Abraxas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γεια χαρα Πηρα ενα USB Stick Kingston 32GB. Το συνδεσα σε εναν υπολογιστη με vista και δουλεψε μια χαρα. Το συνδεσα ομως σε 2 υπολογιστες με XP και δεν το βλεπουν.Μου βγαζουν αγνωστη συσκευη.Εψαξα για drivers αλλα δεν βρηκα στο net. Τι μπορω να κανω;
ktsolkas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μηπως τα xp ειναι nlited-εκδοσεις και λειπουν καποια αρχειακια για να δουν το φλασακι? το εχω παθει αυτο με micro-xp(experience edition) στο eeepc μου.δεν εβλεπαν ,με τιποτα τον εξωτερικο μου σκληρο δισκο. μολις εβαλα ομως κανονικη εκδοση xp τον ειδαν μια χαρα.
nick#18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 το ξαναεβαλες μεατ στα vista ???... πιο μοντελο ειναι???
Abraxas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι τα κανονικα τα XP με Service Pack 2 Το USB Stick ειναι το Kingston Data Traveller 32GB
ktsolkas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. ισως καποιος αλλος σε βοθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.