Προς το περιεχόμενο

ποια η γνωμη σας για την SAMSUNG SYNCMASTER 2032BW???

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι ξετρελαμενος με αυτη την 20αρα ο8ονη...λες και ειναι ολη φτιαγμενη απο γυαλι...εχει κρυσταλλινη εμφανιση!

σκεφτομαι να την αγορασω μιας και ειναι σε καλη τιμη (140ε)

8ελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιο σημαντικο μειονεκτιμα σχετικα με αυτην την ο8ονη.

παντως οι ο8ονες της SAMSUNG ειναι κορυφαιες!

Δημοσ.

Έχω την 22' (SYNCMASTER 2232BW) και μπορώ να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος. Και σε απόδοση αλλά και σε εμφάνιση είναι κορυφαία.

Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στην 20άρα αλλά αν είναι μόνο οι 2'' διαφορά την προτείνω με χίλια.

Δημοσ.

Εχω λιγο καιρο που ην αγρασα κ εγώ και επειδη το ψιλοεψαξα πριν καταλήξω μπορω να σου πώ οτι σε αυτα τα λεφτα και με dvi δεν νομιζω οι υπαρχει κατι καλυτερο! ! Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος απο ολες τις αποψεις οποτε αν την θέλεις για απλη χρήση ανεπιφύλακτα...! (p.s: εχω post με πρόβλημα στα windοws αλλα δεν φταιει η οθόνη!)

Δημοσ.

Έχω αυτή την οθόνη. Έχει ένα μειονέκτημα και αφορά την εμφάνιση της. Το γυαλιστερό πλαστικό που έχει μαζεύει πολύ εύκολα σκόνη και δαχτυλιές και φαίνονται πολύ έντονα. Οι γρατζουνιές επίσης φαίνονται πολύ. Για μένα το υλικό είναι αποτυχία και είναι μόνο καλό για βιτρίνες και να τη βλέπεις απο μακρυά.

Κατα τα άλλα, πολύ καλή οθόνη.

Δημοσ.

Απλα οταν την παρεις να προσεχεις με τι θα την καθαριζεις εχει και ενα ιδικο πανακι και δεν μιλαω για την οθονη αλλα για τα πλαστικα της.

Εγω βεβαια δεν χαμπαριαζω και της εχω κανει αρκετες μοκριγρατσουνιες στο πλαστικο της!

Πιστεψε με θελει για καθαριζμο αυτο το βελουδο πανακι αλλιως αμα πας να την καθαρισεις με χαρτι τοτε θα σου κανει αρκετες γρατζουνιες!

Κατα τα αλλα ειναι απλα απο τις καλυτερες οθονες ακομα και σημερα!!!

Α και αν μπορεις καλυτερα παρε την 22αρα περασαν η εποχες με της μικρες οθονες ;)

Δημοσ.

Δεν εχω προσωπικη αποψη ομως εδω αλλα διαβαζω και το συγκεκριμενο site το εμπιστευομαι.

Βεβαια τα προβληματα που αναφερει μπορει να μην ειναι καν αντιληπτα απο το μεσο χρηστη...

Δημοσ.

Εγώ έχω προσωπική εμπειρία (Χ2) και την βρίσκω πάρα πολύ καλή, και σε τιμή ~130€ είναι μια χαρά αγορά, απλά έχει "παλιώσει" στα μάτια μου λίγο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...