nikos_se Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ενω το συγκεκριμενο laptop κανει 1300+ ευρω το δινει μονο 930?????? http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=411 ειναι τοσο μεγαλη ευκαιρια ??? η παιζει τπτ υποπτο/????
basilis5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ενω το συγκεκριμενο laptop κανει 1300+ ευρω το δινει μονο 930?????? http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=411 ειναι τοσο μεγαλη ευκαιρια ??? η παιζει τπτ υποπτο/???? ισως ειναι προσφορα,παντως τα σπαει
panos2000gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Συμφωνώ...είναι πολύ καλή η τιμή και το μηχάνημα απο τα ομορφότερα που υπάρχουν.
haHa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εξαιρετικο μηχανημα, τοσο σε specs οσο κ σε ποιοτητα κατασκευης κ design...
nikos_se Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παιδια πηρα τηλεφωνο καιι μου ειπαν οτι ειναι απο το εξωτερικο τα laptop αλλα ισχυει η εγγυηση 2 χρονια γιατι ειναι διεθνης απλα φοβαμαι μην ειναι καμια ελαττωματικη παρτιδα και την ξεφορτωνονται.............επεισης φοβαμαι επειδη θα το στειλουν και δεν θα το παρω απο το μαγαζι.........σε τι κατασταση θα ειναι υπαρχει περιπτωση να ειναι προιον βιτρινας?????????
ss13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παιδια πηρα τηλεφωνο καιι μου ειπαν οτι ειναι απο το εξωτερικο τα laptop αλλα ισχυει η εγγυηση 2 χρονια γιατι ειναι διεθνης απλα φοβαμαι μην ειναι καμια ελαττωματικη παρτιδα και την ξεφορτωνονται.............επεισης φοβαμαι επειδη θα το στειλουν και δεν θα το παρω απο το μαγαζι.........σε τι κατασταση θα ειναι υπαρχει περιπτωση να ειναι προιον βιτρινας????????? Χωρίς δεύτερη σκέψη , το πήρα και είναι οκ http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1142&v_Item=8257
panos2000gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παιδια πηρα τηλεφωνο καιι μου ειπαν οτι ειναι απο το εξωτερικο τα laptop αλλα ισχυει η εγγυηση 2 χρονια γιατι ειναι διεθνης απλα φοβαμαι μην ειναι καμια ελαττωματικη παρτιδα και την ξεφορτωνονται.............επεισης φοβαμαι επειδη θα το στειλουν και δεν θα το παρω απο το μαγαζι.........σε τι κατασταση θα ειναι υπαρχει περιπτωση να ειναι προιον βιτρινας????????? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...θα ζητήσεις να σου το στείλουν σφραγισμένο. To μοναδικό μειονέκτημα του συγκεκριμενου μοντέλου θεωρώ ότι είναι η έλειψη HDMI.
nikos_se Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παντως μιας και αρχισα εγω το topic να εξηγησω οτι το πηρα τηλεφωνο στο καταστημα και μου ειπαν οτι η χαμηλη τιμη οφειλεται οτι το προιον ειναι απο Αγγλια και οτι δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα,και οτι εχει εγγυηση 2 χρονια η οποια ειναι πανευρωπαικη οποτε παιδια βουρ .....γιατι να δινουμε 500 ευρω κερατιατικα στα αλλα μαγαζια!!!παντως οταν μου ερθει (την αλλη πεμπτη) 8α σας γραψω εντυπωσεις
basilis5 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παντως μιας και αρχισα εγω το topic να εξηγησω οτι το πηρα τηλεφωνο στο καταστημα και μου ειπαν οτι η χαμηλη τιμη οφειλεται οτι το προιον ειναι απο Αγγλια και οτι δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα,και οτι εχει εγγυηση 2 χρονια η οποια ειναι πανευρωπαικη οποτε παιδια βουρ .....γιατι να δινουμε 500 ευρω κερατιατικα στα αλλα μαγαζια!!!παντως οταν μου ερθει (την αλλη πεμπτη) 8α σας γραψω εντυπωσεις εξαιρετικη αγορα η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη οποτε εισαι τζι τζι
rallistas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχει ο SR29 στην αγορα αρκετο καιρο στα 1300 κατα μεσο ορο γι'αυτο και πετυχες τοσο καλη τιμη.Τσιμπα τον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.