sam_@ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 παιδια ειμαι ξετρελαμενος με αυτη την 20αρα ο8ονη...λες και ειναι ολη φτιαγμενη απο γυαλι...εχει κρυσταλλινη εμφανιση! σκεφτομαι να την αγορασω μιας και ειναι σε καλη τιμη (140ε) 8ελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιο σημαντικο μειονεκτιμα σχετικα με αυτην την ο8ονη. παντως οι ο8ονες της SAMSUNG ειναι κορυφαιες!
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Έχω την 22' (SYNCMASTER 2232BW) και μπορώ να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος. Και σε απόδοση αλλά και σε εμφάνιση είναι κορυφαία. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στην 20άρα αλλά αν είναι μόνο οι 2'' διαφορά την προτείνω με χίλια.
tasoskok Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εχω λιγο καιρο που ην αγρασα κ εγώ και επειδη το ψιλοεψαξα πριν καταλήξω μπορω να σου πώ οτι σε αυτα τα λεφτα και με dvi δεν νομιζω οι υπαρχει κατι καλυτερο! ! Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος απο ολες τις αποψεις οποτε αν την θέλεις για απλη χρήση ανεπιφύλακτα...! (p.s: εχω post με πρόβλημα στα windοws αλλα δεν φταιει η οθόνη!)
arxaggelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ προτίμησα (και πήρα) την 2053bw, με ίδια specs και περίπου ίδια τιμή, και είναι πολύ καλή. Είναι θέμα σχεδισμού, άρα καθαρά υποκειμενικό βέβαια.
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 για οθονες της σειρας ειναι παρα πολυ καλη ευκαιρια
Evan_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Έχω αυτή την οθόνη. Έχει ένα μειονέκτημα και αφορά την εμφάνιση της. Το γυαλιστερό πλαστικό που έχει μαζεύει πολύ εύκολα σκόνη και δαχτυλιές και φαίνονται πολύ έντονα. Οι γρατζουνιές επίσης φαίνονται πολύ. Για μένα το υλικό είναι αποτυχία και είναι μόνο καλό για βιτρίνες και να τη βλέπεις απο μακρυά. Κατα τα άλλα, πολύ καλή οθόνη.
Street-Fighter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Απλα οταν την παρεις να προσεχεις με τι θα την καθαριζεις εχει και ενα ιδικο πανακι και δεν μιλαω για την οθονη αλλα για τα πλαστικα της. Εγω βεβαια δεν χαμπαριαζω και της εχω κανει αρκετες μοκριγρατσουνιες στο πλαστικο της! Πιστεψε με θελει για καθαριζμο αυτο το βελουδο πανακι αλλιως αμα πας να την καθαρισεις με χαρτι τοτε θα σου κανει αρκετες γρατζουνιες! Κατα τα αλλα ειναι απλα απο τις καλυτερες οθονες ακομα και σημερα!!! Α και αν μπορεις καλυτερα παρε την 22αρα περασαν η εποχες με της μικρες οθονες
notios7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 την 22αρα κι απο μενα.αυτην εχω και ειμαι ευχαριστημενος
AGNUSDeI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 η 20αρες ειναι BANAL λεει μονο απο 24"+ (1920*1200) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168052
caution Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αστέρι είναι! Και πριν λίγο καιρό το plus.gr την έδινε 125€. Μια χαρά...
VAssassin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν εχω προσωπικη αποψη ομως εδω αλλα διαβαζω και το συγκεκριμενο site το εμπιστευομαι. Βεβαια τα προβληματα που αναφερει μπορει να μην ειναι καν αντιληπτα απο το μεσο χρηστη...
caution Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω προσωπική εμπειρία (Χ2) και την βρίσκω πάρα πολύ καλή, και σε τιμή ~130€ είναι μια χαρά αγορά, απλά έχει "παλιώσει" στα μάτια μου λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.