Προς το περιεχόμενο

nv4_disp μπλε οθονη!Δωστε λυση παιδια

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!εχω εναν hp pavilion dv9062ea

Καθωσ επαιζα ενα παιχιδι(pro 2009 with wehellas patch beta) κσαφνικα η οθονη κολλησε!Παταω alt+ctrl+del τιποτα...περιμενω λιγο,παλι τπτ!!!κραταω πατημμενο το power και κλεινv το pc!τον ανοιγω ξανα και δε αναγνωριζει τους drivers της καρτας γραφικων!τη καρτα την βλεπει,αλλα μοy κατεβαζει αναλυση και μπαινει με vga,εχοντας στην οθονη μου ψεγαδια και πρασινες λοριδες!εκανα format και παλυ τα ιδια!!Εβγαλε την περιβοητη μπλε οθονη(nv4_disp problem) και οταν εκγαθηστω καποιον οδηγο για τη καρτα ,δεν ανοιγει το pc!Μονο με vga!καηκε η καρτα;;τι προτεινετε;;

ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Δεν θέλω να σας τρομάξω χωρίς λόγο όμως με τα DV9000 και DV6000 υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης της κάρτας γραφικών και μάλιστα η HP αναγκάστηκε να ζητήσει την επιστροφή μεγάλου αριθμού από τα μοντέλα αυτά με δικά της έξοδα προς επισκευή και μάλιστα ακόμη και μετά το τέλος της εγγύησης. Το σχετικό link είναι εδώ

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01087277&lc=en&cc=us

Από πελάτες μου πάντως που τους ζήτησα να επικοινωνήσουν απευθείας με την HP μου είπαν ότι η HP τους δήλωσε ότι δεν έχουν καμία σχετική ενημέρωση.

Σκοπεύω να κάνω και ένα σχετικό post στο forum σχετικά με το θέμα με περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Δεν θέλω να σας τρομάξω χωρίς λόγο όμως με τα DV9000 και DV6000 υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης της κάρτας γραφικών και μάλιστα η HP αναγκάστηκε να ζητήσει την επιστροφή μεγάλου αριθμού από τα μοντέλα αυτά με δικά της έξοδα προς επισκευή και μάλιστα ακόμη και μετά το τέλος της εγγύησης. Το σχετικό link είναι εδώ

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01087277&lc=en&cc=us

Από πελάτες μου πάντως που τους ζήτησα να επικοινωνήσουν απευθείας με την HP μου είπαν ότι η HP τους δήλωσε ότι δεν έχουν καμία σχετική ενημέρωση.

Σκοπεύω να κάνω και ένα σχετικό post στο forum σχετικά με το θέμα με περισσότερες πληροφορίες.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες!περμενω το post!οντως ειχα προβλημα υπερθερμανσης!!Παιδια αν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει!!

Ευχαριστω!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...