le_bron Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα παιδια. Εχω ενα σκληρο χωρισμενο σε 2 partisions, με 2 λειτουργικα. Xp στο ενα και vista στο αλλο part. Θελω να κανω format στο part με τα xp αλλα τα windows δε με αφηνουν να προχωρησω. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Δοκιμαζω με δεξι κλικ manage και κανω φορματ απο κει. Δε θελω να κανω boot απο καποιο cd και να ξαναπερασω τα xp θελω να εχω μονο τα vista. Οποιος γνωριζει κατι η βοηθεια του θα μου ειναι πολυτιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
notios7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα παιδια. Εχω ενα σκληρο χωρισμενο σε 2 partisions, με 2 λειτουργικα. Xp στο ενα και vista στο αλλο part. Θελω να κανω format στο part με τα xp αλλα τα windows δε με αφηνουν να προχωρησω. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Δοκιμαζω με δεξι κλικ manage και κανω φορματ απο κει. Δε θελω να κανω boot απο καποιο cd και να ξαναπερασω τα xp θελω να εχω μονο τα vista. Οποιος γνωριζει κατι η βοηθεια του θα μου ειναι πολυτιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων. πηγαινεις στο μπιος ,βαζεις συσκευη εκκινησης το dvd player,βαζεις μεσα το δισκακι των vista-xp,οποιο θελεις να κανεις εγκατασταση κανεις επανεκινηση και ξεκινας εγκατασταση.μην ξεχασεις να φορμαρεις μονο το παρτισιον που θελεις να βαλεις το λειτουργικο ,απο τον οδηγο εγκαταστασης των βιστα.προχωρα φιλε,καλημερα.
le_bron Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε σευχαριστω καταρχην. Λεω παραπανω ομως οτι δε θελω να βαλω λειτουργικο. Θελω να κανω φορματ το δισκο που εχει τα xp και να κρατησω το part που εχεi τα vista...
notios7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 κανενα προβλημα κανε φορματ το παρτισιον με τα xp και μετα κανε διακοπη της εγκαταστασης και επανεκινηση.
le_bron Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οκ φιλε ευχαριστω. Να σε ρωτησω και κατι τελευταιο. Πρεπει να ειμαι εκει την ωρα που γινεται το φορματ να δω ποτε θα τελειωσει για να πατησω ακυρωση εγκαταστασης ή θα με ρωτησει πρωτα?
notios7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 καλο θα ειναι να εισαι απικο,αν και σε ρωταει σε πιο παρτισιον θελεις να κανεις εγκατασταση.δυο λεπτα ειναι η διαδικασια,δεν αξιζει να φυγεις.
rafthegreek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 μπορεις να δοκιμασεις και με το acronis boot cd.εχει μεσα ενα σωρο εργαλεια που μπορεις να εκμεταλευθεις για αυτον και πολλους αλλους λογους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.