Labros_b Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια... Θελω να αλλαξω το παλιο μου τροφοδοτικο καθοτι το παλιο μου κανει υπερβολικο θορυβο! Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο γυρω στα 420-450W που να ειναι 'σιγουρα' αθορυβο?? Διαθετω γυρω στα 50ε (60ε max). Με μια mini ερευνα ξεχωρισα αυτα τα 2: --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412 Οπως λεει στην περιγραφη, επίπεδο θορύβου: 19dB στις 2000RPM ενω πιο πανω λεει οτι στον αυτοματο ελεγχο τρεχει στις 1129 - 1750 rpm (ακομα λιγοτερο δλδ). --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700624 Σε αυτο λεει eπίπεδο θορύβου μικρότερο από 16 dB (!) Υπαρχει περιπτωση να ισχυει? Υπερβολικο μου φενεται!! Πειτε καμια γνωμη... thanx!!
EliasKir Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πριν λιγο καιρο ειχα παρει ενα 450W QFAN Thermaltake. Εχθες ανοιξα το κουτι για να δω κατι και νομιζα οτι ειχε χαλασει ο ανεμιστηρας! Εβαλα το κεφαλι μου μεσα στο κουτι για να τον ακουσω! Πραγματικα αθορυβο και ειχε γυρω στα 50 ευρω. Δυστυχως δεν βλεπω αλλα qfan στο e-shop, μονο ενα Toughpower που εχει 90 ευρω (αλλα ειναι κορυφη).
PCharon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πριν λιγο καιρο ειχα παρει ενα 450W QFAN Thermaltake. Αυτό πήρα κι εγώ πριν καμιά εβδομάδα! Το πρόβλημα είναι πως δεν ακούω τίποτα... Θυμάμαι όταν είχε πρωτοφέρει τη σειρά που εξαντλήθηκε τάχιστα. Ξαναέφερε και φυσικά τώρα πάλι εξαντλήθηκαν... Υ.Γ. Αν είχε και cable management θα ήταν κορυφαίο.
Labros_b Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό πήρα κι εγώ πριν καμιά εβδομάδα!Το πρόβλημα είναι πως δεν ακούω τίποτα... Θυμάμαι όταν είχε πρωτοφέρει τη σειρά που εξαντλήθηκε τάχιστα. Ξαναέφερε και φυσικά τώρα πάλι εξαντλήθηκαν... Υ.Γ. Αν είχε και cable management θα ήταν κορυφαίο. Πριν λιγο καιρο ειχα παρει ενα 450W QFAN Thermaltake. Εχθες ανοιξα το κουτι για να δω κατι και νομιζα οτι ειχε χαλασει ο ανεμιστηρας! Εβαλα το κεφαλι μου μεσα στο κουτι για να τον ακουσω! Πραγματικα αθορυβο και ειχε γυρω στα 50 ευρω. Δυστυχως δεν βλεπω αλλα qfan στο e-shop, μονο ενα Toughpower που εχει 90 ευρω (αλλα ειναι κορυφη). Το κοιταξα και το ψηνω... αλλα στο skroutz το εχει μονο σε καταστηματα που δεν τα ξερω (αρα κ δεν τα εμπιστευομαι) ρε γμτ.
PCharon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Έχει το 500άρι η Msystems και μάλιστα νεότερο revision από αυτό που είχε το e-shop σε λογική τιμή http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1210&v_Item=7708 Το μαγαζί αυτό το ξέρω διότι είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου
EliasKir Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δες εδω. Στο skroutz εχει και εντυπωσεις απο χρηστες που εχουν αγορασει απο τα μαγαζια που δεν εμπιστευεσαι. Το MS πχ εχει πολλα θετικα σε αντιθεση με το pixmania πχ. Μπορει μερικα να μοιαζουν σαν να τα εβαλαν τα ιδια τα μαγαζια αλλα τα πιο πολλα φαινονται. Επισης εχω δει πολλα ατομα απο διαφορα φορουμ στις αξιολογησεις. offtopic: Σε μια ωρα δινω Ηλεκτροτεχνια dammit.
Labros_b Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Έχει το 500άρι η Msystems και μάλιστα νεότερο revision από αυτό που είχε το e-shop σε λογική τιμήhttp://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1210&v_Item=7708 Το μαγαζί αυτό το ξέρω διότι είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου Δες εδω. Στο skroutz εχει και εντυπωσεις απο χρηστες που εχουν αγορασει απο τα μαγαζια που δεν εμπιστευεσαι. Το MS πχ εχει πολλα θετικα σε αντιθεση με το pixmania πχ. Μπορει μερικα να μοιαζουν σαν να τα εβαλαν τα ιδια τα μαγαζια αλλα τα πιο πολλα φαινονται. Επισης εχω δει πολλα ατομα απο διαφορα φορουμ στις αξιολογησεις. Ευχαριστω πολυ παιδια! Γενικα δεν φοβαμαι να αγοραζω απο μαγαζι που δεν εχω ξανααγορασει! ειμαι της αποψης οτι αν δεν δοκιμασεις δε μαθενεις... Απλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι για μενα το τροφοδοτικο γιαυτο ειμαι λιγο μαζεμενος + οτι θελω να υπαρχει ευκολη προσβαση αν δημιουργηθει κανενα θεμα! Παντως το βρηκα και στο e-shop πριν λιγο.. δεν ξερω αν το εβαλαν χθες η εγω ξεστραβοθηκα off topic: καλη επιτυχια EliasKir. Αντε να περασει κ αυτη η κολοεξεταστικη!! -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 09 : 05 : 48----- Αυτό πήρα κι εγώ πριν καμιά εβδομάδα!Το πρόβλημα είναι πως δεν ακούω τίποτα... Θυμάμαι όταν είχε πρωτοφέρει τη σειρά που εξαντλήθηκε τάχιστα. Ξαναέφερε και φυσικά τώρα πάλι εξαντλήθηκαν.... Πριν λιγο καιρο ειχα παρει ενα 450W QFAN Thermaltake. Εχθες ανοιξα το κουτι για να δω κατι και νομιζα οτι ειχε χαλασει ο ανεμιστηρας! Εβαλα το κεφαλι μου μεσα στο κουτι για να τον ακουσω! Πραγματικα αθορυβο και ειχε γυρω στα 50 ευρω. Δυστυχως δεν βλεπω αλλα qfan στο e-shop, μονο ενα Toughpower που εχει 90 ευρω (αλλα ειναι κορυφη). Αυτο ειναι ε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650719
PCharon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, αλλά από google το βρήκες? Αφού είναι εξαντλημένο λέει... Το 0193 το 450άρι από το e-shop το πήρα γύρω στα 53 αν θυμάμαι καλά. Συνεπώς το νεότερο 0194 που είναι και +50 βάτια παραπάνω αν το κατάστημα που σου έδειξα το έχει 61 τότε το θεωρώ μια πολύ λογική τιμή (δεν ξέρω βέβαια αν έχεις όριο για τα χρήματα). Αν είσαι Αθήνα κι έχεις εύκολη πρόσβαση σε μετρό στο κανονίζω εγώ. Αλλιώς αν δεν είσαι βιαστικός περίμενε καμιά εβδομάδα γιατί φαντάζομαι πως το e-shop θα ξαναφέρει σίγουρα αυτή τη σειρά. (δε νομίζω να "προκύψει" θέμα με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.