Προς το περιεχόμενο

vaio vgn-sr19vn 900 euro μονο???

nikos_se

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ενω το συγκεκριμενο laptop κανει 1300+ ευρω το δινει μονο 930??????

http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=411

ειναι τοσο μεγαλη ευκαιρια ??? η παιζει τπτ υποπτο/????

ισως ειναι προσφορα,παντως τα σπαει

Δημοσ.

παιδια πηρα τηλεφωνο καιι μου ειπαν οτι ειναι απο το εξωτερικο τα laptop αλλα ισχυει η εγγυηση 2 χρονια γιατι ειναι διεθνης

απλα φοβαμαι μην ειναι καμια ελαττωματικη παρτιδα και την ξεφορτωνονται.............επεισης φοβαμαι επειδη θα το στειλουν και δεν θα το παρω απο το μαγαζι.........σε τι κατασταση θα ειναι

υπαρχει περιπτωση να ειναι προιον βιτρινας?????????

Δημοσ.
παιδια πηρα τηλεφωνο καιι μου ειπαν οτι ειναι απο το εξωτερικο τα laptop αλλα ισχυει η εγγυηση 2 χρονια γιατι ειναι διεθνης

απλα φοβαμαι μην ειναι καμια ελαττωματικη παρτιδα και την ξεφορτωνονται.............επεισης φοβαμαι επειδη θα το στειλουν και δεν θα το παρω απο το μαγαζι.........σε τι κατασταση θα ειναι

Χωρίς δεύτερη σκέψη , το πήρα και είναι οκ :devil:

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1142&v_Item=8257

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...θα ζητήσεις να σου το στείλουν σφραγισμένο. To μοναδικό μειονέκτημα του συγκεκριμενου μοντέλου θεωρώ ότι είναι η έλειψη HDMI.

Δημοσ.

παντως μιας και αρχισα εγω το topic να εξηγησω οτι το πηρα τηλεφωνο στο καταστημα και μου ειπαν οτι η χαμηλη τιμη οφειλεται οτι το προιον ειναι απο Αγγλια και οτι δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα,και οτι εχει εγγυηση 2 χρονια η οποια ειναι πανευρωπαικη οποτε παιδια βουρ .....γιατι να δινουμε 500 ευρω κερατιατικα στα αλλα μαγαζια!!!παντως οταν μου ερθει (την αλλη πεμπτη) 8α σας γραψω εντυπωσεις

Δημοσ.
παντως μιας και αρχισα εγω το topic να εξηγησω οτι το πηρα τηλεφωνο στο καταστημα και μου ειπαν οτι η χαμηλη τιμη οφειλεται οτι το προιον ειναι απο Αγγλια και οτι δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα,και οτι εχει εγγυηση 2 χρονια η οποια ειναι πανευρωπαικη οποτε παιδια βουρ .....γιατι να δινουμε 500 ευρω κερατιατικα στα αλλα μαγαζια!!!παντως οταν μου ερθει (την αλλη πεμπτη) 8α σας γραψω εντυπωσεις

εξαιρετικη αγορα

η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη οποτε εισαι τζι τζι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...