Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με My Book

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Έχω έναν My book της WD.Πήγα να κάνω μια ανασυγκρότηση με το acronis,αλλά έβγαλε να δώσω την εντολή chdsk μαζί με το δίσκο επειδή έχει λέει κάποιο πρόβλημα...Δίνω την εντολή αλλά μου βγάζει αυτό που θα δείτε στο screenshot παρακάτω.

Καμιά ιδέα;

Δίνω και την εντολή chkdsk f: /f ,αλλά και πάλι τίποτα...

post-99457-129062985661_thumb.jpg

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.Έχω έναν My book της WD.Πήγα να κάνω μια ανασυγκρότηση με το acronis,αλλά έβγαλε να δώσω την εντολή chdsk μαζί με το δίσκο επειδή έχει λέει κάποιο πρόβλημα...Δίνω την εντολή αλλά μου βγάζει αυτό που θα δείτε στο screenshot παρακάτω.

Καμιά ιδέα;

Δίνω και την εντολή chkdsk f: /f ,αλλά και πάλι τίποτα...

να τον μετατρεψεις σε ntfs.

Δημοσ.

Το μήνυμα αυτό βγαίνει σε διάφορες περιπτώσεις, το πιθανότερο είναι είτε να έχεις cross-linked αρχεία είτε bad sector. Συνέχισε το chkdsk και δες ποια αρχεία έχουν πρόβλημα. Μετάφερε τα σε άλλο δίσκο και δες αν δουλεύουν.

Αν έχεις cross-linked αρχεία τότε η λύση είναι το NTFS Που καταργεί τέτοια προβλήματα. Με το convert των Windows γίνεται η μετατροπή χωρίς να σβηστούν δεδομένα, αρκεί να μην υπάρχουν προβλήματα στο δίσκο. Αν τώρα υπάρχουν bad sectors, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πάρε backup τα αρχεία σου και πήγενε τον για αλλαγή.

Δημοσ.
Πφφφ...Ναι άλλα έτσι δε χάνονται όλα τα δεδομένα;

οχι δε χανονται τα δεδομενα σου αλλα ειναι πολυ πιθανο να σου ζητησει να κανεις chkdsk /f πριν γιατι θα βρισκει λαθη...

Δοκιμασε το

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...