Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 @ ThReShDot pitch? Δε φαίνεται κάτι...δε νομίζω ότι είναι μεγάλο για αυτή τη διάσταση. (Δεν υπάρχει κάτι που ενοχλεί) 0.303mm dot pitch, από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) που υπάρχουν http://en.wikipedia.org/wiki/Dot_pitch δες λίστα
Tzimmys Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αίαντα, κάνε μία τον κόπο και πες μας εντυπώσεις από παιχνίδια. Αν υπάρχει lag ή ghosting και σε τι βαθμό. Σε ευχαριστώ.
aiantas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αχ βρε φίλε (Tzimmys), όπως θα δεις και παραπάνω ΔΕΝ παίζω πια "παιχνίδια", αλλά ίσως αν έχω λίγο χρόνο να βάλω κάποιο. (Αλλά μάλλον δύσκολο το βλέπω) Πάντως μέχρι τώρα όλα είναι ... υπερβολικά καλά θα έλεγα. Σχετικά με ταινίες που παρακολουθώ πάντως (720p, 1080p) lag ή hosting ακόμα και σε "απαιτητικές" σκηνές δεν έχω παρατηρήσει. Όσο για τα χρώματα, δεν υπάρχουν λόγια. (δεν περιγράφω άλλο)
Tzimmys Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 (δεν περιγράφω άλλο) Γκοοοοολ, γκοοοοοοοοοολ, γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!! Αχ βρε φίλε (Tzimmys), όπως θα δεις και παραπάνω ΔΕΝ παίζω πια "παιχνίδια", αλλά ίσως αν έχω λίγο χρόνο να βάλω κάποιο.(Αλλά μάλλον δύσκολο το βλέπω) Εντάξει Αίαντα.
petasis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέχρι να βρω και τα "Dell AX510 Soundbar Speaker", έχω βάλει τα Dell AX501 από το 20'' Dell 1600x1200 που αντικατέστησα, τα οποία "κουμπώνουν" πολύ καλά και σε αυτό το μοντέλο. Την αγόρασα και εγώ πρόσφατα, πολύ καλή. Έγραψα μερικά πράγματα σε άλλο φόρουμ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=259730&page=2 Για τα ηχεία ενδιαφέρομαι και εγώ. Κρίμα που δεν τα αγόρασα μαζί με την οθόνη, γιατί τα μεταφορικά "τσιμπάνε"
aiantas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Καλορίζικη φίλε. Ψάχνω, αλλά όχι έντονα για ηχεία, η οθόνη πάντως ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μου. Υπάρχουν ρυθμίσεις για όλα τα ''γούστα''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.