nafman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα σας, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα: Πρόσφατα μου έδωσαν ένα iphone 2g, 16giga, όμως δεν μπορώ να εφαρμόσω καμμιά ενέργεια quickpwn κλπ καθώς στο itunes μου βγάζει : " The sim card inserted in this phone does not appear to be supported " και δεν μου δείχνει την έκδοση firmware όταν πληκτρολογώ τον γνωστο συνδυασμό *3001#12345#* Έκανα μια φορά restore μέσω itunes και μετά το ίδιο μήνυμα πάλι. Τι θα μπορούσα να κάνω για να επιτύχω unlock και να το κάνω να λειτουργήσει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Update μπορεις να κανεις απο το itunes? Καντο update στο τελευταιο firmware(2.2.1)και στην συνεχεια quickpwn.Ριξε μια ματια και στο wiki http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042
nafman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, φίλε Gi0 update δεν μπορούσε να μιας και το itunes δεν το αναγνώριζε καν βγάζοντας το μήνυμα που έχω στον τίτλο του θέματος. Τελικά ξεκλειδώθηκε κάνοντας κατευθείαν quickpwn. Σε ευχαριστώ καθώς και όλους για τις λύσεις που καταθέτετε Να στε καλά
Green8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 χαιρετω το forum, 1) μολις πειρα ενα μεταχειρισμενο τηλ απο φιλο. 2)το τηλ ειναι απο αμερικη αγορασμενο κατα πασα πιθανοτητα πριν απο το καλοκαιρι ( εχει σημασια ) 3) βαζω την sim μεσα και δουλευει ρολοι 4) το συνδεω σε itunes v 8.0.2 και κανω χωρις να ξερω οτι δεν πρεπει update στο last firmware 2.2 η κατι τετοιο δεν προλαβα να δω... 5) το μυνημα που παιρνω ειναι οτι η καρτα δεν ειναι συμβατη κτλ... 6) ξεκινα η οδυσσεια 7-8 ωρες και πλεον να το ξεκληδωσω... δοκιμαζς ziphone tpt dokimazw quickpwn tpt agorazw kai apo ena site " easyphoneunlocking" kapoia extra ipsw..και παλι τπτ... καπου διαβασα να δοκιμασς παλιοτερες εκδοσεις του itunes.. το δοκιμαζω τωρα... με λιγα λογια εχω ξενερωσει... υπαρχει καποιος τροπος??? ευχαριστω θερμα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 2g ειναι ή 3g? Μην χρησιμοποιησεις ziphone ξανα.Μην αγορασεις τιποτα σχετικα με software ξεκλειδωμα,οτι χρειαζεσαι ειναι δωρεαν.
Green8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 τελικα μολις τα καταφερα... βρηκα μια εκδοση QuickPwn 225-2 και τα εκανε ολα μονο το ( μου ζητησε μετα και δθο BL αρχεια ) ολα οκ! το τηλ ειναι version 2.2.1 (5H11) ....Carrier 2.9 τωρα πρεπει να βρω τι γινεται με Cydia καθως και αλλες εφαρμογες... καθοτην νεος με το iphone. Επισης να ρωτησω αν τωρα κανει να ξαναμπω για update sto itunes.. η αν κανει ξαναμπω εκει γενικα?? λες να το ρισκαρω ευχαριστω 4 ur reply
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μπορεις να κανεις update,αλλα μετα εχεις ξανα την διαδικασια,jailbreak,unlock,restore με το itunes κλπ. Παντα οταν θα κανεις update στο iphone σου,περιμενε να ξεκλειδωσουν πρωτα την εκαστοτε εκδοση firmware και μετα. Για να μπεις στο κλιμα περνα μια βολτα απο το wikι και στα αντιστοιχα topic για το 3g και το 2g
onyfrios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 γεια σας ξεκλειδςσα το παλιο iphone και εβαλα τιν 2.2.1 εκδοση αλλα δεν εχει σιμα και γραφει πανω αριστερα no servise τι πρεπει να κανω? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.