sam sam
Δημοσ.

ύφασμα pvc. δες λίγο εδώ, το βρήκα στα πρόχειρα. Μπορείς να πάρεις τέτοιο ύφασμα από καμιά κουκούλα αυτοκινήτου πχ, να μην σου βγει ο κούκος αηδόνι...

Δημοσ.
ύφασμα pvc.

ευχαριστω για την πληροφορια θα το ψαξω ;)

σπρει-υγρό αδιαβροχοποίησης να βάλεις σε όποιο πανί θέλεις σου κάνει?

? δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο... αυτο το σπρει-υγρο ποσο σκληραινει το υλικο στο οποιο ψεκαζεται, μηπως γνωριζεις;

Δημοσ.

? δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο... αυτο το σπρει-υγρο ποσο σκληραινει το υλικο στο οποιο ψεκαζεται, μηπως γνωριζεις;

Aναλόγως το υλικό. Μερικά κάνουν για ρούχα και παπούτσια (βαμβακερά υφάσματα κλπ)οπότε καθόλου, μερικά άλλα είναι για πιο βιομηχανικές χρήσεις. Ψάξτο λίγο στο google "waterproofing spray" κλπ.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια θελω να φτιαξω και εγω ενα πανο και να γραψω κατι για να το βαλω κατω απο νερο αλλα θελω να το χρησιμοποιησω μονο μια φορα!ρωτησα σε μαγαζι και μου ειπαν 20 ευρω και δεν θελω να δωσω τοσα για κατι που θα το πεταξω!σκεφτηκα να κανω πανω σε ενα υφασμα(μουσαμα)γκραφιτη οποτε τα σπρει που θα παρω τουλαχιστον να μου κρατησουν και για επομενη φορα που θα τα χρειαστω αλλα δεν ξερω αν πιανει καταρχην το σπρει γκραφιτη πανω σε μουσαμα και δευτερον δεν ξερω ακομα και αν πιασει αν θα μου κρατησει μεχρι να παω κατω στον πατω(15 μετρα) για να τραβιξω την φωτογραφια που θελω ή αν θα μου ξεθωριασει ακομα και απο το οπως το εχω τυλιγμενο!σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...