nikos_thess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει ένα πρόγραμμα για να δημιουργώ εικόνες σκιτσογραφίες, να μου δίνει έτοιμα με κατηγοριες χαρακτηριστικών, ας πούμε ματια, μύτη, κεφάλι κτλ και να τα προσαρμόζω εγώ! πχ κατι σαν αυτο!
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό δεν νομίζω να έγινε με τέτοιο πρόγραμμα... λογικά ζωγραφίστηκε ψηφιακά.
nikos_thess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ναι όντως, αλλα έβαλα μια εικόνα πάνω κάτω για να δώσω να καταλάβετε... κανεις...???
kospas12345 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ναι όντως, αλλα έβαλα μια εικόνα πάνω κάτω για να δώσω να καταλάβετε...κανεις...??? Γιατί ακριβώς το χρειάζεσαι αυτό? Έχεις κάποια γνώση του αντικειμένου, ή όχι.... Θες να σχεδιάσεις κάτι συγκεκριμένο ή έτσι απλά για να παίζεις τον ελεύθερο χρόνο σου?
Eluminator_91 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δοκιμασε το google sketch up..δν ξερω αν σε καλυπτει απολυτα αλλα δν χανεις τπτ απ'το ν το δοκιμασεις..
nikos_thess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 σε ευχαριστώ, αλλα δυστυχώς δεν είναι αυτό που θέλω.
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχώς, αν θέλεις σκίτσα, θα πρέπει να τα κάνεις με το χέρι. Πάρε ένα Graphic Tablet και ξεκίνα με βιβλία και tutorials. Τίποτα έτοιμο δεν πρόκειται να σε ικανοποιήσει. Όπως είπε και ο Alexzzz, σχέδια σαν αυτό που δείχνεις σαν δείγμα δεν γίνονται με αυτόματα μάτια μύτες και γυαλιά. Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις τι σημαίνει σκετσάρισμα.
nikos_thess Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξέρω αν έδωσα να καταλάβετε... αλλα, ένα πρόγραμμα σαν αυτό πάνω κάτω... http://www.faceyourmanga.it/faceyourmanga.php?lang=eng
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.